samen-met-toulouse-3
Artikelen, Kleding, Reviews

My new party dresses from Light in The Box!

Ik kreeg een verrassende mail van Light in the Box waarin stond dat ik wat mooie jurken mocht gaan uitzoeken in hun shop. Wow, dat vind ik super gaaf! Het is lang geleden dat ik iets met kleding deed dus het kwam perfect uit! Zeker met de feestdagen in aantocht. Ik had jullie in de KeeK op de Week 46 al verteld dat ik altijd een beetje opzag naar van die “fashion poses” maar na het schieten van 200 foto’s moest er toch iets bij zitten?

clutch-light-in-the-box

Bij Light in The Box verkopen ze werkelijk van alles. Voor spotprijzen. En de meest aparte kleding, die je hier alleen in speciaalzaken vind. (als je ze vindt) . Oké, de stof/textiel is het niet de duurste kwaliteit, maar tegenwoordig is zoveel synthetisch.

Ik heb bewust gekozen voor kleding die ik niet dagelijks zal dragen, die echt leuk voor een uitje zijn. Of voor de kerstdagen. En ik hou van jurken. Ook qua kleur ben ik uit mijn comfortzone gegaan. Het bordeauxrode jurkje heb je ook in het zwart, en de lange jurk is ook in een polkadot versie beschikbaar. Jeroen vond de zeegroene kleur beter passen bij het model.

De levering was helemaal netjes geregeld. Je kreeg een mail zodra mijn kleding in Nederland aan kwam en wanneer het bezorgd werd.

De kleding ziet er goed uit. Ik hoefde het alleen te strijken en dat ging hartstikke goed. Ik ging het eerst persen met een vochtige handdoek omdat ik bang was dat de stof erin zou branden maar dat gebeurde gelukkig niet.

Ik heb voor maat 2 XL  gekozen. Je moet bij dit soort webshops heel goed kijken wat je maat is, want ze zijn klein gesneden. Ik vermoedde het al toen ik het fragiele Chinese model met de jurk zag op de foto.

De zeegroene jurk is zelfs ietwat te groot in mijn taille en ook wat te lang, maar kleiner had ik hem niet moeten nemen omdat ik vrees dat mijn stevige armen niet lekker in de mouwen zouden passen.

 

Trompet/zeemeermin Jurk

Ik ben dol op dit soort modellen qua jurken, je ziet ze altijd in die films uit de jaren ’50!  De trompet/zeemeermin jurk. 

Deze is ook beschikbaar in een polkadot versie, die is ook heel gaaf. Zwart/wit en stippen natuurlijk!

Deze jurk kost €14,69. Ik vind het geen geld.

 

Mooi kerstrood…

Deze korte jurk vond ik zo lief om te zien! Mijn eerste jurkje met kant. Ik kijk vaak naar dit soort jurkjes maar de drempel om ze te kopen ligt nogal hoog voor mij. Geen idee waarom, hij is toch super leuk?

 

 

Hij is wel wat korter dan ik had verwacht. Ik draag er nog wel een extra onderjurk/rok onder voor de zekerheid.

 

samen-met-toulouse-1

Je kan hem natuurlijk ook met een mooie broek dragen of een legging.

 

Ik doe even een klein dansje, ik was het poseren even zat 😉 (overigens leuk om te doen, gewoon de camera op “sport” zetten en dan klikt ie als een malle door… dan moet er wel eentje tussen zitten die er wel oké uit ziet)

dancing-dress

 

Deze jurk kost maar €9,79!

