Holland & Barrett Glucomannan 500mg €19,99
Artikelen, Afvallen/ Dieet, Gezondheid, Lifestyle

Op 100%  Natuurlijke Wijze Afslanken met Glucomannan

Slank met Glucomannan

Er bestaan on-tel-baar verschillende wondermiddeltje, diëten, afslank-producten en voedingssupplementen die beloven dat jij snel slank wordt. Het enige wat je hoeft te doen is aan de slag met shakes, supplementen en een work-out die in de verste verte niet realistisch is voor jou en je afslankbuddy’s.

En de hamvraag is: werkt het ook echt? Hoewel er zeker een aantal stoffen en voedingssupplementen bestaan waarvan bekend is dat ze het afslanken stimuleren, zijn er niet veel stoffen waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze bewezen effect hebben. Eén van de stoffen waarvan dat wél wetenschappelijk is aangetoond is Glucomannan. Recentelijk geprezen door de tv persoonlijkheid Dr. Oz als de Heilige Graal van de afslanksupplementen!

Holland & Barrett Glucomannan 500mg €19,99

 

MOVE OVER FOOD!

 

Glucomannan is een vezel uit de wortel van de plant Amorphophallus Konjac, die onder andere groeit Oost-Azië. Glucomannan bevat bijna geen calorieën, heeft een hoog vezelgehalte en is smaakloos. Deze natuurlijke vezel draagt bij tot onderdrukking van de eetlust en gewichtsverlies. Glucomannan heeft een wetenschappelijk bewezen werking. Uniek in de categorie gewichtsverlies met betrekking tot gewichtsverlies bij een energiebeperkt dieet!

 

 

A PILL A DAY, KEEPS ‘THE HUNGER’ AWAY

 

Net als andere oplosbare vezels, absorbeert Glucomannan water in de maag en vormt het een substantie die bijdraagt aan een vol gevoel, waardoor de voedselinname bij latere maaltijden afneemt omdat het honger gevoel wordt onderdrukt! Daarnaast vertraagt het, het legen van de maag, wat bijdraagt aan het behouden van een vol gevoel.

 

‘Nee, dank je. Ik zit vol’ hoor jij jezelf straks vaker zeggen dan je lief is. Ook die chocoladesoufflé laat je moeiteloos staan! Voor een slanke lijn wordt er geadviseerd om voor iedere maaltijd 2 capsules in te nemen met water.

Wij beloven geen wonderen.. Wel kilo’s lichter!

 

Holland & Barrett Glucomannan 500mg, 60 stuks €19,99 Shop ook online hollandandbarrett.nl http://www.detuinen.nl/29525-holland-barrett-glucomannan- 500mg.html

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
6 jaren geleden

Hé, dat is ook een Konjac product, net als de spons waar ik deze week over blogde hahaha. Heb je die pillen ook zelf geprobeerd?

Julia
6 jaren geleden

was het maar waar he? we willen het allemaal zo graag. Zit zelf momenteel aan de Herbalife met een coach. uiteindelijk gaat het om juiste keuzes maken en bewegen. Eeuwige strijd 😉

Yvonne
6 jaren geleden

Als al die pilletjes in de wereld zouden werken zou niemand meer over of ondergewicht hebben….. Het zou mooi zijn als er ooit nog een echt wondermiddel komt.

YuStSoMe
6 jaren geleden

Ik geloof nog maar in 1 ding: bewegen en op je voeding letten! Wil je op de lange termijn vruchten plukken van je afslanken!

jeapiebel
6 jaren geleden

Ik weet niet van deze maar ik geloof wel dat afslankpillen kunnen werken, alleen ik gebruik ze niet. Want ik geloof ook weer in het JoJo effect. A PILL A DAY, KEEPS ‘THE HUNGER’ AWAY dat is wel een leuk concept..haha. Maar iedereeen maakt zelf haar eigen keus..dus. 😉

chucky1012
6 jaren geleden

Ik herken het gevoel en geknor als de maag snel leeg is dan denk ik van…. nu moet ik eten want ik heb honger….
Ben nu zo benieuwd naar de capsules en of het werkt…..

Fijne dag Xoxo