nutraskin-collagen-drink-een-innovatieve-anti-aging-drank-5
Anti- aging, Artikelen, Huidverzorging

Nieuwe NutraSkin Collagen Drink bestrijdt huidveroudering van binnenuit

Veel mensen zijn zich bewust van het feit dat huidverzorging het meest effectief is als je zowel de binnen- als de buitenkant aanpakt. NutraSkin introduceert een Collagen Drink, een innovatieve anti-aging drank die rimpeltjes vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt zonder ingrijpende methoden een verjongingseffect bereikt.

nutraskin-collagen-drink-een-innovatieve-anti-aging-drank

 

NutraSkin past in de trend dat mensen op natuurlijke wijze een verjongingseffect willen bereiken. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, uitgeslapen versie van jezelf. Een dagelijkse dosis NutraSkin vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. De huid wordt optimaal gevoed en gestimuleerd. Combineer de drank met een goede anti-aging crème voor een verbluffend resultaat.

Innovatieve anti-aging drank


NutraSkin Collagen Drink is een innovatieve anti-aging drank op basis van bioactieve collageen peptiden (merknaam VERISOL®). Diverse klinische studies hebben aangetoond dat rimpeltjes daadwerkelijk verminderd worden, dat de elasticiteit van de huid verbetert en dat de lichaamseigen collageenaanmaak een boost krijgt. In tegenstelling tot andere producten bevat NutraSkin een hoge concentratie collageen en is het vrij van kunstmatige additieven en allergenen.

 

nutraskin-collagen-drink-een-innovatieve-anti-aging-drank-2

 

NutraSkin bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten die écht wat doen voor de huid. De Bioactieve Collageen Peptiden uit dit supplement komen na inname geleidelijk in de diepere huidlagen terecht.

Studies bevestigen dat dagelijks gebruik van NutraSkin Collagen Drink al na 4 weken leidt tot een merkbaar stevigere huid met minder diepe rimpels. Dit effect was na 8 weken verdubbeld.

 

nutraskin-collagen-drink-een-innovatieve-anti-aging-drank-1

Eenmaal daags een dosis anti-aging

nutraskin-collagen-drink-een-innovatieve-anti-aging-drank-3


NutraSkin Collagen Drink is eenvoudig te gebruiken door eenmaal daags de inhoud van één poedersachet in water, vruchtensap of een smoothie op te lossen. Een paar minuten wachten, goed roeren en de collageendrank is klaar voor gebruik. NutraSkin Collagen Drink is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde beautysalons en adviesdrogisten. De consumentenprijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

NutraSkin professionals

 

NutraSkin professionals

 

Begin je dag goed en voeg een glas NutraSkin Collagen Drink toe aan je dagelijkse beautyritueel!

 

Benieuwd of dit werkt? Ik ben gisteren aan mijn eerste sachet begonnen, so stay tuned!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
6 jaren geleden

Handig! Altijd fijn om van binnenuit je lijf een boost te geven!

Melike
6 jaren geleden

Ik ben heel benieuwd of het werkt dus ik kijk uit naar je conclusie. Het klinkt in ieder geval veelbelovend, alleen kan ik mij er nog niet echt een voorstelling bij maken. Dus I stay tuned;)

Annette
6 jaren geleden

oh leuk hoor, ben heel benieuwd. Ga het graag volgen.

Lisa
6 jaren geleden

Ik ben super benieuwd ik twijfel altijd bij dit soort dingen 😉

Miss
6 jaren geleden

Oeeeh, ben idd erg benieuwd of dit werkt!

Jolanda
6 jaren geleden

Ik ben echt benieuwd of dit werkt en of het überhaupt te drinken is. Vaak zijn zulke sachets niet echt iets wat ik mijn keel af krijg

jeapiebel
6 jaren geleden

Een verjongingseffect van NutraSkin Collagen Drink, een anti aging drank. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat en wat je ervan vindt. Eigenlijk wat wij eten en drinken geloof ik al dat het beïnvloed ons aging proces. Maar met innovatie erbij, hopelijk meer effectiviteit er uitkomt.

Yvonne
6 jaren geleden

Hou mij maar op de hoogte Babs, ik ben erg benieuwd.

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Dit ken ik niet!
Het klinkt goed want men hoeft geen pijn te lijden om mooi te zijn 😉
Ben erg benieuwd naar het resultaat…..