Persevent Academie en Payot
Artikelen, Académie de Beauté, Anti- aging, Events, Huidverzorging, Keek op de Week, Maison Académie Scientifique de Beauté, Merken, Payot

Persevent Académie de Beauté en Payot- Van de Académie naar het Blauwe Licht… (KeeK op de WeeK Special)

Save the Date! Dat staat vaak boven dit soort leuke uitnodigingen. En natuurlijk doe ik dat, zeker omdat dit event draaide om de merken Payot en Académie de Beauté. Académie de Beauté kende ik al, hun prachtige pot Princesse des Crèmes heb ik nog steeds, allang leeg natuurlijk, maar deze beauty staat nog steeds te pronken op mijn toilettafel.

Het event vond plaats in The Dylan in Amsterdam. Ik had in mijn KeeK op de WeeK al een tipje van de sluier opgelicht. Payot en Académie zijn merken die een lange historie hebben en er nog steeds zijn. Payot bestaat al sinds 1927 en Académie al sinds 1890!

Hotel The Dylan

Het event vond plaats in The Dylan Amsterdam. Deze chique uitspanning ligt nogal verscholen, als je langs de  Keizersgracht rijdt dan moet je goed opletten, voor je het weet cross je er zo weer fluitend voorbij. Ik was daar een keer eerder geweest bij een ander event, dus wist ik dat ik moest letten op een imposant hek. En daar moest ik het nogmaals navragen, want welke ingang moest ik nemen? Ik kan je inmiddels wel vertellen dat het een prachtige locatie is, kijk maar naar de foto’s aan het eind van dit artikel. “Mijn toilet- foto” staat er natuurlijk weer bij, haha! Ik heb gewoon iets met toiletten in hotels…

Académie de Beauté

Geschiedenis: In 1890 richtte Dr. Alexandre Lamotte het merk op. De bekende “Princesse des Crèmes”, “Princesse des Poudres” en “Rubis Pompadour” hebben sinds de oprichting de wereld veroverd. Na de oprichting van de eerste salons in de luxe wijken van Parijs nam in 1926 George Gay, de spirituele zoon van Lamotte, het bedrijf over en sinds die tijd is het bedrijf generatie op generatie doorgegeven. Gay richtte in 1928 de eerste esthetische school op om schoonheidsspecialistes te leren hoe zij huidanalyses moesten maken en de juiste producten voor moesten schrijven. In 1936 voegen zij voor het eerst collageen toe aan de producten en leggen dit vast in een wereldwijd patent. Na die tijd volgen er vele opzienbarende producten en breiden zij hun netwerk uit over Europa.

Niet onbelangrijk: er wordt niet op dieren getest!

De presentatie…

Ik was wat te laat, niet vreemd als je een afslag mist tijden het rijden. De dames van Académie de Beauté waren vol verve al bezig met hun verhaal over de prachtige Derm Acte lijn.

Persevent Academie en Payot

Ik had helemaal niet door dat er 2 groepen waren, een groep stond bij Payot en ik viel met mijn neus in de boter bij Académie. Leuk dat ook Fleur er was. Ik ken haar nog van het testpanelteam van Beautyjournaal.

Persevent Academie en Payot

Persevent Academie en Payot

De producten in deze lijn bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen en zijn perfect voor vrouwen die geen plastische chirurgie willen en gebruik maken van kuurbehandelingen. Het is het antwoord op de huid die te maken heeft met anti-aging, ernstige dehydratatie, onzuiverheden en hyperpigmentatie. De lijn wordt uitgebreid met twee producten die een krachtig team vormen om de huid nog beter te hydrateren, volume te geven en te laten stralen!

Op de foto rechts bewondert de PR dame van Académie mijn sjaaltje vast, zien jullie dat? Daar zit een leuk verhaal achter… Check mijn KeeK op de WeeK waar ik vertel hoe dat zo kwam…

Producten Académie:

 

4D Intensive Moisturizing Serum- Met 4 soorten Hyaluronzuur

 Dit serum is geschikt voor de gedehydrateerde huid met gebrek aan souplesse en een gezonde uitstraling. Zeer geschikt om te gebruiken na een filler behandeling om het resultaat nog langer te behouden. De huid is in aan het oppervlak en in de diepte gehydrateerd en fijne lijntjes en rimpels verzachten.

