Aquarius Hair Turban
Artikelen, Bad & Douche, Reviews

Nieuw: Aquarius Hair Turban (plus review)

Aquarius Hair Turban- Dry your hair with care

De manier waarop je je haar droogt is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Je haar is namelijk op zijn kwetsbaarst als het nat is. Dit komt doordat bij nat haar de minuscule schubbetjes in het haar open gaan staan. Het is dan erg belangrijk om je haar niet droog te wrijven met een handdoek. Ook het onnodig lang föhnen van haar dat nog nat is, is schadelijk voor je haar. Daarom is de Aquarius Hair Turban ontwikkeld.

Aquarius Hair Turban

Materiaal

De Aquarius Hair Turban is gemaakt van een speciale microvezel die een zeer snelle opname en verspreiding van water combineert met een heerlijke zachtheid. De fijne wafel structuur geeft een heerlijk luxe gevoel.

Voordelen:

  • Voor mooi en gezond haar
  • Droogt je haar snel en voorzichtig (Droog wrijven niet nodig)
  • Minder pluizend haar
  • Makkelijke knoopsluiting

How to

Wikkel de Aquarius Hair Turban direct om je natte haar en bevestig het lusje aan het knoopje.
Laat de turban zitten en je hebt de tijd om even wat andere dingen te doen.
Maak de turban los en je haar is klaar om verder te stylen en/of in model te föhnen.

Wat vind ik ervan?

De Hair Turban zat in de goodiebag na de Beauty Speed Date event en ik heb hem direct de dag erna gebruikt. en ik gebruik hem nog steeds. Wat een fijne doek voor mijn haar! De Hair Turban zit heel prettig, neemt het overtollige vocht van mijn pas gewassen haar goed op en blijft vooral ook goed zitten. Ik kreeg de kleur Dark Grey mee, maar ze zijn ook in het wit verkrijgbaar.

Aquarius Hair Turban

Vaak wikkelde ik een handdoek om mijn haar na het wassen maar als ik bukte tijdens het aankleden, vloog die handdoek steeds los. Dat gebeurd dus niet met deze handige Hair Turban. Ik moet steeds denken aan die ouderwetse Hollywood films waar de glamourous actrices ook zo iets dragen en dan in zo’n een blurry soft light lonkend wapperen met hun valse wimpers 🙂 Hij staat dus ook nog eens retro leuk!

Aquarius Hair Turban

Ik heb hem inmiddels een paar keer gewassen en hij ziet er nog als nieuw uit. Ook qua opname van het water, helemaal goed. Ik ben totally in mijn nopjes met deze Hair Turban!

 

Handig: als je een masker neemt of als je je mijn make-up doet. Ideaal.

De advies verkoopprijs van een Aquarius Hair Turban bedraagt €24,95

Verkrijgbaarheid:

Via www.aquariushaircare.com en via geselecteerde high-end kapsalons en retail/beauty salons.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha
3 jaren geleden

Toen je er al over vertelde een tijdje geleden (toen je op het event was geweest) was ik al zo nieuwsgierig naar de review. Ik heb behoorlijk dik haar en een gewone handdoek blijft bij mij nooit zitten. Lijkt me ideaal dit!

Ivon
3 jaren geleden

Hij ziet er fijn uit, maar wel heel dun qua stof.. wordt ie niet snel dun na een paar keer wassen?
Ik droog altijd mijn haar redelijk ruw met een handdoek na het uitborstelen en ga vaak ook met nat haar slapen.. oeps..
Dit zou opzich dus wel iets voor mij zijn ja.. al laat ik graag mijn haar aan de lucht drogen.

Irene
3 jaren geleden

Lijkt me erg handig. Ik ga niet altijd zo goed om met mijn haar. Ik föhn nooit(wordt het pluizig van) maar ik laat het gewoon drogen zonder handdoek en ga met natte haren naar bed.. oeps!

Kayla
3 jaren geleden

Dit lijkt me heel erg handig. Fijn dat dit niet steeds losschiet zoals een handdoek dat wel doet.

Annette
3 jaren geleden

Handig ik doe het nog gewoon met een handdoek zou ik eens mee moeten stoppen

VWillemse
VWillemse
3 jaren geleden

De stof en kleur ziet er ook leuk uit.
Ik heb altijd z’on klein elastisch sport handoekje voor mijn haar, maar die is inmiddels helemaal groezelig en grauw geworden, dan ziet dit er wel beter uit.
Vind ‘m stiekem best nog wel prijzig voor ’n (haar)handoekje.

Charel
3 jaren geleden

Ik ben dol op dit soort handdoekjes!

chucky1012
3 jaren geleden

Zo handig….
In diverse shops met producten voor afrokapsels worden dit soort doeken al gebruikt….

Rory
3 jaren geleden

Ah wat handig! Ik heb ooit ook zoiets gehad van ‘normaal’ handdoek materiaal, maar met een lusje in plaats van een knoop. En ook die schoot regelmatig los terwijl ik net de glazen deur aan het droogmaken was. Gedoe altijd bij ons. De man wil graag dat we de glazen deur mooi houden. Dus ik neem altijd alle muren (en de deur) af met een trekkertje en met een handdoek maak ik alles droog. Super irritant, maar na 16 jaar zit er nog steeds geen kalkaanslag op de deur. Afijn, met de Turban blijft je haar dan in ieder geval… Lees verder »

bychristiana
3 jaren geleden

Ik vind hem ook super fijn, eigenlijk vooral omdat hij niet af kan zakken zoals inderdaad heel vaak gebeurt met ‘gewone’ handdoeken.