boots_no7-u
Artikelen, Anti- aging, Boots, Merken

Prima ballerina Alessandra Ferri gezicht van nieuwe wereldwijde No7 campagne

Schoonheid gaat verder dan alleen maar een knap gezicht

In de wereld van No7 draait het niet om uiterlijke schoonheid maar om krachtige vrouwen, die ergens voor staan. Allessandra Ferri is daarvan de perfecte belichaming. Op haar 15e was Alessandra de jongste danseres bij het Royal Ballet van Londen. Op haar 52e heeft ze haar come-back gemaakt. In haar vierde decennium als primaballerina breekt ze alle records en laat ze haar publiek keer op keer versteld staan van haar kunnen. Door een partnership aan te gaan met deze ballerina van wereldklasse laat No7 zien dat schoonheid voor hen veel verder gaat dan alleen maar een knap gezicht.

prima-ballerina-alessandra-ferri

 

Klaar om het verschil te maken

In de afgelopen jaren heeft No7 vooral de nadruk gelegd op het gevoel dat vrouwen kijgen als een schoonheidsproduct echt werkt. Met deze samenwerking gaat het merk een stap verder. Het gaat om een wereldwijde erkenning dat vrouwen klaar zijn voor de uitdagingen van deze tijd. Klaar om marathons te lopen, klaar om vergaderingen te leiden, klaar om kinderen op te voeden, klaar om prijzen te winnen. Kortom: klaar om het verschil te maken!

Alessandra zelf zegt over haar partnerhip met No7: “Het maakt niet uit of je nu 40, 50 of 60 jaar bent, het gaat om de energie die je van binnen hebt. Als je je energiek en fit voelt dan zie je dat ook aan je huid. Ik vind het geweldig dat No7 erkent dat schoonheid veel meer is dan een mooi plaatje en vrouwen helpt om het beste uit zichzelf te halen, elke dag opnieuw, ongeacht hun leeftijd.”

 

No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum

Om de lancering van het nieuwe No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum , het meeste effectieve serum van No7 tot nu toe, te ondersteunen, treedt Alessandra Ferri op in een 60 seconden durende film, waarin ze te zien is met een hologram van haar jongere ik.

no7-lift-luminate-triple-action-serum-50ml-2

Het nieuwe No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum pakt de drie belangrijkste factoren aan die ervoor zorgen dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt.

  1. Verminderde verschijning van rimpels
  2. Een zichtbaar stevige huid
  3. Een egale huidteint

En het werkt! Consumententesten bij meer dan 1500 vrouwen over de hele wereld bewijzen het:

  • Na 2 weken was 87% het eens met de stelling dat hun huid er jonger uitzag
  • Na 8 weken zei 80% dat hun huid beter aanvoelde en er beter uitzag dan ze in lange tijd hadden gezien

 

Prijs & verkrijgbaarheid

Prijs: € 31,95 voor een tube van 30ml

Het NIEUWE No7 Lift & Luminate TRIPLE ACTION Serum is vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij Boots apotheek en op nl.boots.com.

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Wat een prachtige vrouw hebben ze uitgekozen. Ik kende het product nog niet, maar het lijkt wel heel goed. De tube is in ieder geval al prachtig en lekker compact!

Annette
5 jaren geleden

Ik ben wel nieuwsgierig naar deze. Ik heb er al eens een getest die vond ik voor mij te primer-achtig je kreeg er echt zo’n glad laagje van op je gezicht en daar houd ik niet van, hoop dat deze dat dan niet heeft.

chucky1012
5 jaren geleden

Dat klinkt goed!
Ook erg handig om in de handtas mee te kunnen nemen.
Vroeger was er een grote shop die dit merk verkocht.
Ik hoop dat er nog weer een shop komt van die Engelse drogisterij.

Xoxo