keune
Artikelen, Haarverzorging, Keune, Merken

New Dawn Color Collection- Keune

Keune Haircosmetics kondigt hun nieuwe Color Collection aan. Onder de naam ‘New Dawn’ en het thema the color of change vertelt de campagne de verhalen van zes bijzondere vrouwen en de transformaties die zij ondergingen. Verander je leven, verander je haar. De New Dawn-campagne gaat over zes vrouwen die door opmerkelijke veranderingen gaan. Ze kozen ervoor een nieuw hoofdstuk te beginnen, of juist een oude af te sluiten.

Care-Color-Brillianz-Mask-200ml-Pot-highres

Zo verhuisde Shari naar Los Angelos om te dansen, begon Lyanne haar eigen designbureau, werd Joëlle voor het eerst moeder, verkocht Merle alles wat ze bezat om te reizen, deed Maya ondanks een knieblessure mee aan de New York Marathon en verloor Melissa alles om sterker dan ooit terug te komen.

Kimm Koffijberg: “De diversiteit aan kleur binnen deze collectie spreekt enorm veel mensen aan. Ik merk persoonlijk dat klanten steeds meer willen laten zien van we ze zijn en waar ze voor staan. En dat vertaalt zich regelmatig naar een nieuwe haarkleur. Als Global Creative Color Master is het daarom fantastisch om een on-trend kleurportfolio aan te kunnen bieden die de eigen identiteit van de klant versterkt.

 

” VIJF GLOEDNIEUWE KLEURPRODUCTEN”

Voor de New Dawn Color Collection ontwikkelde Keune vijf gloednieuwe kleurproducten, van natuurlijke tinten tot statement kleuren.

Fearless Lilac is een koele lavendeltint

FEARLESS-LILAC_HR

 

Upbeat Beige een moderne blond kleur

UPBEAT-BEIGE_HR

Confident Copper een zachte kopertint

CONFIDENT-COPPER_HR

Fearless Violet een krachtige paarse kleur

FIRED-UP-VIOLET_HR

Daring Dark Blonde is een diepere blond kleur.

DARING-DARK-BLONDE_HR

 

Keune lanceert ook een compleet nieuw product: een neutraliserende spray onder de titel Unstoppable Blonde, die gebruikt kan worden om een ongewenste gele gloed in blond haar te neutraliseren.

 

EXTRA LIEFDE VOOR GEKLEURD HAAR

Natuurlijk wil men meegaan in de haarkleurtrends, maar gekleurd haar heeft een beetje extra liefde nodig. De Keune Care Color Brillianz producten creëren een beschermlaagje om de haren om te voorkomen dat de kleur vervaagt. UVA – en UVB-filters beschermen het haar tegen schadelijke invloeden van de zon. Ondertussen voeden en verzorgen zonnebloempitextracten het haar en geven het een prachtige glans.

Care-Color-Brillianz-Mask-200ml-Pot-highres

Tip van Ilham Mestour (Global Creative Artistic Director): “Zo lang mogelijk genieten van je New Dawn-kleur? Gebruik dan naast de Care Color Brilliance shampoo en conditioner van tijd tot tijd ook het haarmasker van deze lijn! Je haar wordt er zijdezacht van en je kleur blijft langer mooi.” De New Dawn Color Collection en Keune Care producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Keune-salons.

OVER KEUNE

Keune Haircosmetics is in 1922 opgericht door een jonge Nederlandse apotheker, Jan Keune. In zijn Amsterdamse apotheek bottelde hij zijn allereerste product. Tegenwoordig is Keune een professioneel haarmerk dat in meer dan 70 landen door kappers en kleurexperts gebruikt wordt. Een internationaal bedrijf dus, maar nog steeds in handen van de familie Keune. De producten worden met liefde ontwikkeld en gemaakt in Soest. Keune-kleurproducten zijn alleen verkrijgbaar via officiële kanalen.

Confident Copper vind ik heel mooi! Of deze kleur bij mij zou staan… geen idee. Welke kleur zouden jullie aan durven? (desnoods voor 1 dag?)

 

 

 

7 gedachten over “New Dawn Color Collection- Keune”

  1. Grijs paars zou jou ook heel mooi staan. Gewoon een weekje zou ik er ook wel mee durven lopen. Toevallig ga ik vandaag naar de kapper, mijn haar is in een verschrikkelijke conditie. Kleuren vind ik te duur bij een kapper, maar ik kan natuurlijk vragen wat voor kleur zij het best bij mij vinden passen. (eerst dat grijs wegwerken zo, ga het proberen met de wenkbrauwverf die ik nog heb liggen 😉

 1. Leulk omweer een artikel van jou op je blog te kunnen lezen…..
  Prachtige kleuren.
  Fijne tips.
  Ben dan ook zeer benieuw naar het haarmasker nu ik jouw post gelezen heb.
  De dame met de krullen heeft zo een mooi kapsel.
  Had ik dat maar…..

  Lieve groeten en een fijne dag Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *