Saltpipe collage
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Opgelucht ademhalen met de SaltPipe™ en Solefant™

Gezonde longen dankzij de kracht van natuurlijk Halitzout in de vorm van mobiele zouttherapie

 

De seizoenen van hoest en verkoudheid zijn weer actueel. Wie last heeft van ademhalingsproblemen door bijvoorbeeld, vindt in een zoutachtig klimaat dé optimale omgeving om deze klachten te helpen bestrijden. De SaltPipe™ en Solefant™ (speciaal voor kinderen) op basis van Halitzout zorgt ervoor, dat iedereen vanaf nu op elke gewenste plek de helende werking van de zoutmijnatmosfeer op een effectieve wijze kan ervaren, om weer opgelucht te kunnen ademhalen!

Saltpipe collage

 

Uit jarenlange ervaringen is namelijk gebleken, dat de atmosfeer en de omgeving van zoutmijnen een therapeutisch effect hebben op de gezondheid van de luchtwegen. Al eeuwenlang bezoeken mensen van over de gehele wereld met ademhalingsproblemen bekende zoutmijnen in onder andere Hongarije en Roemenië. Het zout in deze bergen heet Halitzout. Dit is het meest zuivere zout ter wereld met een zeer sterke hygroscopische werking, krachtiger én zuiverder dan zeezout, Himalayazout en keukenzout. Ieder jaar bezoeken talloze mensen zoutmijnen via speciale reisprogramma’s. Dit zorgt voor een natuurlijke reiniging van de ademhalingswegen en leidt daardoor tot de gewenste verbetering van de ademhaling.

 

SaltPipe™, de mobiele zouttherapie met de oerkracht van Moeder Natuur!

 

De SaltPipe maakt het afreizen naar het buitenland overbodig. De speciaal vormgegeven en unieke porseleinen inhalator werd reeds aan het begin van deze eeuw ontwikkeld door een Hongaarse professor en lijkt op een kleine pijp. Deze bevat pure, zuivere en zeer mineraalrijke (NaCL, Mg en Ca) zoutkristallen van Halitzout uit de zoutmijnen in Roemenië. Deze ‘mobiele zoutmijn’ verbetert iedere ademteug tijdens het inhaleren met de oerkracht van Moeder Natuur!

Hoe werkt de SaltPipe™?

De bijzondere, zoutachtige lucht in de Roemeense zoutmijnen reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat de slijmvliezen tot rust komen en laat zwellingen in de bronchiën afnemen. De SaltPipe™ heeft een exact zelfde effect. De microfijne zoutdeeltjes in de SaltPipe™ vermengen zich tijdens het inhaleren met de vochtige adem en stromen  zo het ademhalingssysteem in, waar ze het vastzittend slijm losmaken. Als het reinigingsproces van de ademhalingsorganen begint, kan men tijdens het hoesten of niezen ervaren dat de ademhalingswegen vrijer worden.

 

Zeer zuinig in gebruik en 100% veilig, zelfs voor zwangere vrouwen en kinderen!

Saltpipe collage

De ingrediënten in de SaltPipe™ zijn voldoende voor maar liefst 5 jaar gebruik (de SaltPipe™ Mini kan 3-6 maanden gebruikt worden) en maken de inhalator heel zuinig in gebruik. De SaltPipe™ kan bij iedere ademhalingsstoornis probleemloos ingezet worden, dankzij de uitsluitend puur natuurlijke ingrediënten en kent totaal geen bijwerkingen. Zelfs zwangere vrouwen kunnen de SaltPipe™ ongehinderd gebruiken bij ademhalingsproblemen. Voor kinderen is er een speciale variant in de vorm van een vrolijke olifant, te weten de SoleFant™. Ook deze kan probleemloos en vooral veilig worden ingezet bij benauwdheid, astma en andere luchtwegirritaties van kleine kinderen.

  

De antwoorden op veel gestelde vragen over de Saltpipe™:

 

En er zijn vragen gekomen vanuit de dagelijkse praktijk in de omgang met 1 op de 3 Nederlanders die ademhalingsproblemen hebben. Onderstaand volgen de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden:

 

 • Is de SaltPipe™ navulbaar ? Neen
 • Hoe vaak te gebruiken? 3 keer is reeds effectief maar 20 keer/dag kan en mag ook
 • Hoe lang is de SaltPipe™ te gebruiken? 5 jaar
 • Normale medicatie? Gewoon mee doorgaan
 • Gebruik tijdens zwangerschap? Geen probleem
 • Ook geschikt voor kinderen ? Ja, in de vorm van de Solefant™
 • Effect op de bloeddruk? Neen
 • Hoe schoon te maken? Met een droge doek
 • Is de SaltPipe™ klinisch getest ? Ja
 • Interactie met andere geneesmiddelen? Neen
 • Bijwerkingen? Geen

 

Verkoopprijzen & meer informatie     

De producten van SaltPipe™ en SoleFant™ worden op de Nederlandse markt gebracht door Trophax OTC B.V. uit Zwijndrecht.

De producten worden verkocht via de drogist, apotheek en reformwinkels en zijn tevens te bestellen via de webwinkel van www.direct-help.nl

Voor meer informatie kan de consument kijken op de website www.direct-help.nl of bellen met Trophax OTC B.V. via telefoonnummer: 078- 610 57 27.

 

Consumentenprijzen:

 

 • SaltPipe™             € 39,95
 • SoleFant™ € 39,95 (speciaal voor kinderen)
 • Mini SaltPipe™ € 19,95

 

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Dat is handig!
Het maakt inderdaad het reizen overbodig.

YuSt
5 jaren geleden

Dat klinkt goed. Ik heb ook vaak last van ‘ademnood’. En dan piep ik als een oude kastdeur.