Artikelen, Medisch cosmetische behandelingen, Over mij

Princess Filler workshop Rogier Meulenaar

Via een actie op Facebook (jawel) zochten ze 7 modellen die mee wilden werken aan een workshop voor artsen voor het plaatsen van fillers van het merk Princess, onder begeleiding van Cosmetisch Arts Rogier Meulenaar.  Fillers stonden ook hoog op mijn cosmetische verlanglijst en natuurlijk wilde ik heel graag!

Wat was ik blij toen ik het goede nieuws kreeg! Ik zag dat mijn wallen steeds erger werden, dus op elke foto zag ik die vermoeide kop… zelfs met de beste make-up kon ik ze niet meer verdoezelen.

Waar wilde ik ze hebben? Onder mijn wallen, zodat die minder opvielen, dus ik dacht: “Even 2 spuitjes”… maar zo simpel is het niet, er komt een hele speciale techniek aan te pas.

Wat zijn fillers eigenlijk?

Injectables of fillers is een techniek waarbij een stofje met een injectienaald in de huid gespoten. Hiermee worden diepere lijnen als het ware opgevuld. Er worden tientallen verschillende injectables of fillers gebruikt. Fillers met hyaluronzuur wordt het meeste toegepast. Het is een natuurlijk bestanddeel van het menselijk bindweefsel dat de huid sterk maakt. Hyaluronzuur kan tot dertig keer zijn volume aan water vasthouden, zodat je een ‘volle’ huid krijgt.

De behandeling van de wallen is een geweldige behandeling die ongelofelijk veel voor het gezicht kan doen. Vaak laat een stijging van 1 ouderdomsgraad van de wallen ook vermindering van de neuslippenplooi en de marionetlijnen zien. Het is daarom vaak de behandeling die ik als eerste aan mensen adviseer en het beginpunt voor het doen van een liquid facelift. Het mooiste effect wordt gerealiseerd door verscheidene fillers te combineren bij de wallen onder de ogen. Ik gebruik vaak Radiesse of een andere dikkere filler zoals Princess Volume om de vorm van de ogen extra te ondersteunen zodat het naar beneden hangen van de ogen wordt tegengegaan. Ook is het mogelijk om een bepaalde asymmetrie te corrigeren.
Bron: Praktijk voor Injectables

De workshop vond plaats bij  FYEO medical te Eerssel. Mooi pand, ingericht met allerlei zithoekjes.

Om 9 uur ‘s morgens werden wij verwacht. Er zaten al wat modellen en wij werden verwend met koffie en Limburgse vlaaien, yammie!

Er was zelfs catering aanwezig die ook nog voor een warme maaltijd bracht, heerlijk!

Een vrouwelijke arts nam samen met mij nog even door wat ik graag wilde en vroeg ook naar mijn medicijngebruik. Wij hadden al een formulier ingevuld, dat je accoord gaat met de behandeling en alle andere voorwaarden, zoals wij in de figuratiewereld een quitclaim noemen.

Toen ik aan de beurt kwam, stonden alle artsen, samen met Rogier te kijken waar de fillers aangebracht moesten worden.
Af en toe moest ik even rechtop zitten, zodat ze goed konden zien wat het effect was en kon ik in de spiegel bekijken wat er allemaal gebeurde.

Ik heb wel 100 foto’s van mijzelf op mijn laptop staan, maar ik krijg het niet voor elkaar om 2 foto’s met exact dezelfde stand van mijn hoofd, precies hetzelfde licht en kleur te maken/in te voegen (bij strijklicht zie je mijn wallen heel erg goed, pure horror ;)).  Ik heb serieus uren zitten puzzelen met die foto’s, maar vertrouw mij maar op mijn bruine ogen; mijn wallen zijn we degelijk minder opvallend, en bij ‘goed’ licht is het gebied onder mijn ogen egaler!

Dus moeten we het even doen met onderstaande foto’s… baal enorm, want ik wil het altijd perfect en eerlijk laten zien.. maar verschil is er zeker! Jullie zien wel op de voor en na-foto’s hoe mooi het resultaat is geworden. Het voelde daarna even wat beurs aan, maar dat is ook wel logisch.

Het is absoluut precisiewerk, verkijk je daar niet op. Het zijn niet 2 spuitjes en klaar. En dan te bedenken dat ook mijn wallen niet symmetrisch zijn, heb ik weer. Altijd een fijne uitdaging, denk ik dan stiekem…

 

Prikjes fillers

Hier zie je goed waar de prikjes gezet zijn

Helemaal verdwenen zijn ze niet, maar als ik in de spiegel kijk ben ik een stuk blijer. Ik denk persoonlijk dat als de puntjes op de i worden gezet, het resultaat nog beter kan worden.

Ja, zoals ik al eerder vertelde, verdien ik af en toe wat bij met figuraties/modellenwerk en dan wil je er zo lang mogelijk fris en fruitig uit blijven zien… en wat mij betreft is dit een stap in de goede richting!

Wat was het een leuke dag, lieve mensen ontmoet, was erg gezellig! We kregen zelfs een goodiebag mee naar huis, met een heerlijk Hyaluron en Green Tea Mask van Princess (vliesmasker), anti-aging serum van Princess, een handig notitieblokje, een mooi spiegeltje voor in je handtas, een coldpack tegen een eventuele zwelling en een heerlijk verzorgende lippenbalsem!

Het hyaluron masker heb ik al gebruikt, love it!

Binnenkort reis ik af naar Helmond voor de na-controle, ik ben benieuwd wat Rogier van het resultaat vindt, wordt natuurlijk vervolgd!

Voor meer informatie: Praktijk voor Injectables.

Babs IJkelenstam 1

Wat is jullie mening? Zouden jullie fillers in de toekomst overwegen als je rimpels of wallen hebt?

Liefs, Babs

Follow on Bloglovin

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Desiree
7 jaren geleden

Nou Babs, je ziet er weer fris en fruitig uit! Al was je uiterlijk voor die tijd ook prima in orde hoor.
Leuk om te zien hoe het in zijn werk gaat.

Ik bewonder je openheid en lef dus ……lof voor jou!

Jolanda
Jolanda
7 jaren geleden

WOW…..dat ziet er werkelijk spectaculair uit!
MOOI zeg !!!!!!!

Ceetje
7 jaren geleden

Vooral bij de laatste foto zie ik het resultaat goed! Pfie pfieuwwww 🙂

Sandra
Sandra
7 jaren geleden

Ha Babs. Hoelang duurt het voordat het resultaat op zijn hoogtepunt is. De filters zijn natuurlijk net geplaatst. Enneh niet onbelangrijk; pijnlijk? Of vielen de prikken onder je ogen mee. Groetjes, Sandra

Delanghaarkapster
7 jaren geleden

Ik zie heel goed het verschil! Echt mooi hoor. Ik sta zelf ook open voor dit soort dingen. Fijn toch dat het bestaat!!

Xx

Debbie
7 jaren geleden

Ooh, die laatste foto is heel mooi! Ik weet niet of ik fillers zou willen of durven, heb me er nog nooit in verdiept.

Marianne
Marianne
7 jaren geleden

Heb ook fillers, in neuslippen plooi en hangende mondhoeken. Niemand die het ziet hahaha, maar zelf ben ik er blij mee.