Review- 5 x Lovea Nature Hair & Bodycare 9 lovea hair Review- 5 x Lovea Nature Hair & Bodycare
Artikelen, Bad & Douche, Haarverzorging, Huidverzorging, Lovea, Merken, Reviews

Review- 5 x Lovea Nature Hair & Bodycare

Ik kreeg 5 producten toegestuurd van Lovea en mijn badkamer ziet er nu uit als een tropisch paradijs. Gaar deze berg niet naar de tropen, dan halen we de tropen maar in huize Babs. De kleuren en de namen, daar wordt je vrolijk maar ook een beetje dorstig van. ik laat jullie vandaag zien wat ik van het vijftal vind!

lovea blue lagoon 2

Even nog kort over deze lijn van Lovea. In het persbericht kon je er al van alles over lezen en wat er nog meer voor heerlijkheden van Lovea te koop zijn.

De nieuwe generatie Lovea Nature Hair & Bodycare bestaat uit een lijn met hoogwaardige, pure producten, geschikt voor het hele gezin. Stuk voor stuk hebben ze heel milde samenstellingen, 100% vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Ze bestaan uit formules die huid en haar niet onnodig  belasten met werkstoffen die kunnen irriteren, prikkelen of zelfs beschadigen. Uiteraard is er niet op dieren getest om de producten te beoordelen.

“Uiteraard is er niet op dieren getest om de producten te beoordelen”.

Lovea verwoord dit helemaal goed. Het is namelijk zo dat ingrediënten op zich, apart van elkaar, wel ooit zijn getest. Denk aan glycerine, Vit A, lavendel, noem maar op…  Dus geurstoffen, kleurstoffen en alles wat je op inci lijstjes tegenkomt zijn waarschijnlijk helaas ooit getest (veelal op dieren). Het eindproduct is niet getest op dieren. Eindelijk een bedrijf die het goed verwoord!

 

 

Lovea Nature Argan Eden Radiance Shampoo voor Normaal haar (€5,99/250 ml.)

Het rijke en zalfachtige schuim met herstellende Arganolie van deze shampoo geeft glans en vitaliteit aan je haar, zonder dat het zwaar aanvoelt. Het haar is perfect schoon, ruikt lekker fris en krijgt een sublieme natuurlijke glans.

Fijne shampoo, tijdens het wassen voel je ook de verzorgende werking van de Arganolie. Mijn haar is na het wassen makkelijk doorkambaar en ruikt lekker. Alleen merk ik dat mijn haar een dag later al wat vettig aanvoelt. Dus uitermate geschikt voor mensen met heel droog haar!

 

Lovea Nature Tequila Sunrise Verkwikkende Douchegel (€5,49/250 ml.)

lovea tequila sunrise

 

De Lovea Nature Douchegel Tequila Sunrise  is verkwikkend, licht en zonovergoten dankzij een sappige perzikgeur. Hul jezelf in deze heerlijke fruitige geurnoten! Wees daarbij verzekerd van een milde verzorging van je huid, dankzij de 100% sulfaatvrije en parabeenvrije samenstelling!

Ik kan aan mijn snuffel-lijstje nu de geur van perzik toevoegen. Mocht ik nog op vakantie gaan, dan neem ik mij voor om daar een tequila sunrise te drinken. Cheers!

 

Lovea Nature Blue Lagoon Ontspannende Douchegel (€5,49/250 ml.)

lovea blue lagoon

 

Laat je verleiden door de exotische, bloemige geur van Monoï-olie met deze rijk verzorgende douchegel. De samenstelling zonder sulfaten en parabenen reinigt en verfrist de huid in alle zachtheid. Ga op reis naar een tropisch paradijs zodra je onder de douche stapt!

Helemaal geschikt om de dag mee te beginnen. Het is een frisse, bloemige geur. Ik wist niet dat Monoi- olie zo lekker was… En die kleur, hier krijg ik dus dorst van!

