hema mascara
Artikelen, HEMA, Make-up, Mascara, Merken

Nieuwe, kleurrijke HEMA waterproof volume mascara’s

Ah… dit vind ik leuk! Eigenlijk ik al een tijdje naar een donkerblauwe mascara maar paars is ook wel apart. en ik ga hem kopen, als hij er ligt.  Ik las dat blauwe mascara je oogwit witter laat lijken, of dat ook met paars gebeurd weet ik niet…

mascara kleur hema

Kleur tot in de puntjes

HEMA introduceert nieuwe trendy en kleurrijke oogmake-up producten. De populaire waterproof volume mascara van HEMA is nu verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren; lichtblauw, paars en mint. Het unieke fiberborsteltje in de mascara zorgt voor ultiem volume en kleur tot in de puntjes. De drie nieuwe kleuren worden vast opgenomen in het HEMA beauty assortiment.

Daarnaast introduceert HEMA drie limited edition eye pencils, in dezelfde kleuren als de mascara. De eyepencils zorgen voor een frisse oogopslag en hebben een sterke kleurintensiteit. Daarnaast zijn ze longlasting en waterproof. Maak je look af met de drie zelfde kleuren eye mousse, perfect voor een kleurrijke nazomer.

 

De HEMA waterproof volume mascara’s zijn vanaf vandaag in alle HEMA filialen en via hema.nl verkrijgbaar voor €4,- per stuk. De eyepencils (€2,50 per stuk) en eyemousse (€3,50 per stuk) zijn limited editions en komende weken in beperkte oplage verkrijgbaar in de HEMA filialen en via hema.nl.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
6 jaren geleden

De HEMA wordt steeds hipper hahahah. Ik vind het wel erg leuk dat de Hema dit nu ook heeft. Die groene lijkt me wel wat, heb groene ogen. Wil het best wel een x proberen!

Astrid
6 jaren geleden

Zag het persbericht ook al voorbij komen. Een groene mascara lijkt mij niet echt iets wat ik zou dragen 🙂 Miss hien wel een keer voor een feestje ofzo.

Sandra
6 jaren geleden

Oh wauw, dit vind ik best wel bijzonder haha. Zou het zelf niet snel kopen denk ik, maar ben er stiekem wel benieuwd naar. Bij mij doet trouwens alleen de eerste foto het en de anderen niet. Misschien dat het aan mijn telwfoon ligt, maar ik dacht: ik zeg het even voor de zekerheid!

Vanessa
6 jaren geleden

Superleuk dat Hema nu waterproof mascara’s heeft in verschillende kleurtjes!

Mariëlle
6 jaren geleden

Super stoer! Ben echt benieuwd naar de nieuwe mascara’s! Binnenkort maar even testen dan!

Jonna@Burgertrutjes
6 jaren geleden

Nog nooit een andere kleur mascara gekozen, vind kobalt blauw wel heel mooi <3
Benieuwd naar een look!

Yvonne
6 jaren geleden

Ik weet dat er in de 80s veel felblauwe mascara’s te koop waren. Of ik het nu zo dragen? Nee ik denk het niet hoewel ik wel graag paarstinten als oogschaduw draag. Ik ben benieuwd hoe je het vindt.

chucky1012
6 jaren geleden

Dat ziet er leuk en mooi uit!
Ik denk dat ik dit zeker zal gaan kopen.
Heb nl. altijkd alleen veel nagellakjes daar geshopt.
Ik hou van kleurrijke mascara’s en eyepencils.
Jammer dat dit niet in iedere filiaal te koop zal zijn.

Jolanda
6 jaren geleden

Hier ben ik dus echt heel benieuwd naar! Volgens mij staat het mij voor geen meter haha

Hennie
6 jaren geleden

Wat zal dat prachtig staan bij jouw bruine ogen!