 

Avondtasje/Clutch

Deze kleur vond ik wel mooi bij de “zeemeermin” jurk passen. Ik had nog geen clutch, ik sjouw altijd rond met van die oversized tassen. De clutch zit mooi in elkaar, ritsje aan de bovenkant en een lange schouderriem zat in de tas.

clutch-light-in-the-box

Clutch/avondtas €5,87

 

Omdat het uit het buitenland komt heb je wel douanekosten. Je krijgt een mail wat de kosten zijn en zodra je die betaald hebt gaat het richting jouw adres. Het bedrag was deze keer 27 dollar, omgerekend ongeveer €25 . Dus als ik het bereken heb ik 2 jurken plus een handtas voor €30,35 (Ik heb alles gekregen, ook de douanekosten. Was heel netjes en goed geregeld. ( voor meer informatie, zie mijn disclaimer)

De korte jurk past ietsje beter bij mij, zeker gezien mijn lengte. En ik moet of wat kilo’s aankomen of hem iets innemen…

Bij Light in The Box verkopen ze niet alleen kleding, maar ook tassen, gadgets, electronica, telefoons, haarproducten, cosmetica, alles voor huis en tuin, dieren en nog veel meer voor budget prijzen.

Als je daar gaat rondkijken ben je voorlopig wel even zoet, ik was het althans wel! En ik heb zo ontzettend veel leuke spullen gezien, ik ga er zeker nog een keer uitgebreid rond snuffelen!

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Blog & Beauty
5 jaren geleden

Super leuke jurkjes heb je uitgezocht, en wat staan ze je prachtig. Ik kende de webshop al, en ik heb dezelfde mail ook gehad. Bij andere bloggers zag ik eerder al een artikel met een beetje een negatieve lading. Mijn review moet nog komen, maar is denk ik ook een beetje minder positief als ik graag zou willen. Ontzettend leuk dat het voor jou zo leuk heeft uitgepakt. Jij loopt er deze kerst als een plaatje bij.

Deb
5 jaren geleden

Fietfiew! Bab’s strikes a pose! Wat een leuke foto’s!! Vooral het eerste jurkje vind ik wow! Echte en filmsterren jurk (voor als je weer eens hier op het Mediapark flaneert) en die schoenen maken het af! Het rode jurkje vind ik ook super mooi, ik houd van bordeaux rood en van kanten details.. love it. En de clutch is ook erg leuk, maar ik werd vooral afgeleid door je nagel want die ziet er heel spectaculair uit. Wat is dat voor lak of is het nailart?

Melike
5 jaren geleden

Wat zie je er prachtig uit op de foto’s! En vooral de rode outfit vind zo mooi staan. Wat ben je toch een mooie vrouw. Ik kende dit nog niet, maar je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt. Zo te zien krijg je voor die prijzen toch wel echt iets moois!

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Wat een leuke jurkjes zeg! En dat tasje! Wauw! Ik ben gek op die kleur! 😀

Jouvence
5 jaren geleden

Erg leuk. Vooral het rode jurkje met kant staat je prachtig! xx

Mariska
5 jaren geleden

Aah zo leuk! Vooral die rode jurk is echt prachtig en staat je ook heel erg goed 😀 nou hoef je niet meer op zoek naar een kerstoutfit 😀

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Wow, beide jurkjes zijn echt mooi zeg, staan je zeer goed! Vooral de blauwe vind ik echt top 🙂 . De clutch vind ik ook mooi, past inderdaad goed bij je eerste jurkje 🙂 . De foto’s zijn echt leuk zo 🙂 !
k kende trouwens deze website nog niet, wel echt leuk zeg!

Liefs!

Elana
5 jaren geleden

Mooie jurkjes! Vooral die rode vind ik echt prachtig 🙂

Hennie
5 jaren geleden

Jeetje, jij kunt ook alles hebben! Beide jurken staan je erg goed, hoewel ik denk dat de blauwe jurk idd wel een maatje kleiner had gekund met jouw ranke figuurtje. Enne… welke stevige bovenarmen? Kan me indenken dat de juiste maat kiezen echt een bevalling is bij zulke webshops. Grappig, ik had vorige maand dezelfde mail, maar ik dacht dat het spam was. 🙂

Die rode jurk heb je echt mooi gecombineerd. Vind je killer heels overigens ook heul erg chic!

Astrid
5 jaren geleden

Prachtig! Ze staan je beide heel goed hoor. De kleur vab de eerste jurk vind ik echt prachtig!