Hyaluronzuur is een essentieel molecuul dat wordt gebruikt om volume terug te brengen in de huid. Hyaluronzuur zit van nature al in ons lichaam, met name in de huid. Het is onmisbaar om de huid jeugdig te houden, de hydratatie en elasticiteit te verbeteren en de dichtheid en stevigheid te vergroten. Het 4D Intensive Moisturizing Serum bevat vier soorten hyaluronzuur:

  • Gevectoriseerd hyaluronzuur met hoog molecuulgewicht: hydrateert, verzacht en vult
  • Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht
  • Gefragmenteerd hyaluronzuur: opvullend
  • Hyaluronzuur filling spheres: laten diepe lijnen en fijne rimpels

4D Intensive Moisturizing Serum

 

Gebruik: ’s Morgens en/of ’s avonds gebruiken op een gereinigde huid. Met een lichte massage aanbrengen op de huid en de hals.

Adviesverkoopprijs: € 78,50 (30ml)

High Vitamin Moisturizing Cream Inject a high energy cocktail into your skin

Dit product is geschikt voor de gedehydrateerde huid met gebrek aan souplesse en een gezonde uitstraling. Ook zeer geschikt om te gebruiken na en mesotherapie behandeling. Het corrigeert de tekenen van vermoeidheid en hydrateert de huid gedurende de dag. De huid ziet er voller uit en stralender uit en is beschermd tegen vrije radicalen.

Actieve bestanddelen:

  • Complex met hoge concentratie vitaminen: vitamine B5, E en F zorgen voor regeneratie, verzachting, voeding, bescherming en hydraterende eigenschappen.
  • Laag moleculaire hyaluronzuur: hydrateert in de diepte van de huid
  • Gefragmenteerd hyaluronzuur: opvullend

academie de beaute

 

 

Gebruik: ’s Morgens en/of ’s avonds gebruiken op een gereinigde huid. Met lichte massage aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté.

Adviesverkoopprijs: € 74,10 (50ml)

Payot

Geschiedenis: PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen. Met de grootste zorg maakt Payot keer op keer innovatieve producten die ook een enorm luxe gevoel hebben. De geur, textuur, kleur en werking maken dat deze huidvriendelijke producten al zoveel jaar aan de top staan. 

En er wordt ook niet op dieren getest!

De presentatie…

De kamer waar de Payot dames hun nieuwe productlijn lieten zien was helemaal gehuld in blauw licht, heel mooi! De nieuwe verzorgingslijn van PAYOT heet namelijk BLUE TECHNI LISS en deze producten zorgen ervoor dat de effecten van desynchronisatie van de bioritmen van de huid bestreden worden en de effecten van blauw licht op de huid verminderen.

Persevent Academie en Payot

Ik zal het voor jullie even vertalen: (ook voor mijzelf ;))

Wij zitten het grootste deel van de dag achter blauw licht. Beeldschermen van onze laptops, tablets en smartphones stralen dat blauwe licht uit en zorgen ervoor dat ons bioritme in de war raakt. Daarom wordt ook altijd aangeraden tijdig je smartphone weg te leggen als je wilt gaan slapen. Wist je dat millennial’s hun smartphone gemiddeld 157 keer per dag controleren?

Bij teveel blauw licht ‘s avonds en ‘s nachts denkt het lichaam dat het overdag is, waardoor het geen melatonine en groeihormonen aanmaakt. Blauw licht uit apparaten wordt ook wel fotoveroudering genoemd. Dit leidt tot huidveroudering en veel slaapproblemen. Blauw licht verhoogt, net zoals zonlicht, de productie van schadelijke vrije radicalen. Gevolg: De huid is minder in staat om water vast te houden ofwel een gedehydrateerde huid, rimpels en een grauwe uitstraling is het gevolg.

payot

Een 3 gangen beauty menu…

Onder zilveren stolpen, waaronder gerechten in heel chique restaurants gepresenteerd worden, waren de producten “verstopt”. Heel leuk gedaan!

