Liebster-Award
Artikelen

Nominatie Liebster Award

Liebster-Award

Via Céline van Ceetje.nl kreeg ik deze nominatie. Ik had deze al voorbij zien komen, en vind het erg lief dat zij mij toegevoegd heeft!

Het is een hele klus voor mij, want als ik heel eerlijk, ben, ik ken maar een paar bloggers die ik echt volg en ik heb gewoon geen tijd om alles te lezen. Ik ben al zelf blij als ik een artikel af heb, vooral als ik een product heb getest.

Maar eerlijk is eerlijk, ik voel mij toch vereerd. Het is al fijn als iemand aan je denkt, zeker omdat er al zoveel bloggers zijn. Iedereen doet het op zijn eigen manier, en dat maakt het zo divers.

Okeetjes, wat houdt het in?

De Liebster Award word gegeven aan beginnende bloggers, of bloggers die nog niet zo bekend zijn. Je word als het ware in de spotlight gezet, erg leuk dus! De Award mag alleen worden uitgereikt aan blogs met minder dan 200 volgers. En je moet er natuurlijk wel wat voor doen…..

Wat moet je doen als je genomineerd bent?
1. Geef 11 feiten over jezelf.
2. Beantwoord de 11 vragen van diegene die je nomineerde.
3. Nomineer zelf 11 bloggers met 200 volgers of minder.
4. Stel deze 11 bloggers 11 vragen.
5. Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.
6. Noem diegene die jou heeft genomineerd.

Ik houd het bij een paar bloggers, 11 bloggers, dat red ik niet. Ik kan er wel 11 kiezen, maar dan zou ik mensen kiezen die ik niet echt volg, daar moet ik nog echt tijd voor vrijmaken.

Ik zal de vragen die Ceetje mij voorlegde beantwoorden…

 1. Wat is je grootste beautyblunder? (denk aan uitgelopen mascara op je eerste date, wenkbrauwen half weg geëpileerd etc) Mijn grootste Beautyblunder.. even denken.. het heeft meer met kleding te maken; Je denkt charmant op de foto te gaan met een BN’er… heb ik mijn te zware tas schuin over mijn schouder gehangen, waardoor mijn borsten doormidden worden gedeeld  door de riem, waardoor ik er echt heel idioot opsta.. delete that picture dan maar weer, no second chance… 🙂
 2. Wat is je favoriete webshop? Andela Pharma De eigenaresse is een apotheker, met verstand van zaken. Ik koop daar wel eens voedingssupplementen en krijg altijd gratis monstertjes bij mijn bestelling. Zij hebben huid, en haarverzorging, make-up en geven een snel en  goed advies.
 3. Wat is jouw guilty pleasure? Vanillevla met daarin een stuk cake, zo lekker!
 4. Wat vind jij jouw allerleukste blogpost? Wat doet Babs op een doordeweekse dag? De foto’s die ik vond zijn zo leuk!
 5. Wat vind je een afschuwelijk liedje, maar zing je stiekem toch onder de douche? Ik zing nooit onder de douche, maar ik vind I would Stay van Krezip heerlijk om mee te zingen en tja, Britney Spears vinden veel mensen heel fout, maar daar zit zo een lekker ‘walk’ in.. Oops.. I did it again!
 6. Wat is je favoriete beauty blog? Die van mijzelf… veilig antwoord, zodat ik niemand passeer..;)
 7. Lipgloss of lipstickLipstick, maar dan wel een verzorgende, liefst minerale.
 8. Waar werd je afgelopen week erg blij van? Dat ik gevraagd ben om een topmerk te testen!
 9. Beauty product waar je niet zonder kanDagcème
 10. Waar ben je het meest trots op? Dat ik mijn nieuwe website stap voor stap helemaal zelf opzet, heel veel onderzoek, maar als het lukt, wordt ik daar heel happy van! En natuurlijk mijn zoon Tom, gewoon omdat hij er is. 
 11. Speel je een muziekinstrument? Ik heb diverse pogingen gedaan: Piano, gitaar en drums. Nee, er zijn mensen die dat zo goed kunnen, dus laat ik dat aan hun over. Mijn zoon drumt en my god… als ik dat zie, dan voel ik mijzelf bijna motorisch gestoord!

De volgende bloggers nomineer voor de LIEBSTER AWARD!

Debbie        Meisjehip.nl

Patty           Beauty Things I Love

Eline            Eline Boot

Marte         Girly Addictions

De kapster Delanghaarkapster

De 11 vragen voor jullie!

 1. Wat is jouw ultieme Beauty tip ?
 2. Wat is jouw guilty pleasure?
 3. Aan welke Engelse blogtermen heb je een hekel?
 4. Wat is jouw favoriete winkel ( beauty, kleding, mag ook een webwinkel zijn)
 5. Wat is je lievelingsgeur?
 6. Wat mag er niet ontbreken in je handtas?
 7. Welke plugin ( als je daarmee werkt) vind je het handigst?
 8. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk qua make-up?
 9. Wat is je favoriete budget merk?
 10. Van welke beauty-aankoop heb je het meeste spijt?
 11. Jouw favoriete dier is….?

Zo, dat was een hele lijst… ben zo benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs

 Babs 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marte
Marte
8 jaren geleden

yay ik heb een award hihi, dank je wel Babs super lief!!!
ik zal er snel eens werk van maken 🙂

Ceetje
8 jaren geleden

Hahaha je eerste antwoord zag ik helemaal voor me 🙂 En nu zit ik met “Oeps I did it again”in mijn hoofd. Leuk om je antwoorden te lezen. Zie je morgen op de beautyblogger masterclass. Heb er zin in!