Fuze Tea - 6 varianten 10
Artikelen, Food & Drinks, Lifestyle

Relax met Fuze Tea, een nieuw ijstheemerk met natuurlijke thee-extracten

Gun jij jezelf meer me-time in 2018?

Ben jij van plan om dit jaar vaker een momentje voor jezelf te pakken? Dan hebben we goed nieuws. Want vanaf deze week kun je relaxen met een gloednieuw drankje: Fuze Tea. Fuze Tea is gemaakt van een fusie van natuurlijke thee-extracten, fruitsap en kruiden-extracten voor een verrassende ijstheesmaak. Het nieuwe merk is vanaf vandaag verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. En Fuze Tea is ook nog eens caloriearm* dus geen zorgen om die andere goede voornemens. Ontdek het zelf en relax. Of zoals Fuze Tea het zegt: ‘Serve yourself a little me-time.’

Fuze Tea - 6 varianten

Neem wat tijd voor jezelf


Hoe leuk het ook is, als het om werk of je vrije tijd gaat, kun je wel eens in een iets te hoge versnelling komen. De truc is om tussen al je drukke bezigheden door korte momenten van rust in te lassen. Dankzij de onverwachte smaak van thee, fruit en kruiden, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

 

Duurzaam ingekochte thee


Het thee-extract dat wordt gebruikt in Fuze Tea is niet alleen duurzaam ingekochte thee, maar ook afkomstig van plantages die hun steentje bijdragen aan de lokale gemeenschap door bijvoorbeeld het bieden van werkgelegenheid en scholing. Ook zit Fuze Tea in 100% recyclebare verpakkingen. Allemaal redenen om (extra) te genieten van jouw Fuze Tea!

Fuze Tea - Green Tea Mango Chamomile

Zes heerlijke smaken

Fuze Tea is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaken. Twee bijzondere fusions Black Tea Peach Hibiscus en Green Tea Mango Chamomile en de basissmaken Green Tea, Black Tea Sparkling, Black Tea Peach en Black Tea Lemon. Je vindt Fuze Tea in de grote supermarkten en o.a. bij tankstations, bioscopen en in de horeca.

Fuze Tea - Black Tea Peach Hibiscus

 

Ga voor meer informatie naar www.fuze-tea.com.

 

Over Coca-Cola in Nederland

‘Coca-Cola’ bestaat in Nederland uit verschillende bedrijven. Coca-Cola Nederland maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar dochtermaatschappijen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners Nederland. Coca-Cola European Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Kinley, Chaudfontaine, Monster*, Fernandes*, Dr Pepper*, Capri-Sun*, Appletiser, Nalu*, Schweppes*, FINLEY, Honest en Fuze Tea. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zes miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners hebben in Nederland meer dan 725 medewerkers verdeeld over twee vestigingen.

(*) merken die niet aan de The Coca-Cola Company groep toebehoren.

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gekkie
Gekkie
3 jaren geleden

Wat is dit voor een grap? Je houdt de mensen voor de gek man. Er wordt hier gedaan alsof Fuze Tea een gezond drankje is.

chucky1012
4 jaren geleden

Ik ken het niet en ben er zo benieuwd naar….

Rory
4 jaren geleden

Ik weet het niet. Ik ben toch meer voor de oldskool gekookt water met plakjes verse gember erin. De variant met groene thee en kamille spreekt mij wel weer aan, maar er zit ook mango bij? Voor mij een niet heel vanzelfsprekende combinatie. Ik vraag mij ook af of er veel suiker in zit of niet? Wel lekker voor als het warm weer is denk ik. Dorstlessend. Maar nogmaals, ik grijp toch eerder naar gewoon water (al dan niet uit de kraan) en (hete) thee.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Klink leaker ga ik tener een proberen.

Wendy
Wendy
4 jaren geleden
Reply to  Wendy

Foutje: klinkt lekker ga ik zeker eens proberen.

Annette
4 jaren geleden

Ik ben dol op dit soort drankjes dus die ga ik zeker proberen als ik hem tegenkom.

Sonja
4 jaren geleden

Ik heb de nieuwe Early Grey van Pickwick ontdekt. Wellicht ga ik toch meer aan de thee… ben benieuwd naar deze…

bychristiana
4 jaren geleden

Ik zie dat ze ook diverse smaken met Black tea hebben. Dat sprak me eigenlijk nooit zo aan totdat ik het dus gewoon een keer geproefd heb. Ik vond het erg lekker, nu ben ik dus ook wel benieuwd naar deze varianten!