Persevent Academie en Payot

Voorgerecht- Overdag: We beschermen de huid
Hoofdgerecht- ’s Nachts: Regenereren we de huid
Nagerecht- Weekend: Vernieuwen we de huid

BLUE TECHNI LISS

De producten van de Blue Techni Liss lijn herstellen het verstoorde evenwicht van de huid en beschermen ook tegen blauw licht. De belangrijkste ingrediënten zijn monnikspeper en een extract van malrove.  Aan alle Blue Techni Liss producten is hyaluronzuur toegevoegd die het vochtgehalte weer herstellen zodat ook fijne lijntjes weer opgevuld worden.

Persevent Academie en Payot

Overdag: Blue Techni Liss Concentré, Chrono-egaliserend gel-serum (30 ml. voor € 57,50)

Elke dag biedt het een hoge concentratie van 3 bronnen hyaluronzuur voor een zichtbaar gladde, vollere huid en opgevulde rimpels. De ultra-smeltende gel textuur wordt gemakkelijk opgenomen door de huid voor een zachte en comfortabele finish de hele dag lang.

blue-techni-liss-concentre (1)

Specifieke actieve werkstof:

De flinke dosis hoog moleculair en reticulair hyaluronzuur zorgen voor het herstel van de hydratatie en de hyaluronzuur precursor stimuleert daarnaast de aanmaak van het huideigen hyaluronzuur. Het actieve bestanddeel Lindera Aggregate werkt als een lichttherapie op het bioritme.

Overdag: Blue Techni Liss Jour, Chrono- egaliserende crème (50 ml /€ 57,50)

Deze smeltende chrono-actieve crème helpt de hele dag lang dagelijkse agressies te bestrijden. De huid is beschermd tegen de effecten van blauw licht en rimpels en lijntjes zijn gladgestreken. De smeltende textuur wordt snel opgenomen door de huid en zorgt gedurende de hele dag voor een comfortabele finish.

blue-techni-liss-jour

Specifieke actieve werkstoffen:

De spierontspannende oligopeptide van hibiscus remt de spiercontracties die expressierimpels veroorzaken. Deze crème biedt de huid direct een ontspannend effect en een ongekend comfortabel gevoel.
Hoog moleculair en reticulair hyaluronzuur maken de huid aan het oppervlak glad, herstellen de vochtbalans en rimpels worden opgevuld. Het actieve bestanddeel Lindera Aggregate werkt als een lichttherapie op het bioritme.

Payot Blue Techni Liss Regard, Chrono- egaliserende crème (15 ml /€ 38,50)

Deze unieke, ingenieuze verzorging beschermt de kwetsbare zone van het oogcontour tegen de effecten van blauw licht, maakt de huid glad en vult rimpels op. De verkoelende metalen applicator in combinatie met de op de huid smeltende parelmoerachtige textuur zorgen direct voor afname van kraaienpootjes en een geëgaliseerde en verhelderende oogopslag.

blue-techni-liss-regard

Specifieke werkstoffen:

Het extract van zijdeboom stimuleert de ontgifting van de pigmenten die zorgen voor de vorming van donkere kringen. Vervaagt direct de tekenen van vermoeidheid. De oligopeptide van hibiscus strijkt kraaienpootjes glad en beperkt de spiercontracties rond de oogcontouren voor een ontspannen effect.

‘s Nachts: Blue Techni Liss Nuit- Chrono-regenererende blauwe oleogel (50ml/€ 59,50)

Vergeet te korte nachten en slaapgebrek, deze verzorging put haar regenererende kracht uit het donker om bij het ontwaken te zorgen voor ontspannen gelaatstrekken en een uitgeruste huid. De diepblauwe gel textuur transformeert bij contact met de huid in een olie voor een ultra-comfortabele finish en een heerlijk zachte nacht.

blue-techni-liss-nuit

Specifieke werkstoffen

De nachtelijke microalgen, chrono-herstellende werkstoffen, zijn in het donker werkzaam om de huidcellen in ruststand te zetten en te regenereren. De formule verrijkt met AHA van hibiscus zorgt voor het effect van een nieuwe huid bij het ontwaken.

