collagen 10
Reviews, Anti- aging, Artikelen

Pure Gold Collagen Drink- Review

Hebben jullie mijn review over het collagen gold sheetmasker al gelezen? Dat was een fijn masker! En van hetzelfde producent komt ook de Pure Gold Collagen drink. Ik kreeg maar liefst 3 dozen opgestuurd, goed voor 30 dagen. In eerste instantie vroeg ik mij af hoe ik dat allemaal weg moest krijgen. Nou, dat was geen probleem! Lees maar verder!

tenderness (1)

 

Drinkbare collageen is nu helemaal hip. Volgens mij begon ooit een BN’er ermee begonnen en toen vond ik dat interessant maar ook best een beetje eng. Onzin natuurlijk, als hardcore supplementen-slikker vind ik dat je sommige vitaminen en mineralen beter in capsulevorm kan nemen, omdat er (in mijn geval) niet tegenop te eten is om aan mijn dagelijkse vitaminebehoefte te komen, zelfs als ik super gezond eet. (Mijn darmen nemen niet goed alle gezonde stoffen op)

 

Over Pure Gold Collagen Drink

gold collagen drink

GOLD COLLAGEN® PURE is een vloeibaar supplement ontworpen om de huid van binnenuit te voeden. Het haalde haar inspiratie uit vernieuwende technologie uit Japan en is ontwikkeld om de eerste signalen van huidveroudering tegen te gaan. Het product stimuleert de huid om er beter, jonger en gezonder uit te zien, evenals haar en nagels.

 

MINERVA Research Labs ontwikkelde GOLD COLLAGEN® PURE in samenwerking  met  Europese  wetenschappers.  GOLD  COLLAGEN®  PURE is een gepatenteerde, suikervrije melange van gehydroliseerd collageen, hyaluronzuur, mineralen en antioxidanten dat resulteert in een vloeibaar beautysupplement met maximaal effect.

collagen drink

Het kant en klare drankje met frisse perziksmaak werd gemaakt als antwoord op de alsmaar groeiende behoefte naar een meer natuurlijke, effectieve en betrouwbare anti-ageing oplossing. GOLD COLLAGEN® PURE is op zichzelf al indrukwekkend maar kan ook goed in een bestaand beauty regime worden opgenomen.

 

Hoe werkt het?

Collageen is een belangrijk en structureel eiwit in de huid. Het speelt een sleutelrol in de structuuropbouw van cellen, weefsel en organen, en versterkt de huid voor een langere levensduur. Daarnaast is collageen verantwoordelijk voor het gladde en volle aanzien van een jonge en gezonde huid. Als we ouder worden, vermindert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur langzaam aan wat zorgt voor verminderde hydratatie van de huid en een doffig aanzien, hetgeen de tekenen van ouderdom versnelt.

De unieke hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur gecombineerd met de hoogste kwaliteit bioactieve collageen peptiden in GOLD COLLAGEN® PURE geven de beste ondersteuning voor huidcel regeneratie en hydratatie. Dit resulteert in toegenomen gladheid en een vermindering van het aanzien fijne lijntjes en diepe rimpels in zes weken.

collagen

Samengevat:

Speciaal ontwikkeld als stimulans voor een mooiere en gezonde huid, haar en nagels. Het bevat een unieke mix van collageen en actieve ingrediënten die de huid van binnenuit voedt, voor een jeugdigere uitstraling.

Claims:

 • Zichtbaar jongere huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Betere huidelasticiteit en -hydratatie
 • Gezond haar en gezonde nagels

Ingredienten:

Water, gehydrolyseerd viscollageen, Zuurteregelaar: Citroenzuur; Sojaboon polysaccharide, Smaakstoffen, Zuurteregelaar: Appelzuur; Ascorbinezuur (vitamine C); Hyaluronzuur, Bernagiezaadolie (Borago Officinalis) (Emulgator: Sojalecithine), D-α-Tocoferol (vitamine E), Zoetstof: Sucralose; N-acetyl-D-glucosamine, Zoetstof: Steviolglycosiden; Zinkgluconaat, Pyridoxine Hydrochloride (vitamine B6), Piperine, Kopergluconaat, Biotine (vitamine B8).

 • Gehydroliseerd viscollageen. Dit stimuleert de fibroblasten om nieuw collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken.
 • Hyaluronzuur draagt bij aan een gehydrateerde huid en soepele gewrichten.
 • Bernagiezaadolie bevordert een egale en gehydrateerde huid en de gezondheid van gewrichten.
 • N-acetyl-D-glucosamine speelt een belangrijke rol in de aanmaak van hyaluronzuur.
 • Vitamine C bevordert de aanmaak van collageen en beschermt de fibroblasten tegen oxidatieve stress.
 • Vitamine B6 draagt bij aan een normaal energie-leverend metabolisme en vermindert vermoeidheid.
 • Zink draagt bij aan het behoud van een normale huid, haar en nagels.
 • Koper draagt bij aan een normale pigmentatie van de huid en het haar en beschermt cellen tegen oxidatieve stress.
 • Vitamine E werkt samen met vitamine C om de fibroblasten te beschermen.
 • Biotine draagt bij aan het behoud van een normale huid en haar.
 • Piperine is een extract van zwarte peper dat de biologische beschikbaarheid van de andere actieve ingrediënten verhoogt met 60%.

Deze ingrediënten klinken top, vinden jullie ook niet?

