pearl-drops
Artikelen

Professioneel wittere tanden in 7 dagen

Stralend witte tanden zijn essentieel om je goed te voelen en er goed uit te zien. Met meer dan 40 jaar ervaring in onderzoek en whitening, zijn de experts bij Pearl Drops volledig toegewijd in het ontwikkelen van formules om consumenten een stralend, wittere lach te geven. De nieuwe Pearl Drops Pure Bleaching White is een eenvoudig te gebruiken thuisbehandeling, welke tanden witter maakt in slechts 7 dagen zonder het gebruik van peroxide.

pearl-drops

De nieuwe double action formule maakt tanden witter door de tanden glans te geven en helpt tegen verkleuring van het tandglazuur dat met poetsen alleen niet verdwijnt. De zorgvuldig samengestelde serums verwijderen zowel oppervlakkige vlekken als diepere verkleuring in het glazuur zonder het te beschadigen.

Pearl Drops Pure Bleaching White is gemakkelijk en snel in gebruik. Geen bitjes en geknoei – maar een eenvoudig te gebruiken borsteltje om het serum gemakkelijk aan te brengen, ook op de moeilijk bereikbare plaatsen tussen de tanden.

Gebruiksinstructies:
Ter voorbereiding: poets je tanden met een gewone tandpasta.

Stap 1: Schud het glans serum (flacon 1) gedurende 3 tot 5 seconden. Breng het royaal aan op het tandoppervlak en laat het gedurende 30 seconden inwerken, zonder aan te raken met lippen of tong.

Stap 2: Schud nu het activatie serum (flacon 2) gedurende 3 tot 5 seconden. Breng het op het tandoppervlak aan met meerdere penseelstreken en wacht opnieuw 30 seconden, zonder aanraking van de tanden met de lippen of de tong, totdat het activatieproces is voltooid.

Spoel je mond na 20 minuten met water. Eet, drink of rook niet gedurende 20 minuten na gebruik, om de actieve witmakers hun werk te laten doen. Het beste resultaat wordt bereikt bij een tweemaal daagse behandeling gedurende 7 dagen.

Verkoopadviesprijs: € 24,99

Bron : Pearl Drops

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments