Carmen+True+Curl
Artikelen, Carmen, Haarverzorging

Nieuw: Carmen True Curls voor natuurlijke krullen met veel volume

Het geheim van mooie, weelderige krullen

Om het makkelijker te maken… ik krijg net dit persbericht binnen en was al aan het zoeken naar een conische krultang. Na mijn metamorfose bij kapsalon JAEX was ik helemaal verliefd op Cloud Nine The Wand. Maar deze is best aan de prijs. Daarna zocht ik of andere merken ook zo een krultang hadden. Ze zijn er wel, maar ik wil een echt tabs toelopende tang, waar je je  haar ook goed over kan verdelen, zodat de warmte overal even sterk is.

De Carmen 3 in 1 Celebrity krultang had ik tijdens de Libelle beurs gekocht. Ik ben er tevreden over, maar met een conische krultang kan ik vast nog mooiere krullen maken.

Nieuw: Carmen True Curls voor natuurlijke krullen met veel volume

Ben je in een vrolijke, uitbundige bui en wil je opvallen met superkrullen? Dan is deze nieuwe, conische krultang van Carmen je beste vriendin. Hiermee kun je lekker experimenteren en maak je de mooiste kapsels. Ieder dag weer, want variatie is de nieuwe trend.

Carmen+True+Curls+styling

 

Krullen zijn weer helemaal hot met True Curls van Carmen. Deze kegelvormige krultang loopt taps toe, van 25 mm naar 13 mm. Dat is niet zonder reden. Je gebruikt de hele tang om de krul er als een spiraal omheen te draaien. Hierdoor is iedere krul bovenin breder en wordt naar onder toe steeds kleiner. Zo creëer je het springerige, stevige effect dat je zo graag wilt. Dat is het geheim van mooie, natuurlijke, weelderige krullen.

Fast heat up time
De ultra gladde, keramische coating zorgt voor behoud van de natuurlijke oliën in het haar en geeft een optimale bescherming. Je haar voelt zachter aan en krijgt een mooie glans. In veertig seconden is de Carmen True Curls klaar voor gebruik, dankzij de ‘fast heat up time’. De temperatuur wordt weergegeven op het LCD-display en is in te stellen tot 200° C, afhankelijk van je haartype.

True_Curls_CT4525

De 360° meedraaiende, koele top biedt houvast bij het indraaien van de haarlokken. De Carmen True Curls is extra veilig door de auto shut-off functie. Na gebruik kun je de krultang direct opbergen in de compacte, hittebestendige opbergetui. Dankzij Dual Voltage is de krultang wereldwijd te gebruiken.

Hieronder de video van de Carmen krultang, looking good!

 

Voor meer informatie en verkooppunten, ga naar Carmen.nl

En nu twijfel ik, voor welk merk zal ik gaan? Zal ik nog doorsparen voor Cloud Nine (169, 50) of zal ik gaan voor de Carmen True Curls (€35, 99) ? 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Lastig want het prijsverschil is best groot. Mijn dochter kocht haar tang op het I love Beauty event en was van Max-Pro daar hebben ze mijn haar ook gekruld en bleef goed zeggen. Heb ik nog nooit meegemaakt want bij mij is alles binnen een uur uitgezakt normaal omdat ik zulk slap/fijn haar heb.