belnatur
Anti- aging, Artikelen, Belnatur, Huidverzorging, Nieuws

Nieuw op de Nederlandse markt: GLYCOFRUIT-LIJN


‘Lente-fitness’ voor de verdikte winterhuid dankzij 100% natuurlijke, diepwerkende hydroxyzuren en Papaya-fruitenzymen!

Nieuw op de Nederlandse markt binnen het bedrijf Beauty-Affairs uit Bergschenhoek is het professionele huidverzorgingsmerk BELNATUR. De nieuwe GLYCOFRUIT-lijn van dit van oorsprong Spaanse merk bevat producten op basis van een mix van diverse effectieve hydroxyzuren en Papaya-fruitenzymen. Deze geavanceerde, 100% natuurlijke combinatie zorgt ervoor dat een gladde, egale, opvallend stralende én gezonde huid wordt onthuld, klaar voor de nieuwe lente!

belnatur

 

Onze huid vernieuwt zichzelf continu door een natuurlijk proces van celdeling. Als we ouder worden ofwel door externe (seizoens) factoren, vertraagt dit proces echter. Hierdoor stapelen dode huidcellen zich op in de opperhuid. Een verdikte opperhuid ziet er allesbehalve stralend uit en neemt bovendien verzorgende en hydraterende producten minder goed op. BELNATUR introduceert met de nieuwe GLYCOFRUIT-lijn een natuurlijke behandeling en producten voor in de professionele schoonheidssalon, alsmede producten voor thuisgebruik door de consument. Deze zetten de huid aan het werk als spreekwoordelijke ‘lente-fitness’ en ontdoen de opperhuid van haar spreekwoordelijke dikke winterjas!

Een mix van effectieve, diepwerkende exfolianten

 

De GLYCOFRUIT-lijn van BELNATUR werkt op basis van twee verschillende technologieën om dode huidcellen optimaal te verwijderen en de celvernieuwing van de huid op een krachtige wijze te stimuleren. De hydroxyzuren werken door middel van ingrediënten die de ‘cementlaag’ tussen de dode huidcellen losweken, waardoor de dode huidcellen loslaten. Hiervoor wordt een combinatie toegepast van exfoliërende fruitzuren (AHA’s), salicylzuur (BHA), glycolzuur, melkzuur, citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur en amandelzuur. De werkstof Exfolactive® is een Nopal Cactusbloem-extract dat de huidenzymen (die van invloed zijn op de natuurlijke afschilfering van de huid) een stimulerende boost geeft.

Enzymatische peeling op basis van Papaya-fruitextract

 

De tweede, effectief exfoliërende technologie van de BELNATUR GLYCOFRUIT-lijn berust op een hoogwaardig extract van  Papaya-fruitenzymen. Deze werken op basis van een enzymatische werking, oftewel hebben een eiwitsplitsende werking op de hoornbrugjes tussen de huidcellen. De Papaya-enzymen lossen deze hoornbrugjes op, waarmee de huidcellen onderling met elkaar verbonden zijn. Ze respecteren echter de natuurlijke hoornlaag van de huid bij haar belangrijke, huidbeschermende functie.

 

BELNATUR GLYCOFRUIT Salonbehandelingsproducten

Voor gebruik in de professionele schoonheidssalon biedt de BELNATUR GLYCOFRUIT-lijn een enzymatische peeling om de dode huidcellen op te lossen met behulp van een Papaya Poeder en bijbehorende Enzymen Lotion. Dit bevat een geconcentreerd extract van Papayasap met een hoog gehalte aan natuurlijke papaya-enzymen, Exfolactive® en aloë vera. Alleen voor salongebruik zijn er tevens diverse ampullen met daarin een mix van hydroxyzuren met onder andere amandelzuur, alsmede ampullen met diverse exfoliërende oplossingen met verschillende concentraties van fruitzuren (glycol-, melk-, citroen-, appel-, en amandelzuur). Deze salonproducten verminderen een verdikte opperhuid, verwijderen dode huidcellen en gepigmenteerde huidcellen, hydrateren de huid en stimuleren de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. De lijn van BELNATUR GLYCOFRUIT bevat tevens twee aanvullende producten voor thuisgebruik door de consument.

 

Voor thuisgebruik: BELNATUR GLYCOFRUIT SERACTIF

Belnatur Glycofruit Seractif Renewing Serum

BELNATUR GLYCOFRUIT SERACTIF is een serum voor thuisgebruik door de consument, geschikt voor alle huidtypen. Deze rijke formule hydrateert de droge huid en vermindert de vette glans bij een vette huid. De samenstelling bevat een mix van vijf botanische extracten, te weten bosbes, sinaasappel, citroen, rietsuiker en ahorn suiker, die stuk voor stuk een hoog gehalte aan natuurlijke fruitzuren bevatten. Het serum bevat tevens amandelzuur en salicylzuur (BHA). De toegevoegde mucopolysacchariden zijn suikermoleculen die de vochthoudende substantie in de huid vormen. Deze moleculen kunnen tot wel 1000 keer hun gewicht aan vocht vasthouden en zorgen op die manier voor een goede hydratatie van de huid.

 

Voor thuisgebruik: BELNATUR GLYCOFRUIT RENOVA

Belnatur Glycofruit Renova Renewing Cream Jar only

 

 

BELNATUR GLYCOFRUIT RENOVA (met SPF 15) is een intensief exfoliërende en hydraterende huidvernieuwingscrème voor thuisgebruik door de consument. Deze rijke crème op basis van sheabutter en vitamine E is geschikt voor de droge en de gecombineerde huid die neigt naar droog. De formule bevat een mix van vijf botanische extracten te weten bosbes, sinaasappel, citroen, rietsuiker en ahorn suiker. De samenstelling is ook rijk aan natuurlijke fruitzuren (glycolzuur, melkzuur, citroenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur) en Exfolactive®. De werkstof Structurine® bevat  witte Lupine-extract. Dit bevordert de synthese van epidermale lipiden en eiwitten, waardoor de samenhang van nieuwe huidcellen wordt verbeterd.

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen consument:

De producten van BELNATUR worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty-Affairs uit Bergschenhoek en zijn verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons.

Voor meer informatie of gerichte verkoopadressen kan contact worden opgenomen met Beauty-Affairs per e-mail via: info@beauty-affairs.nl

Voor meer informatie is er de website: www.beauty-affairs.nl

Verkoopprijzen consument:

  • BELNATUR GLYCOFRUIT SERACTIF € 59,90/30 ml.
  • BELNATUR GLYCOFRUIT RENOVA   € 60,75/50 ml.

 

Dit klinkt heel erg goed! Ik ga het voor jullie testen, want wie wil die winterjas niet kwijt?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Dit lijken mij echt lekkere producten. Ziet er echt goed uit. Huidvernieuwing klinkt altijd goed. Ik heb echt nog een winterhuidje op dit moment.

Annette
6 jaren geleden

Ben benieuwd klinkt allemaal heel goed in elk geval en mooi flesje die eerste ook 😉

chucky1012
6 jaren geleden

Helaas bestaat er nog steeds geen pc waardoor men geuren kan ruiken!
Voor het oog zijn het prachtige producten.
Ben er wel benieuwd naar 😉

Xoxo