belnatur-u
Artikelen, Anti- aging, Belnatur, Huidverzorging, Merken

De nieuwe Radiance Line van BELNATUR

Onthul letterlijk een ongekend stralende, stevige én gave huid met de nieuwe Radiance Line van BELNATUR!

Een gezonde huid is weerbaar, veerkrachtig, egaal van teint en vooral… straalt intens! Externe factoren zoals UV-straling en milieuinvloeden verdikken de opperhuid, versnellen de huidveroudering, zorgen voor huidverkleuringen en maken de huid droger en daarmee doffer, grauwer én valer qua teint. Met de nieuwe Radiance Line van BELNATUR onthul je letterlijk een ongekend stralende, opvallend gave en langdurig jeugdige huid!

 

belnatur-radiance-range

Vrije radicalen waaronder milieuverontreiniging, sigarettenrook en UV-straling zijn één van de hoofdoorzaken van een vroegtijdige huidveroudering. Dat manifesteert zich in een droge, doffe huid, rimpels, vlekken, een verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid. De ingrediënten in de producten van de nieuwe BELNATUR Radiance Line zijn dé sleutel tot weerstand tegen deze effecten van vrije radicalen. Hierdoor verbetert de huidimmuniteit, behoudt de huid haar natuurlijke helderheid en krijgt een zachter en gladder oppervlak.

Een huidverhelderende lijn ter verhoging van de natuurlijke huidimmuniteit

Een heldere huid is een jonger uitziende huid! De Radiance Line van BELNATUR biedt bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf (milieufactoren). De producten uit deze innovatieve lijn beschermen de huid en geven haar een heldere, gezonde uitstraling. Huidproblemen treden op als het immuunsysteem door de constante blootstelling aan gassen en stofdeeltjes overbelast raakt. Dit veroorzaakt een doffe, droge, grauwe huid met vlekjes en rimpels. Het verhogen van huidimmuniteit is dan dé sleutel tot weerstand tegen deze effecten. Een zacht en glad huidoppervlak, een goede doorbloeding en dito vochthuishouding zorgen ervoor dat de huid de reflectie van licht weerkaatst, waardoor zij weer haar jeugdige uitstraling terugkrijgt. De Radiance Line van BELNATUR maakt dit alles mogelijk.

belnatur-u

Hightech ingrediëntenmix

De nieuwe BELNATUR RadianceLine bevat een geavanceerde, hightech ingrediëntenmix. Anti-vervuilende polysacchariden verkregen uit Tamarinde (een tropische boom), Steviabladeren en biotechnologisch verkregen Pollustop® (een anti-luchtverontreinigingsingrediënt) zorgen voor een multibeschermend schild op de huid tegen de penetratie van luchtverontreinigende factoren zoals gassen en stofdeeltjes. Eclaline®, een extract verkregen uit peptiden van witte lupine ter verbetering van de microcirculatie, zorgt voor een opvallend stralende huid.

Algaktiv® LightSKN wordt verkregen uit fytoplankton en ingekapseld in liposomen. Dit ingrediënt vermindert vlekjes en verbetert de helderheid van de huid. Biologisch kiezelzuur verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Betaïne verkregen uit suikerbieten, bevordert de bescherming en de helderheid van de huid. Het toegevoegde SWT-7® is een krachtig anti-rimpel ingrediënt verkregen uit Indiase Gentiaan, dat lijntjes en rimpels opvult en verzacht. Het ingrediënt Gatuline® Expression wordt gewonnen uit champagneblad dat mimische spiercontracties beperkt, voor een natuurlijk ‘botox effect’.

Nieuw! BELNATUR Radiance Cream

belnatur-radiance-cream-50

De nieuwe BELNATUR Radiance Cream vormt een multibeschermend schild op de huid tegen luchtverontreiniging, bevordert de microcirculatie en is zuurstofverrijkend. Deze rijke crème heeft een intensief voedende werking en zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke helderheid terug krijgt én langdurig behoudt. De samenstelling bevat onder andere anti-vervuilende polysacchariden, Eclaline®, Algaktiv® LightSKN, Betaïne, biologisch kiezelzuur, lichtweerkaatsende microdeeltjes met een ‘soft-focus’-effect en zonbescherming met een SPF 8.

