Miami_Vibe_Collection
Artikelen, Merken, Nagels, Pink Gellac, Reviews

Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

De allernieuwste collectie van Pink Gellac heet Miami Vibe en ik vind het zo leuk dat ik deze zomerse kleuren ook aan jullie mag laten zien. De collectie bestaat net als de Pink Gellac Lollypop collectie, die jullie vorige week bij mij zagen, uit 5 kleuren waarmee je die zomerse vibe kan vasthouden. Kijk maar hoe flitsend deze kleuren zijn!

Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review 6 miami vibe Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

Herinner je je deze nog…nog…nog?

Toen ik Miami Vibe las dacht ik eerst een seconde dat er Miami Vice stond. Miami Vice, wij gingen er echt voor zitten als er weer een nieuwe aflevering kwam. Sonny Crockett en luitenant Martin Castillo waren de meest opvallende figuren. Altijd mooi weer en flitsende auto’s.

En wat dacht je van De Miami Sound Machine. Met het swingende nummer “Conga?” De kapsels uit de 80′ vergeten we even, zoals het kapsel (permanentje) wat ik toen had… Maar de kleuren uit de Miami Vibe collectie, die mogen zeker blijven! Hier zijn ze!

270 Florida Pink

Een pittige roze kleur voor diegene die durft. Deze kleur dekt al in 1 laag, maar mooier zijn 2 laagjes. Ik vind hem geweldig, een van mijn favorieten!

Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review 8 miami vibe Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

271 Palmbeach Green

Wanneer je aan Miami denkt, denk je vast ook aan die hoge palm bomen. Pink Gellac 271 Palmbeach Green is de perfecte kleur voor een Miami Vibe! Laat je nagels stralen met deze licht groene gel nagellak kleur.

Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review 10 miami vibe Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

Ik had nooit gedacht dat ik een groene nagellak zo mooi zou vinden. Wat een gave kleur! Hoe groen wil je het hebben? Dekt al in 1 laagje.

272 Coral Pink

Hou je het liever ietsje rustiger maar toch  lekker zomers en opvallend? Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review 12 miami vibe Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

273 Key Largo Purple

Key Largo Purple is een ode aan Key Largo, een van de mooiste eilanden in Florida Keys.

Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review 14 miami vibe Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

Paars is een kleur die ik altijd mooi vind en ik merk dat mijn lezers ook dol op paars zijn. Dus voor jullie, deze color purple!

369 Surfing Blue

Denk aan de oceaan, surfende Beach Boys en het warme strand van Miami.

Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review 16 miami vibe Pink Gellac Miami Vibe Collectie-Review

Super mooie kleuren weer! Ik vind ze allemaal fijn opbrengen en ik ga vaker mijn nagels met meerdere kleuren tegelijk lakken. Is mijn “keuzestress” ook mooi voorbij.

Palmbeach Green vind ik de meest verrassende kleur en Florida Pink vind ik er lekker uitspatten. ♥

Prijzen en verkrijgbaarheid: Alle lakjes kosten momenteel €11 (zijn normaal gesproken €15) en zijn te koop bij Pink Gellac

Welke kleur is jouw favoriet?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
3 jaren geleden

Wat een leuke zomerse kleurtjes, al blijf ik toch fan van de roze tinten!

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat een mooie kleuren. Maar dat lakken, ik heb meestal niet het geduld om mojn nagels te laten drogen. En dan ook nog netjes lakken.
Maar ik vind het wel heel mooi gelakte nagels. Ik ga denk ik weer een nieuwe kleur kopen en lakken 😀💅

Irene
3 jaren geleden

Palmbeach Green, dat is echt mijn kleur! Ik hield vroeger al van groene en gele nagellak. Natuurlijk zijn de andere ook mooi 😉 Ik google nu op die serie, kende het helemaal niet. Was even bang dat ik wat gemist had, maar het was voor mijn tijd haha.

Annette
3 jaren geleden

Lekkere kleurtjes allemaal, ik zit in mijn ‘neutrale’ fase haha heb helemaal niets op de laatste maanden.

Deb
3 jaren geleden

Ik moest ook meteen denken aan Miami Vice toen ik deze collectie ontving. Geweldige serie was dat in die tijd. Ik keek er graag naar.

Wat betreft de lakjes uit deze collectie: ik vind ze prachtig en zo lekker zomers. Goed idee om ze op 1 hand aan te brengen, scheelt keuzestress maar staat nog leuk ook!

Tessa
3 jaren geleden

Die paarse springt er echt uit! Als ik Miama hoor, dan moet ik altijd aan de tv serie Dexter kijken

Tessa
3 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Wat tof dat je dat had! Toen ik op school vertelde hoe dol ik op Dexter ben en dat hij echt een goede man is, keek iedereen mij vreemd aan! HaHaHa Voor mijn verjaardag heb ik een luisterboek gehad die voorgelezen werd door Micheal C Hall. Elke keer dacht ik dat Dexter in de kamer stond……

chucky1012
3 jaren geleden

Hihihi…
Hier dezelfde gedachten….
Ik moest het een aantal keren goed lezen of dat ik niet de naam van die film las.
En toen de naam van mijn favoriete band die ik nog live gezien had tijdens een concert hier.
Maar voor het concert de bandleden had gezien en handtekeningen had gehad…..
Maar dit zijn prachtige kleuren nagellakkken….
Ik heb nog nooit mijn nagels hiermee gelakt.
Zou ze allemaal wel willen….

Xoxo