wasbak anne kapsalon 10
Artikelen, Haarverzorging, L'Oreal, Merken, Reviews

Een Powermix behandeling voor je haar (en jij kan hem ook gratis krijgen!)

Door L’Oreal was ik uitgenodigd om een powermix behandeling te ondergaan bij een kapsalon in de buurt. Ik had geen idee wat een powermix behandeling inhield, maar ik kan nu wel vertellen dat mijn haar er enorm van opgeknapt is!

loreal serie expert powermix

Wat is een powermix behandeling?

Powermix is het eerste gepersonaliseerde masker voor in de salon met geconcentreerde pure ingrediënten, dat speciaal op maat gemaakt wordt voor jouw ogen met een direct, zichtbaar resultaat. Met 25% pure, actieve, geconcentreerde ingrediënten, wordt jouw haar gelijk voorzien van glans en voelt het heerlijk zacht aan.

Na een diagnose zal jouw expert doorgaan met een Powermix behandeling. Voor jouw ogen zal de expert jouw gepersonaliseerde masker bereiden op basis van één basis bestandsdeel en één van de vijf Serie Expert Powermix toevoegingen, nauwkeurig gedoseerd tot op de millimeter. De twee vloeistoffen zullen transformeren tot een crème-achtig gepersonaliseerd masker.

 

Haarstudio Anne in Geffen

Ik mocht naar haarstudio Anne in het Brabantse Geffen om te kijken en te ervaren hoe zo een powermix behandeling was. Zij gebruikt in haar haarstudio de producten van L’ Oréal Professional. Het is een knusse, gezellige haarstudio in een leuk dorpje. Plus makkelijk parkeren, dat vind ik ook altijd ideaal.

Anne keek hoe mijn haarconditie ervoor stond en samen kwamen wij overeen dat een powermix behandeling voor kleurbehoud bij mij het beste paste. Zeker na het zetten van mijn mooie highlights wilde ik zo lang mogelijk ervan kunnen genieten!

bij de wastafel beautybybabs powermix behandeling

Eerst werd mijn haar gewassen en daarna ging het speciale samengestelde masker in mijn haar. Daarna werd een warme handdoek om mijn haar gewikkeld. Er kwam wat stoom vrij en het voelde aangenaam warm aan. (niet heet, lekker warm dus)

Een Powermix behandeling voor je haar (en jij kan hem ook gratis krijgen!) 12 powermix Een Powermix behandeling voor je haar (en jij kan hem ook gratis krijgen!)

Het masker moest een paar minuten intrekken, daarna werd het uitgespoeld en mijn haar geföhnd.

Klaarmaken om te föhnen..

Ik ben zeer onder de indruk van het resultaat, mijn haar was daarna prachtig qua volume, glans en het kreeg heel “bouncy” effect. Kappers kunnen je haar gewoon geweldig föhnen!

haar na powermix behandeling

Het masker zou tot en met 5 wasbeurten zijn kracht behouden en dat klopt inderdaad. Ik was na de eerste keer wassen best huiverig, het zou zo zonde zijn als het mooie effect dan al weg zou zijn. Maar het zat nog steeds prachtig, met een mooie glans en zelfs het bouncy-achtige effect kon ik er weer in föhnen!

beautybybabs na powermix behandeling loreal

In de auto op weg naar huis nog even wat foto’s gemaakt…

Toen ik mijn highlights liet zetten vertelde de kapster aan de meisjes die stage liepen dat als een klant zijn haar laten verven, zij echt moesten aanraden om een speciale shampoo te gebruiken om de kleur goed te houden. Welk merk je ook kiest, als het maar shampoo is voor gekleurd haar.

Aanrader!

Dus heb je een oppepper nodig voor je haar dan is zo een boost behandeling echt heel fijn om te laten doen! Het is toepasbaar op alle haar types, of je nu krullend, pluizig, droog of geverfd haar hebt.

Een Powermix behandeling voor je haar (en jij kan hem ook gratis krijgen!) 20 powermix Een Powermix behandeling voor je haar (en jij kan hem ook gratis krijgen!)

Van Anne kreeg ik nog een shampoo en haarmasker mee (lief!) van de L’Oréal Serie Expert lijn en later kreeg ik de fullsize producten nog toegezonden door L’Oréal. Natuurlijk ga ik daar ook een review over maken.

serie expert loreal

 

Gratis powermix behandeling voor jou!

Via l’Oréal kan je een coupon aanvragen waarmee je een gratis Powermix behandeling kunt boeken! Vind een salon in in jouw buurt met de salonzoeker en maak kennis met deze geweldige behandeling! Je kunt je voucher inleveren tot en met 31 augustus 2018.

Wil je ook naar Haarstudio Anne? Check dan haar Facebookpagina!

Ik zou het leuk vinden als je mij laat weten of je het hebt laten doen en wat je ervan vindt!

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hennie
3 jaren geleden

Wat heb jij toch een prachtige bos haar. De volume is jaloersmakend mooi. Heb nu al een paar keer over deze behandeling gelezen en ik hoor alleen maar positieve verhalen. Zeer benieuwd nu!

Deb
3 jaren geleden

Wat een prachtig haar heb je toch! Zo’n mooie glanzende en volle bos haar wil ik ook! Lijkt me heerlijk zo’n behandeling! Ik heb even zitten kijken, maar er zitten niet echt salons bij mij in de buurt die hieraan meedoen..

Marsha
3 jaren geleden

Dat klinkt echt heerlijk zeg! En wat ziet je haar er nu mooi uit!!

Sonja
3 jaren geleden

Ooooh Babs je haar danst! Wat een heerlijke en geweldige kuur en boost heeft je haar gekregen!

Annette
3 jaren geleden

Klinkt prima en mooi resultaat ook.

Iris
3 jaren geleden

Wauw het resultaat is bij jou ook super! Ik vond het heeeerlijk, zou willen dat het elke week kon doen haha! Genieten!

Vanessa
3 jaren geleden

Wat een heerlijke behandeling! Je kapsel ziet er prachtig uit. Ben ook wel benieuwd naar de l’Oréal producten.

Irene
3 jaren geleden

Dat ziet er fijn uit! Nu ik mijn haar zelf knip, kom ik niet zo vaak meer bij de kapper. Maar het lijkt me wel fijn om zo’n behandeling te doen.

Rebecca
3 jaren geleden

Oh wauw wat lijkt dit me heerlijk zeg. Mijn haartjes kunnen ook wel een oppepper gebruiken, aangezien ik heel dun haar heb en veel producten bij mij juist heel vettig worden. Zo een behandeling lijkt me goed doen!

bychristiana
3 jaren geleden

Oh wat een mooi resultaat, én fijn dat je er ook daadwerkelijk langer plezier van hebt! Ik vind het altijd zo fijn om bij de kapper in de stoel te liggen als mijn haar gewassen wordt;-)