review artdeco
Artikelen, Artdeco, Blush, Make-up, Merken, Oogschaduw, Reviews

Review- ArtDeco bronzer, eyepencil en blush- Paradise Island

De ARTDECO Paradise Island collectie is geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang. Lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint. Ik ontving 3 prachtige producten en die laat ik jullie zien!

artdeco

ARTDECO… ik kende het merk allang, maar pas toen ik deze collectie zag en met name de glow bronzer ging er pas een lichtje bij mij branden! Ach natuurlijk! ARTDECO! Wij kijken momenteel naar alle afleveringen van Hercule Poirot en wat zie je daar? ARTDECO dus. die prachtige kleding, de inrichting van de huizen, met name die van Monsieur Hercule himself. En ik ben fan van deze stijl. Mijn hele huis mag wat mij betreft in die stijl ingericht worden!

 

Wat heb ik getest?

Glow Bronzer

glow bronzer

De sunny glow glow bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De minerale olie- en parabeenvrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

Wat vind ik ervan?

artdeco

Deze bronzer is zeker een eyecatcher! En niets te klagen over de pigmentatie en shimmer, die is helemaal goed. Ik moet nog wel oefenen met het opbrengen, dat blijft toch wel een dingetje voor mij.

€24,95

Cushion Rouge

cushion blusher artdeco

Deze is ideaal voor onderweg. De romige, vloeibare blusher in tubevorm met zachte spons- applicator zal je wangen doen stralen! De kleurintensiteit kan je versterken door meerdere lagen aan te brengen en de micro pigmenten zorgen voor een heldere kleur. Drie tinten zorgen voor een perfect zomerlook:

  • Paradise Parrot
  • Tropical Tucan
  • Bamboo Bronze

Mineraal- en parabeenvrij.

 

Wat vind ik ervan?

Ik heb de kleur Paradise Parrot. Ik denk dat de twee andere tinten beter bij mij gepast zouden hebben. Het is een behoorlijk opvallende kleur. Maar wat is dit een handig en snel systeem! De pigmentatie is heel sterk, dus oppassen dat je geen indiaan met oorlogskleuren wordt! En smudge en waterproof. Ik had het eerst op mijn hand opgebracht en ik kon wrijven als een malle, het bleef gewoon zitten! Mooie blusher!

€22,95

 

High Performance Eyeshadow Stylo

Dit is een allrounder die in no time een smokey look creëert. De gepigmenteerde stylo kan gebruikt worden als eyeshadow, highlighter, eyeliner of kohlpotlood. Het pigment is zo intens dat het wel tot 10 uur blijft zitten en waterproof is een paar minuten na het opbrengen. Ook zorgt de puntenslijper aan het uiteinde ervoor dat je altijd een strakke lijn kan zetten. 

In drie kleuren beschikbaar:

  • Coconut bronze (nummer 23, een warme bruine tint)
  • Acai Berry (nummer 43, kersenkleur)
  • Palm Tree (nummer 63, groen)

stylo liner stylo liner artdeco

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg de groene stylo, de Palm Tree. Het pigment is inderdaad behoorlijk intens. En absoluut waterproof. Als highlighter vind ik  de kleuren niet erg geschikt en de punt vind ik te breed, te stomp om als eyeliner te gebruiken. Maar als je van goed gepigmenteerd en waterproof houdt, is dit jouw match!

€11,95

De look met deze make-up!

artdeco makeup

Conclusie:

Mooie en zeer goed gepigmenteerde make-up en ik denk dat iedere make-up liefhebber de bronzer een parel vindt om te zien!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Anna Gerrie
5 jaren geleden

Ik vind dit zo’n mooie lijn van Artdeco! Prachtige look heb je gemaakt.

Charel
5 jaren geleden

Die bronzer is schitterend <3

Marsha
5 jaren geleden

Die bronzer is echt prachtig! Mooie look heb je ervan gemaakt!

Annette
5 jaren geleden

Ik vind de look die je gemaakt hebt toch wel heel erg mooi hoor.

Sonja
5 jaren geleden

Pomptipom Babs ik dacht ff dat je iemand van koninklijke afkomst was! Mens wat straal je! De make-up knalt lekker op je toet! Ik denk ook dat een meer warm roze tint beter bij jou zou passen!

chucky1012
5 jaren geleden

Wauw…
Prachtige bronzer!
Zo een mooie make-up look 😉

Jessica J.
5 jaren geleden

Oké, die bronzer is prachtig!

Yvonne
Yvonne
5 jaren geleden

Ik vind de producten al gewoon mooi om naar te kijken. Bijna zonde om te gebruiken 😉

Deb
5 jaren geleden

Wat een mooie producten! Dat oogpotlood staat je heel mooi. Ik vind sowieso groen heel mooi bij bruine ogen.

marleen
5 jaren geleden

Wat een mooi kleur, dat potloodje!
En die bronzer is ook echt te gek!