Over Mij

Over Mij 5 contact Over MijWelkom bij beautybybabs!

Ik ben Babs de Wit en ik schrijf bijna iedere dag met veel liefde een artikel over Beauty, Lifestyle, een vleugje Fashion en over alles wat mij bezighoud. Getrouwd met Jeroen, moeder van Tom, kattenmoeder van Marie en Piet. (mijn lieve kat Toulouse is door onbekende oorzaak overleden). Ik ben in het bezit van de diploma’s voor schoonheidsspecialiste.
Nieuwtjes, huidverzorging , make-up, parfum, botox, medisch cosmetische behandelingen, persoonlijke verhalen, gadgets tot aan filmtips. En natuurlijk leuke win-acties!
 ..
Ik was vroeger figurante en model. Het is mogelijk dat je mij wel eens op televisie voorbij zag komen.
 …
Eigenzinnig, prettig gestoord, maakt mensen graag blij en als ik ergens waanzinnig enthousiast over ben mag de hele wereld dat weten. Maar mocht iets tegenvallen, dan geef ik daar ook mijn mening over. Mijn blog is voor een grote doelgroep, voor ieder wat wils.
  ..
Altijd zoekend naar producten die hun claims waarmaken, van budget tot high end. Ik ben ook een soort crash test dummy, op beauty gebied deins ik nergens voor terug om wat uit te testen.
Ik ben best trots dat ik alles zelf doe. Mijn blog indelen, onderhouden, de lay-out, schrijven, foto’s bewerken, nieuwsbrieven maken. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed.
 …
 
Het is knetter verslavend, maar zo leuk. De “publiceer” knop is mijn engste, maar ook grootste vriend 🙂
… 
Mijn lijfspreuk?
Beauty is in The Eye of The Beholder

My name is Babs IJkelenstam, owner of beautybybabs. com. 62 Years old, so you will not be surprised that I search for the  best anti-aging products and treatments for myself and my readers.

Botox, fillers, chemical peelings, invasive and non invasive treatments, I love them all. When products truly work, the whole world needs to know it. Daredevil, likes to think out of the box.

Hobby’s are: painting portrets and more & needlefelting.

Irish mother, father from Indonesia/Holland.

Degree as a estheticienne. A+B

Mooie complimenten

Testimonials (bedrijven en lezers)

  • Wat ontzettend leuk geschreven! Het ziet er weer helemaal goed uit : ) Ik heb dan ook geen opmerkingen.
  • Blog ziet er top uit! Wij geven akkoord om de blog live te zetten

Leuk geschreven artikelen! Eén van de betere artikelen die ik de laatste tijd heb gelezen! (Mike Spelde- Overhemden.com)

  • Wow, wat een ontzettend mooie blogpost heb je ervan gemaakt.

Vooral de tekst is mooi, de achtergrond van de steen, als de mooie foto’s.

Dus dankjewel voor deze samenwerking!

  • Wauw, wat een informatief artikel is het geworden. Het leest vlot, bevat lekker veel informatie en je hebt de link naar …. netjes verwerkt.

– Wat leuk om te lezen! Je schrijft heel goed en ik ben blij voor je dat je er zo een fijne ervaring mee hebt.

  • Dankjewel. Petje af voor je schrijfstijl!
  • Babs ontmoette ik 1.5 jaar geleden bij een persevent en het is een onwijs lieve dame! Babs schrijft regelmatig over de ouder wordende huid maar laat ook veel mooie make-up producten zien. Een blog die voor alle leeftijden geschikt is dus.

Babs is een toffe vrouw vijftigplusser die blogt over huidverzorging en make-up, maar ook over medisch cosmetische behandelingen. Ze heeft een goede reputatie opgebouwd met het schrijven van eerlijke reviews over producten die ze ontvangt. Ik lees eerlijk gezegd niet ieder artikel, want Babs schrijft véél. Iedere dag komt er een blogpost online en soms zelfs wel twee. Haar Keek op de Week mis ik echter nooit en zeker niet sinds ze weer poezenmoeder is van twee kittens, Toulouse en Marie.

Beauty By Babs is (zoals je uit de naam al begrepen zal hebben) het beautyblog van Babs. Babs is iets ouder dan de meeste beautybloggers en daarom juist de persoon die je moet hebben. Ze is zo een beetje de ervaringsdeskundige.

Op haar blog vind je reviews van zowel budgetmerken als high end producten. Ze is ook stiekem een beetje beroemd, want ze werkt ook als figurant en model. Ze schrijft ook met veel humor en voor eerlijke reviews moet je bij haar zijn. Ze heeft 2 katjes Toulouse en Marie en al alleen daarom moet je haar op Instagram gaan volgen, zo lief!

Jij ook bedankt voor de fijne samenwerking! De blogpost ziet er perfect uit! (PIB)

Redenen om Babs te volgen:

  • Leuk en vrolijk mens
  • Ze weet waar ze het over heeft.
  • Laat vaak lieve berichten bij je achter
  • Is altijd op de hoogte van nieuwste trends in beauty

.. 

Je hebt er een leuk verslag met mooie foto’s van gemaakt. Als lezer zie je echt dat je je tijd er hebt in gestoken, mag ook eens gezegd worden!
Wat een superleuk en -lief artikel over het X event! Ik ben helemaal trots.
Thank you!
Bedankt voor al die mooie complimenten!
handtekening Babs