Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 9 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!
Artikelen, Beauty Center Tiel, Events, Huidverzorging, Schoonheidssalons en behandelingen

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

Beauty Center Tiel vierde donderdag 21 maart haar 1-jarig bestaan en dat was een goede reden voor een feestje vond de trotse eigenaresse ilknur Demirel. Gelijk heeft ze, afgelopen jaar is haar bedrijf gegroeid en uitgebreid met nog meer bijzondere beauty- en wellness behandelingen. Op de open dag kon je helemaal gratis: een make-up sessie krijgen, een stoelmassage, een minispa pedicure behandeling en je maakte ook nog eens kans op een botox behandeling bij cosmetisch arts Robert Schoemacher. Een kort verslag van mijn bezoek aan Beauty Center Tiel.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik bij Beauty Center geweest ben, toen kreeg ik een behandeling met de Quanis Dermafiller pads en de Quanis Melting Essence Mask waardoor mijn huid zichtbaar opknapte. Tussendoor ben ik nog af en toe een kopje koffie gaan drinken bij ilknur, haar deur staat altijd open voor advies of gewoon een gezellig (beauty) praatje.

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 15 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

Jammer dat ik Robert Schoemacher ben misgelopen, ik begreep later dat hij alleen in de ochtend aanwezig was. Want het is natuurlijk interessant om deze bekende cosmetisch arts te ontmoeten. Hij was voor mij de eerste cosmetisch arts waarvan ik hoorde die met botox werkte. Maar ik ben niet zo een vroege vogel en ik wilde die dag ook naar de kapper. Het was trouwens die dag prachtig weer! Met zo’n graadje of 20 was iedereen wel in een feestelijke stemming. Heerlijk die zon!

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 17 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

relax a day

Toen ik de stoel voor de stoelmassage spotte wilde ik er direct in gaan zitten en geweldig, dat kon ook direct! Irma van Oostrum van relax a day komt regelmatig bij Beauty Center Tiel waar je ook daar terecht kan voor een fijne massage. Een gezichts- en ontspanningsmassage, klassieke massage, een antistress massage (rug, nek, schouders en gezicht), hotstone en nog veel meer.

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 19 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 21 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

De massage was echt heerlijk. Haar vaardige handen pakten direct de punten in mijn pijnlijke schouders en rug waar bij mij altijd spierknopen zitten en ik werd van mijn nek tot en met mijn heupen behandeld. Het enige vervelende was dat ik weer snipverkouden was waardoor ik wel een zakdoekje bij de hand moest hebben voor mijn druppelende neus. Maar genieten was het zeker. Ik ben dol op massages en binnenkort ga ik de uitgebreide antistress massage bij haar boeken!

RVB LAB the make up

RVB Lab is een Italiaans merk en is glutenvrij en dierproefvrij. Ik had nog nooit van dit merk gehoord en zij bestaan al zo’n 40 jaar. RVB LAB the make up is ontworpen door een team van internationale make-up artiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product.

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 29 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

Ik kon in de make-up stoel gaan zitten en de visagiste van RVB Lab heeft mij prachtig opgemaakt.

Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken en te zien hoe anderen mijn gezicht opmaken. Dus gaf ik haar de vrije hand. Het resultaat? Een heel mooie flawless foundation, een roestbruine oogschaduw en de kleur van de lipstick zat tussen roestbruin en een peachy tint in. Heel mooi!

Beauty Center Tiel geeft tegenwoordig ook make-up workshops en ik ga binnenkort ook daar naartoe. De fijne kneepjes leren, je steekt er altijd wat van op. Leuk!

ilknur, nogmaals gefeliciteerd met het 1- jarig bestaan, op naar de volgende mijlpaal!

Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites! 51 beauty center tiel Open dag bij Beauty Center Tiel- Beauty, Bubbles & Bites!

Over Beauty Center Tiel

Bij Beauty Center Tiel kan je terecht voor huidverbeterende en huidverjongende gezichtsbehandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve, hoogwaardige producten en technieken. Wenkbrauw- en wimperbehandelingen, cosmetisch & medisch pedicure en gezichts- en lichaamsmassage’s.

Wanneer ben jij bij een beautysalon geweest en heb je je heerlijk in de watten laten leggen?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Mooi de make-up en je ziet er hartstikke goed uit Babs! Het is voor mij alweer een tijdje geleden, de beautysalon. Echt wel ruim een half jaar geleden. Het zit er nu even niet in, maar het is wel iets wat ik op mijn ‘wishlist’ schrijf 🙂

Deb
2 jaren geleden

Wat leuk dat je zo’n beauty center in de buurt hebt en het ziet er hartstikke goed uit. Een stoelmassage vind ik ook heerlijk. Eens in de zoveel tijd doen ze dat bij ons op kantoor en ik ben er altijd als de kippen bij 😊.

Annette
2 jaren geleden

Heerlijk ik ga elke maand haha luxepoes als ik ben. 1x per 2 maanden microdermabrasie en 1x per 2 maanden een ‘gewone’ behandeling die wissel ik af dus heb ik elke maand of het 1 of het ander :). Mooi vest heb je trouwens aan, staat je mooi die kleur.

Tessa
2 jaren geleden

Zo te lezen was het een gezellige dag

Petra
2 jaren geleden

Zag er supergezellig en leuk uit! Lijkt me ook wel tof zo een make-up workshop!

Rachel
2 jaren geleden

Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan, op nog vele blog jaren 🙂
En je ziet er prachtig uit.

chucky1012
2 jaren geleden

Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan….
Wat een prachtige make-up look 😉
Jeetje jouw ogen stralen nog steeds zo mooi…
Geen kraaiepootjes te zien.

Xoxo