 

Nieuw! BELNATUR Radiance Vertical

belnatur-radiance-vertical

Dit unieke product werd speciaal ontwikkeld om verticale rimpeltjes glad te maken, met name die van de lipcontouren, beter bekend als ‘barcode rimpels’ (deze ontstaan vaak bij rokers). De formule is tevens te gebruiken om fronslijntjes, rimpeltjes rondom de mondhoeken en bij de neus-lippenplooi gladder te maken. De crème is ook heel effectief voor het verminderen van expressierimpels, rimpels rondom de oogcontouren, het voorhoofd of elke andere locatie van het gezicht die vraagt om een vermindering van rimpels en fijne lijntjes. De samenstelling bevat onder meer SWT-7®, Gatuline® Expression, anti-vervuilende polysacchariden, betaïne, biologisch kiezelzuur, squalaan en lichtweerkaatsende microdeeltjes met een ‘soft-focus’-effect.

 

Verkoopprijzen consument

  • BELNATUR Radiance Cream           € 78,30/50 ml.
  • BELNATUR Radiance Vertical         € 53,05/15 ml.

 

Distributie en meer informatie

De producten van BELNATUR worden op de Nederlandse en Belgische markt gedistribueerd door Beauty-Affairs uit Bergschenhoek en zijn verkrijgbaar bij professionele schoonheidssalons.

Voor meer informatie of gerichte verkoopadressen kan contact worden opgenomen met Beauty-Affairs.

Voor overige en contactinformatie zijn er de websites: www.beauty-affairs.nl en www.belnatur.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Een ongekend stralende stevige en gladde huid klinkt wel echt perfect. Wat goed ook dat een van de producten zelfs speciaal gericht is op de rimpeltjes rond de lipcontouren. Ik merk dat daar mijn rimpeltjes echt meer zichtbaar beginnen te worden.

YuSt
4 jaren geleden

Zag je voorbij komen op Instagram, leuk! Veel belovend product!
Ik geef het op dat jonger er uit zien… ik weet toch dat het uitstellen van is. Of er moet iets wonderbaarlijks op mijn pad komen. Dan wil ik er over nadenken. Mijn hamsterwangen en wallen… of komt het doordat de zwaartekracht sterker is geworden?

Yvonne
4 jaren geleden

Jij weet altijd met merken naar voren te komen waar ik nog nooit van gehoord hebt Babs. Thumbs up!

hillybillybeauty
4 jaren geleden

Voor mij een onbekend merk. Ik ben benieuwd naar reviews of het echt zo goed werkt. Ga je het nog testen?

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Ik kende dit merk nog niet. De ingrediënten zien er in ieder geval goed uit, wel een behoorlijk prijskaartje!

Evelien
4 jaren geleden

Wow jeetje, wat klinkt dat ingewikkeld allemaal! Flinke prijsjes ook, maar als het werkt..

Florentine
4 jaren geleden

Het klinkt erg goed!!! Ik vind het erg leuk om over dit merk te lezen, ik was er namelijk nog niet mee bekend:-)

DisneyChicks.nl
4 jaren geleden

Voor mij een onbekend merk, maar met zoveel goede eigenschappen ben ik heel nieuwsgierig geworden. Een goede crème is tenslotte nooit weg! 🙂

Jolanda
4 jaren geleden

Klinkt heel goed! Kende het merk nog niet

chucky1012
4 jaren geleden

Natuurlijk zou ik mijn huid van het gezicht willen laten stralen als die van famous sterren?
Dat zou fijn zijn.
Helaas kan dit niet.
Dus zou ik graag mijn gezicht wat minder zichtbare rimpeltjes willen hebben en door mijn geteinte huid zijn de vlekjes ook wat zichtbaar
Met zo een goed product als hierboven komt het zeker goed.
Dus zal ik eens even op de website haan kijken….

Xoxo