 

Lovea Nature Rose Passion Hydraterende Bodymilk voor de Droge huid (€7,99/250 ml.)

lovea rose passion 2Deze Lovea Nature Body Lotion bevat geen parabenen en bestaat uit 100% natuurlijke actieve werkstoffen. De fluweelzachte formule hydrateert de droge huid en hult het lichaam in een delicaat parfum op basis van geurige rozen. De rijke en volle textuur verzacht, voedt en beschermt de huid.

Een fijne bodymilk, ik begrijp dat ze deze hydraterend noemen. Mijn huid slurpt deze bodymilk gulzig en dankbaar op. De geur had van mij sterker mogen zijn, maar je herkent de rozengeur heel goed!

 

Lovea Nature Karité Karma Voedende Body Lotion (€7,99/250 ml.)

lovea karite bodymilk

Deze Lovea Nature Body Lotion bevat geen parabenen en bestaat uit 100% natuurlijke, actieve werkstoffen. De droge huid wordt intensief gevoed en gehydrateerd dankzij natuurlijke galamboter. De rijke en volle textuur verzacht en beschermt de huid en hult deze in een verfijnd en subtiel parfum.

Mijn favoriete bodylotion uit deze lijn. Ik kan niet goed uitleggen waar het exact naar ruikt, maar het woord “warm en behaaglijk” schiet mij te binnen. Cacoaboter, zoiets…

Deze bodylotion is wat dikker van structuur en laat zo een voedend, verzorgend laagje achter. Super lekker, deze geur die lang blijft hangen!

Eindconclusie

Alle producten zijn mild en verzorgend en voor 100% vrij van parabenen, siliconen en sulfaten.

 

De producten van de nieuwe generatie Lovea Nature Hair & Bodycare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda en worden verkocht bij de betere drogisterijen en de filialen van De Tuinen (Holland & Barrett).

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
6 jaren geleden

Lijken me stuk voor stuk hele fijne producten. Leuke namen hebben ze ook gegeven aan de shower gels. Ik zou die blue lagoon shower gel wel willen uitproberen want ik ben dol op geurtjes met Monoi, die doen zo heerlijk tropisch aan.

Vanessa
6 jaren geleden

Dit lijken me heerlijke producten. Jammer dat ze zo moeilijk verkrijgbaar zijn in België!

Quinty
6 jaren geleden

Ik kende het merk niet maar wat klinken de producten heerlijk, vooral de blue lagoon douchegel. De verpakkingen zien er ook erg leuk uit!

Melike
6 jaren geleden

Wat heerlijk nogmaals dat je er vijf van hebt! Ik zou er ook echt heel blij van worden. Ik vind het ook zo fijn dat er geen sulfaten, parabenen en siliconen in zitten. Ik heb uiteraard de kokos versie getest zoals je weet hihi. Kokos alleen al was zo lekker in de douche. Ik ben nu ook heel benieuwd naar de anderen. Ik heb de kokos shampoo bijna op dus op naar de volgende;)

Claudia Struijck
6 jaren geleden

Wat zien de verpakkingen er gezellig uit zeg. Klinkt echt zalig. Ook een echt pre dat het merk 100% vrij van parabenen, siliconen en sulfaten is!

YuSt
6 jaren geleden

Ooooh lekker! Ik heb een andere fles erbij dat is leuk, want die gebruik ik nu dagelijks!
Ik vind het zo leuk staan in de badkamer!

Natascha
6 jaren geleden

Wat lijken die douchegels me heerlijk, helemaal zoals jij ze omschrijft! De shampoo zou ik denk ik ook overslaan, ik kan me helemaal voorstellen dat ik hier ook snel vettig haar van krijg.

Annette
6 jaren geleden

Mooie verpakkingen. Grappig dat jij van de argan olie ook al na een dag vet haar krijgt. Ik ga eens kijken of ik die blauwe fles ergens tegen kom, die ziet er lekker uit 🙂

hilde
6 jaren geleden

Deze lijn lijkt mij echt zalig! Lekker zomers en ideaal om in de vakantiestemming te komen! Zeker eens proberen bij de tuinen.

Mariska
6 jaren geleden

Ziet er inderdaad vrolijk uit! Lekker spul hoor 😀 geniet ervan!