Maybelline swatch
Artikelen, Lipstick, Make-up, Winkelen

Plum-tastic lipsticks van Maybelline

We gaan deze herfst voor Plum! Te beginnen met de lipsticks van Maybelline New York

Plum is helemaal hot voor de herfst, dus ben ik op zoek gegaan naar deze kleur. Het zijn paarsachtige tinten, een best ‘gewaagde’ kleur. Voor mijn lippen dan. Maakt het niet te bleek? Of meer geschikt voor Halloween?

lipstick maybelline plum perfection

De kleuren paars, lichtpaars en lila staan mij toch best goed, ik droeg vroeger deze kleur vaak als oogschaduw. Blauw en groen staat bij veel mensen met bruine ogen heel mooi; bij mijzelf vind ik het altijd vreemd staan. Alsof ik een beetje ziekjes ben. Maar er zijn natuurlijk tig kleurnuances. En dan moet je beste zien te vinden. Altijd een lastig klusje.

Bijna bij iedere figuratie, ik kan een koffer vol met kleding meenemen, kiezen zij altijd voor hetzelfde t-shirt. Een licht paarse kleur. Omdat de kleuren niet te fel mogen zijn en die kleur doet schijnbaar iets voor mijn gezicht. In positieve zin.

Ik zag bij de Etos deze 2 lipsticks: Maybelline 338: Midnight Plum en Maybelline 360: Plum Perfection. Beide behoren ze tot de Plum-familie, en toch zijn ze ook heel verschillend. 

Maybelline Midnight Plum

Midnight Plum is wel heel paars op het eerste gezicht, maar op mijn lippen viel hij anders uit. Best wel mooi.

Midnight Plum
Midnight Plum

Midnight Plum

En dan sta je voor een luxe dilemma. Doen of niet doen? De verkoopster vertelde mij dat de tweede gratis was, dus dan ben je snel over de streep: “doe ze beide maar!”

Maybelline Plum Perfection

Deze is wat bruin-roder van kleur, lichter en glanst meer,  maar ook erg mooi, vind ik.

Maybelline Plum Perfection
Maybelline Plum Perfection

Maybelline swatchWelke kleur vinden jullie mooier?

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daniëlle
7 jaren geleden

Wat een mooie kleurtjes!

Karen
7 jaren geleden

Jij hebt vandaag een plum lipstick, ik een aantal berry’s. Haha, bovenop de trends! Staat mooi deze kleur.