 

Een flesje per dag

Het smaakt heel lekker, een beetje naar een  perzik drankje. Ik heb mij netjes aan één flesje per dag gehouden, maar ik zou er best 3 op een dag lusten, heel lekker! (De lege flesjes heb ik bewaard, misschien kan ik er een keertje iets creatiefs mee doen)

Het beste kan je ’s morgens op een nuchtere maag een flesje leegdrinken, dan schijnt het beter te werken. Het smaakt lekker fris, ietwat zoet en heel lekker. Dus geen probleem.

collagen drink pure

 

Knapt mijn huid, haar en nagels ervan op?

Maar jullie vragen je natuurlijk af wat het voor mijn huid, haar en nagels gedaan heeft. Mijn haar groeit weer als een malle, maar dat doet het bij mij toch wel. Mijn nagels, die blijven afbreken. Dus daar zie ik geen verbetering. Als ik in de spiegel kijk zie ik niet echt een verschil. Niet vreemd want je kijkt iedere dag wel een paar keer in de spiegel.

Maar toch… Ik zag deze foto (die stond bij de powermix behandeling waar ik over heb geschreven) en dacht direct: Jeetje, wat ziet mijn huid er mooi en glad uit!” Is dat omdat ik achterover lig? Ja, dat speelt natuurlijk ook mee en het licht zal ook wel helpen. Op de rechter foto zie je dat mijn huid er eigenlijk best goed uitziet, zeker gezien mijn leeftijd. Niet minder rimpels maar wel een meer fijnere en gladdere structuur.

Op de foto rechts draag ik overigens helemaal geen make-up en de foto is niet bewerkt.

Conclusie:

Ik geloof zeker de Pure Gold Collagen je huid mooier maakt, zoals ik vaker vertel kunnen de meeste crèmes niet diep genoeg in de huid komen om daar daadwerkelijk een verandering teweeg te brengen. En anti-aging die van binnenuit werkt is volgens mij absoluut de toekomst.

 

Nominaties en prijzen voor Pure Gold Collagen

 • Genomineerd als ‘Best Classic Premium Skincare Product’ voor de Beauty Magazine Awards, Verenigd Koningkrijk 2014
 • Winnaar van de ‘Best Food Supplement: Anti Ageing and Beauty Trophy’, Frankrijk 2014
 • Winnaar van de ‘Beauty Shortlist Awards’, Verenigd Koninkrijk 2017
 • 3e plaats als ‘Nieuwkomer van het jaar’ voor de Astir Beauty Awards, Nederland 2017

Pure Gold Collagen Drink is te koop bij diverse apotheken. Kijk voor meer informatie en verkoop adressen op de website van Pure Gold Collagen  (via de Store Locator) 10 flesjes à 50 ml kost  €42, een kuur van 30 flesjes €107

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hilde
Hilde
3 jaren geleden

Ik weet niet goed wat ik van de uitleg moet vinden: drie doosjes gekregen voor 3 maanden!???
Sorry maar 3 doosjes met 10 flesjes is voor 1maand en niet voor 3 maanden.
Een heel verschil voor het eindresultaat zou ik zo zeggen!!

Aileen
3 jaren geleden

Wat leuk om deze review te lezen. Ik heb het al vaker voorbij zien komen maar was altijd al benieuwd of het echt ook werkte.

Deb
3 jaren geleden

Klinkt goed en is ook nog best betaalbaar vind ik. Zelf geloof ik hier eerlijk gezegd niet zo in en houd ik het gewoon maar bij cremes. Die zou ik er sowieso naast blijven gebruiken mocht ik dit ooit gaan doen want ik denk niet dat ze je huid net zo hydrateren als een dagcreme dat doet.. of wel?

Kim
3 jaren geleden

Jammer van de prijs, anders had ik dit zeker met plezier een keer uitgetest.

Annette
3 jaren geleden

Het is behoorlijk prijzig anders zou ik dit elke dag nemen. Ik geloof er wel in dat je collageen van binnenuit moet voeden. Looking good Babs!

Marloes
3 jaren geleden

Huh nooit geweten dat je collageen kon drinken! Wat interessant! Zelf zou ik het niet zo gauw gebruiken, daar vind ik het iets te duur voor. Zou je het moeten blijven drinken om het resultaat te behouden? Of wordt je huid langzaamaan weer zoals het was na die drie maanden?

bychristiana
3 jaren geleden

Ah, wat fijn, deze review! Ik was hier dus al heel benieuwd naar. Ik heb me toevallig een tijdje geleden heel erg verdiept in collageen en het klopt inderdaad dat het minder zinvol is er mee te smeren, maar beter om het op deze manier ‘tot je te nemen’. Wat ontzettend goed dat jij verschil merkt. Het is natuurlijk wel heel kostbaar, dus ik kan me goed voorstellen dat dat menig vrouw tegenhoudt, Je moet het natuurlijk wel blijven nemen, die drankjes.

VWillemse
VWillemse
3 jaren geleden

Haha heerlijk geschreven!
Heel herkenbaar ook dat je denkt dat je huid alleen maar strakker lijkt omdat je achterover hangt 🙂
De flesjes zien er idd erg cute uit, ben ook wel heeeeel benieuwd naar de smaakt, klinkt lekker iig.
Het lijkt mij logisch dat je huid van binnen uit verzorgen beter helpt qua product opname dan alleen er iets opsmeren, maar gezien het bedrag dat je er voor neer moet tellen denk ik dat ik het maar bij een zo gezond mogelijk voedings patroon blijf houden.

chucky1012
3 jaren geleden

Klinkt heelijk.
Ik zou dit nooit kopen en de natuur zijn werk laten doen….