Rein
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle, Nieuws

Nieuwe gezonde fastfood plek opent in Amsterdam

Persbericht

Nieuwe gezonde fastfood plek opent in Amsterdam

REIN bereidt salades, smoothies & oathies om te verjongen. Snel iets gezonds en lekkers voor onderweg of ter plekke.

Op de hoek van de Rijnstraat en de Vrijheidslaan in Amsterdam heeft REIN haar deuren geopend. REIN laat zien dat gezond eten echt lekker kan zijn en serveert puur en zuiver eten en drinken met een knipoog naar het goede leven; ter plekke of om af te halen.

Rein fastfood gezond eten

 

Maria Aquino, mede-oprichter van REIN: “Een goed voorbeeld van een typisch REIN-product is onze Raw Choco Brownie, door het niet verhitten blijven de voedingsstoffen van de cacao bewaard. Daarbij zoeten wij onze producten natuurlijk; verantwoord genieten dus!” Zo biedt REIN ook met oathies in plaats van brood, salades, smoothies en superfoods verse en natuurlijke producten die allen bijdragen aan REIN’s ‘eet je jong’ gedachte. REIN is de eerste in Nederland met haar Forever Young Smoothie met een shot collageen. Daarnaast verzorgt REIN bedrijfslunches en catering op evenementen. Via de webshop verkoopt zij al haar food & beauty producten, binnenkort live.

REIN

 

Said Jelassi, mede-oprichter van REIN: “Met REIN willen we onze gasten een plek bieden waar ze op gezonde wijze kunnen genieten van lekker & puur eten, ter plekke of voor onderweg. We willen ze vooral laten zien dat gezond eten écht lekker kan zijn. De oathie bijvoorbeeld is een supergezond alternatief voor brood dat geen meel of tarwe bevat, maar bestaat uit ruwe havermoutvlokken, sojabonen, bessen, lijnzaad en noten. En de oathie bevat heel veel vezels afkomstig van havermout, appels en perzikken. We zijn een van de eerste die oathies verkopen.”

Rein

“Wij streven er bij REIN naar zo duurzaam mogelijk te ondernemen, zo zijn bijna al onze verpakkingen recyclebaar en gebruiken we groene energie. Bij alles wat we doen denken we na over hoe we dit op de meest duurzame manier aan kunnen pakken”, zegt Constanze Van der Vat, mede-oprichter van REIN.

REIN is de gehele week geopend tussen 09:00 en 20:00 uur en op zondag tussen 11:00 en 18:00.
Rijnstraat 58, Amsterdam
(020) 627 24 67
www.reinfood.nl

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments