MASSADA LONG EYELASHES NUTRITION PLUS 10
Artikelen, Massada, Merken

Nieuw! MASSADA Long Eyelashes Nutricion Plus

De kracht van Kurkuma

Het innovatieve wimper- en wenkbrauwgroei serum gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten!

Kurkuma is een opvallend ingrediënt in de cosmetische wereld. Steeds meer cosmeticamerken gebruiken het als werkstof, omdat het diverse voordelen heeft voor je uiterlijk. MASSADA, het van oorsprong Spaanse, holistische huidverzorgingsmerk introduceert de lijn MASSMED. Deze innovatieve cosmeticalijn bevat naast professionele salonbehandelingen tevens innovatieve producten op basis van biotechnische- en biocompatibele formules, met effectieve natuurlijke werkstoffen voor spraakmakende resultaten.

 MASSADA LONG EYELASHES NUTRITION PLUS

Nieuw is het MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum binnen de Vital Prevention Line. Dankzij een synergetische mix van natuurlijke ingrediënten met o.a. kurkuma, laat dit serum de wimpers en wenkbrauwen opzienbarend snel, sterk, volumineus en lang groeien!

Eén van de eerste dingen die opvallen als je iemand ontmoet, is iemands gezichtsuitdrukking. Wimpers en wenkbrauwen vormen daarbij dan belangrijke aandachtspunten en bepalen voor een groot deel iemands expressie. Door diverse omstandigheden zoals het ouder worden, een niet goed gebalanceerde voeding of stress, kan het haar van de wimpers en wenkbrauwen minder mooi, vol en lang zijn of zelfs uitvallen en tijdelijk niet of nauwelijks terug groeien. Dit komt door de negatieve invloed op de groeifase (anagene fase) en laat ze sneller uitvallen in de rustfase (telogene fase).

 

Natuurkracht voor volle, lange en sterke wimpers en wenkbrauwen

 

De MASSADA MASSMED Vital Prevention Line bevat producten die een perfecte combinatie vormen tussen natuurlijke werkstoffen en effectieve en aantoonbare resultaten. Het krachtige nieuwe MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum zorgt voor gezonde, lange en sterke wimpers en mooie volle wenkbrauwen. MASSADA bewijst met dit nieuwe product dat de natuur perfect in staat is om een formule te leveren die de groei van de wimpers en wenkbrauwen met een snel zichtbaar resultaat bevordert, alsmede op de langere termijn in stand houdt. Het verlengt de anagene fase, verkort de telogene fase en laat de wimpers en wenkbrauwen opvallend sneller, voller en langer groeien.

Nieuw! MASSADA Long Eyelashes Nutricion Plus 7 long eyelashes Nieuw! MASSADA Long Eyelashes Nutricion Plus

Foto: Shutterstock

De meest belangrijke natuurlijke werkzame ingrediënten zijn:

 

  • Kurkuma-extract

 

Het extract van Curcuma Longa Rhizome verlengt de groeifase en verkort de rustfase van het haar, voor sterkere en langere wimpers en vollere wenkbrauwen.

 

  • Oost-Indische kers en Waterkers-extracten

 

Deze extracten verlengen de anagene (groei)fase van het haar en bevorderen de aanmaak van keratine, voor sterke, lange, volumineuze en stevige wimpers en mooie volle en brede wenkbrauwen.

 

  • Sinaasappel-extract

 

Dit extract dat rijk is aan de vitamines B1, B2 en B6 reguleert het metabolische groeiproces van het haar, bevordert de celvernieuwing en celademhaling, revitaliseert en voedt het haar van de wimpers en wenkbrauwen.

 

Hoe te gebruiken?

 Voor het bevorderen van de wimpergroei wordt het MASSADA MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum ’s ochtends en ‘s avonds als een eyeliner aangebracht op het bovenste, vooraf zorgvuldig gereinigde ooglid. Voor de wenkbrauwen wordt dit tevens in de ochtend en avond gedaan met behulp van een wenkbrauwborsteltje.

MASSADA LONG EYELASHES NUTRITION PLUS

Distributie & meer informatie: 

De producten van MASSADA MASSMED worden op de Nederlandse markt gebracht door Smooth & Co uit Eemnes.

Het nieuwe MASSADA MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum is verkrijgbaar vanaf heden

Verkoopprijs: € 64,50

 

Voor meer informatie en gerichte adressen van schoonheidssalons die werken met MASSADA, kan contact worden opgenomen met Smooth & Co via telefoonnummer: 033-2600100 en per e-mail via:  info@smoothandco.nl

Voor algemene informatie is er de website: www.smoothandco.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
4 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat Babs

Ivon
4 jaren geleden

Benieuwd of het echt werkt! Komt er ook nog een artikel waarin je het een tijdje getest hebt?

Sonja
4 jaren geleden

Ik heb Kurkuma in mijn specerijen kast. Die ga ik maar niet gebruiken om er een serum van te brouwen 🤪 maar lijkt me wel fijn!

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Ik heb van mezelf al lange wimpers en heb volle wenkbrauwen. Maar ben wel benieuwd of dit echt werkt.

Willemse
Willemse
4 jaren geleden

Ziet er goed uit, alleen werkt het serum van het Kruidvat ook prima bij mij, en datbis een stuk goedkoper.
Alleen weet ik niet of dat ook op je wenkbrauwen werkt, nooit geprobeerd eigenlijk.
Voor mn wimpers is het dus niet echt nodig maar voor wenkbrauwen klinkt dit ideaal.

chucky1012
4 jaren geleden

Dit is super gezond!
Hier ben ik zo benieuwd naar….

Xoxo