Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres-Soleil - Review 1 après soleil Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres-Soleil - Review
Artikelen, Huidverzorging, Viata online apotheek, Webshops, Zonbescherming

Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres-Soleil – Review

Nuxe… weer zo een merk die ik niet ken. Maar nu wel natuurlijk! Voorlopig kan ik deze  après-soleil wel in de kast laten staan. Er is nog nauwelijks zon te zien en een zonvakantie zit er niet in. Maar ik vertel jullie wel mijn eerste indruk en die is zeker niet slecht!

nuxe sun apres soleil

Après soleil / aftersun gebruik je na het zonnen. Deze verkoelt de huid en brengt de vochtbalans op orde.

Après soleil kocht ik altijd als ik van plan was om een dagje naar zee te gaan. Na een dagje strand of op een boot (bij water dus) heb ik een après soleil product echt nodig. Ik verbrand snel als ik in de buurt van water ben.

 

Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres-Soleil.

Verfrissende Aftersunmelk, met Waterhyacint en Zonnebloem. Deze zijdezachte verzorging hydrateert en verlengt de zongebruinde teint met 2 weken. Gebruik: Aanbrengen na het zonnen..

nuxe apres soleil crème

De Nuxe lait fraicheur heeft een zalige geur! Ik had geen idee wat erin zat  Maar verder kijkend bleek dat van de waterhyacint te zijn. Jeetje, wat is dat lekker zeg! ik heb gezocht op waterhyacint, want het zegt mij weinig…. Zit het ook in andere producten? Yep, het zit ook in een body cream van Chanel.

De lait smeert lekker uit, is niet te vloeibaar maar er net tussenin en trekt ook prima in.  Een mooi glansje plus een zacht en heerlijk ruikend velletje krijg ik ervan.

De geur blijft heel lang hangen.Dus je moet er echt van houden want je ruikt hem heel goed!

De zon laat zich maar niet zien. dus ik heb de crème (nog) niet kunnen testen op verkoeling of het behouden van een zomers kleurtje, Ik kan hem bewaren, maar ik denk dat ik gewoon af en toe mijn handen/benen of een ander lichaamsdeel ermee insmeer. Ik vind hem namelijk zo lekker ruiken, zoals een parfumed body cream die direct een zomers vakantiegevoel geeft!

200 ml €15,95

Producten van Nuxe zijn te koop bij Viata.nl de online apotheek. Zij hebben meer dan 25.000 producten in hun assortiment. Van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen. Genoeg keus dus!

approved by BeautyByBabs

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Ik ken het merk niet.
Lijkt me een heerlijke geur.
Ben zelf fan van Piz Buin!

Beauty Treasures
5 jaren geleden

Nuxe is een heerlijk merk!

Linda
5 jaren geleden

Nuxe vind ik een heerlijk merk! Het heeft ook een bepaalde aantrekkingskracht op mij. Net als Origins en Clinique. Ik gebruik van Nuxe de lippen boter met honing en de huid en haar olie. beide ruiken heerlijk. Zeer fijne producten. In de toekomst hoop ik hier meer van te kunnen gebruiken. -x-

Melike
5 jaren geleden

De geur van Chanel wauw wat heerlijk!! Ik de Chanel verslaafde moet dit proberen. Toevallig ben ik echt nog op zoek naar een goede aftersun. Een van mijn vakantie wishlist producten;) Ik ga hier even naar kijken!

Annette
5 jaren geleden

Nuxe is een fijn merk dus ik geloof gelijk dat dit een ook prettige creme is. En die zomer die komt eraan hoor, en die houd aan tot Oktober echt, serieus hahahaha 😉

Hilde
5 jaren geleden

Iets wat een vakantiegevoel geeft is altijd goed!

jeapiebel
5 jaren geleden

Zo zonde hé dat de zon zich niet vaak laat zien dat wij zouden willen. Ik ben geinteresseerd in alle zonnebrand producten en altijd op zoek naar het volgende goede product. Dit zal een fijn product zijn anders krijgt het Approved niet van Babs. 😉 After son product gebruik ik wat minder op mij zelf wel bij mijn kinderen.

Evelien
5 jaren geleden

Deze aftersun lijkt me heerlijk, vooral naar de geur heb je me erg nieuwsgierig gemaakt! De webshop Viata ziet er goed uit, mooi assortiment hebben ze.

Rachel Kromdijk
5 jaren geleden

Fijne review klinkt prima! liefs en een fijne week verder

Astrid
5 jaren geleden

Klinkt goed, vooral fijn dat het geurtje lekker is en zo blijft hangen. Nu maar hopen dat dat zonnetje snel komt 🙁