Persevent Académie de Beauté en Payot- Van de Académie naar het Blauwe Licht... (KeeK op de WeeK Special) 19 payot Persevent Académie de Beauté en Payot- Van de Académie naar het Blauwe Licht... (KeeK op de WeeK Special)

Weekend: Blue Techni Liss Weekend-Chrono-vernieuwend en exfoliërend masker (10 sachets/ €100)

Dit exfoliërende vliesmasker voor het gezicht stimuleert de celvernieuwing, egaliseert rimpels en maakt de huid glad en egaal. Daarnaast is de huidstructuur verfijnd en de huid heeft haar vitale en jeugdige uitstraling terug. Speciaal moment voor het weekend om de huid een goede basis te geven voor de komende week. Het handige formaat en de korte inwerktijd van 15 minuten maken dit masker ideaal voor alle weekends. Een 100% natuurlijk en recyclebaar vliesmasker dat individueel verpakt is. Het express masker wordt gebruikt na de reiniging en heeft een inwerktijd van 15 minuten.

blue-techni-liss-peeling

Specifieke werkstoffen

Een hoge concentratie glycolzuur (8%) verwijdert effectief de dode huidcellen en stimuleert hiermee tevens de celvernieuwing. Voor een direct zichtbaar mooiere huid.

Beauty Dokter

In de uitnodiging stond dat de beauty dokter voor ons ging zorgen en dat deed hij inderdaad. Hij maakte heerlijke cocktails voor alle dames (een een heer)… En zoals beloofd een kijkje op het toilet!

Ik kreeg een mooie goodiebag mee en natuurlijk lezen jullie later hoe alle producten mij bevallen zijn!

Persevent Academie en Payot

Bedankt voor de leuke middag en natuurlijk ook voor de mooie producten die ik meekreeg!

P.S Volgende week waarschijnlijk weer een gewone KeeK zoals jullie gewend zijn!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
2 jaren geleden

Oh het was zo mooi, ik vond het echt een heel leuk en gezellig event op een waanzinnig mooie locatie! Ik geniet ook nu weer helemaal na als ik jouw foto’s zie en ben dan zo dankbaar dat we dit soort dingen allemaal mogen meemaken en ervaren. Wat tof dat je die lege pot nog hebt, hij is inderdaad ook wel erg mooi. En whut…kijken wij 157 keer per dag op onze telefoon? Als je er over nadenkt is dat best bizar…

Deb
Deb
2 jaren geleden

Klinkt als een te gek event op een prachtige locatie (waarom zijn die altijd zo moeilijk bereikbaar en helemaal in hartje Amsterdam ;-)). Ben met beide merken nog niet bekend en heel benieuwd naar de producten (en natuurlijk de reviews die je daarover gaat schrijven) in je goodiebag!

Irene
2 jaren geleden

Wat een gaaf evenement en wat gaaf dat je voor al dat soort evenementen uitgenodigd wordt. Van dat blauwe licht wist ik helemaal niet, heel interessant!

Rory
2 jaren geleden

Ah geweldig! Daar had ik ook wel bij willen zijn. Ik zie Jolanda ook op de foto’s! En toiletselfies … heel herkenbaar. Weer een gezamenlijk iets 🙂 Ik kan mij nog herinneren dat ik op het toilet van het Burj-al-Arab een selfie wilde maken 🙂 Werd ik uiteindelijk op de foto gezet door een andere vrouw.

Annette
2 jaren geleden

Wat leuk en interessant Babs ben wel benieuwd hoe de producten bevallen.

chucky1012
2 jaren geleden

Leuk en goed verzorgd event 👌
Zo vervelend dat je wat te laat was en ik kan heel goed begrijpen dat het soms lastig is om in de hoofdstad een adres te kunnen vinden.

Xoxo