Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 9 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review
Artikelen, Merken, Nagels, Pink Gellac

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

De nieuwe Lollypop collectie van Pink Gellac bestaat uit 5 zachte pasteltinten. Sweet as Sugar! Pink Gellac nagellak blijft ongeveer 1 tot 2 weken lang netjes en stevig zitten op je nagels waardoor het even duurde voordat ik deze blogpost kon maken. Maar hier zijn ze dan, kijk maar mee hoe sweet ze zijn!

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 11 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

Ik ben blij dat ik de startersset van Pink Gellac al in huis heb, want je hebt altijd een basecoat en een topcoat nodig. Plus een led lamp. Daarna kan je alle kleurtjes gebruiken die je leuk vindt en dan…? Lakken maar!

Herken je deze nog..nog…nog…?

Ik moest direct denken aan het liedje “Lollipop” van de Chordettes. Wij praten hier wel over 1958, één jaar voordat ik geboren ben. (De prehistorie voor sommigen,  ik weet het ;). Met die catchy begintekst die dan de hele dag door je hoofd blijft zitten…

Lollipop lollipop,
Oh lolli lolli lolli, lollipop, lollipop
Oh lolli lolli lolli, lollipop, lollipop
Oh lolli lolli lolli, lollipop

Misschien kennen jullie ook “Mr. Sandman”? Die  was ook van de Chordettes…

Lollypop collectie

De nieuwe Lollypop collectie bevat vijf zoete kleuren die perfect bij het warme weer passen. Deze kleuren zijn vrolijk, zomers en passen bij elke huidtype. En alle potjes hebben een nieuwe look gekregen, ziet er top uit!

De 5 kleuren:

  • 264 Lady Grey
  • 265 Milkshake Pink
  • 266 Baby Blue
  • 267 Sunset Orange
  • 268 Sweet Purple

267 Sunset Orange

Sunset Orange is heldere oranje tint, lekker zomers! Meer perzik dan oranje vind ik. Deze lak dekt in 2 laagjes maar ik vond deze kleur niet fijn lakken. Ik kreeg hem niet mooi dekkend omdat hij wat stroperig is.

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 13 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

Onder de led lamp ziet het er zo uit… Glow in the dark!

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 15 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

265 Milkshake Pink

Milkshake Pink is een licht roze kleur en doet je denken aan een aardbeien milkshake! Jammie! Deze lak dekt ook in 2 laagjes enne.. Doe mij maar zo een lekkere milkshake! (ik zal mijn petticoat ook uit de kast halen ;))

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 17 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 19 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

266 Baby Blue

Deze lak zou geweldig zijn als je een babyshower organiseert of zo een gender outcome party, waar je bekend maakt of de aanstaande baby een jongen of een meisje zal zijn.

Lief kleurtje, dekt ook in 2 lagen. En in dit geval: It’s a boy!

268 Sweet Purple

Pink Gellac Sweet Purple is een pastel paarse tint en bevat een subtiele koele ondertoon Deze lak dekt in 2 laagjes en ik vind de kleur ook zo mooi! Het doet mij een beetje denken aan lavendel, maar dan een lichte variant.

Dekt ook in 2 laagjes.

Pink Gellac Lollypop Collectie- Review 21 pink gellac Pink Gellac Lollypop Collectie- Review

264 Lady Grey

Lady Grey is een zacht grijze gel nagellak kleur met een creamy finish. Deze neutrale kleur is geschikt voor elk seizoen en outfit.

lady grey

Grijs zou ik niet zo snel kiezen als ik een nagellak zou kopen, maar hij is wel mooi voor een grijstint. Zeker als je iets zwart/wits erbij draagt.

Mooie zomerse collectie! ♥

Prijzen en verkrijgbaarheid:

Alle lakjes kosten momenteel €11 (zijn normaal gesproken €15) en zijn te koop bij Pink Gellac.

Welke kleur vind jij het leukst?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
2 jaren geleden

Pretty colors…

Xoxo

heidi
2 jaren geleden

Vind het echt mooie kleurtjes.

Tessa
2 jaren geleden

Ja echt?! En als je nagaat hoe oud/jong ik ben is het helemaal bijzonder! HaHaHa
(bouwjaar 1987)

Kim
Kim
2 jaren geleden

Wat een leuke kleuren gellak! Ik ben zelf echt gek op gellak, want je nagels blijven er zo lang netjes door. Vooral in de zomer gebruik ik erg vaak gellak.

bychristiana
2 jaren geleden

Ik vind eigenlijk alle kleurtjes leuk. Grijs is inderdaad een tint die ik zelf ook niet vaak draag, ik heb echter wel een mooie grijze nagellak en als ik hem eens draag, vind ik het toch altijd wel classy staan.

Tessa
2 jaren geleden

dat liedje ken ik ook! de nagellakjes zien er heerlijk zoet uit

Robin
2 jaren geleden

Mooie kleurtjes voor de zomer en lente. Ik ben zo benieuwd of dat echt werkt met zon lamp.
x Robin

Annette
2 jaren geleden

Echte vakantiekleurtjes dit, leuk! Ik draag bijna geen nagellak meer – al een paar maanden – was er ineens klaar mee, maar de laatste weken begint het toch weer te kriebelen.

Rory
2 jaren geleden

Sweet Purple ziet er waanzinnig mooi uit! Ik ben dol op lichte lakjes. Dat gezegd hebbende mag ik wel weer een nieuw kleurtje aanbrengen. Fijn weekend!

Deb
Deb
2 jaren geleden

Ik vind het mooie lieve kleurtjes. Milkshake Pink en Sunset orange zijn mijn favorieten. Jammer dat die laatste bij jou wat stroperig was, ik heb het bij meer mensen gelezen. Zelf had ik er gelukkig geen last van. Maar viel het me wel op deze drie laagjes nodig had terwijl de andere lakken met 2 lagen al een goede dekking gaven.