biore cleansing poeder scrub 1
Artikelen, Huidverzorging

Review: Bioré Porie Cleansers met Zuiverings-Soda

Get clean met Bioré! Toen ik uit het ziekenhuis werd ontslagen, voelde mijn huid niet bepaald schoon aan. Ik ben nogal een reinigings- freak en ik zag sinds tijden weer verstopte poriën op mijn neus zitten. Als ik met mijn vinger over mijn huid gleed voelde het gewoon niet glad aan, dus hoog tijd op mijn poriën eens grondig te reinigen!

Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-Soda

Ik kreeg onderstaande producten om te testen. Bioré heeft ook een lijn voor de normale tot vette huid. Die bevat geactiveerde houtskool en deze absorbeert vet. De producten met zuiverings-soda zijn meer geschikt voor de droge en gecombineerde huid, zoals die van mij!

 

De verpakking:

Toen ik de producten uit de doos haalde dacht ik eerst dat het iets voor de schoonmaak was. Een handzeep of iets voor de vloer. Bioré heeft totaal geen luxe uitstraling, als je ze bij de Andy, Dreft en Ariel neerzet zouden ze niet uit de toon vallen. Maar eerlijk is eerlijk, het gaat er ook om hoe goed een product werkt. Liever een minder luxe uitstraling en het doet wat het beloofd dat een gouden potje wat tig keer duurder is met een goedje wat helemaal niets voor je doet!

 

Get Clean Zuiverings-Soda: voor droge- gecombineerde huid!

Vettig talg kan de poriën verstoppen doordat vuil en vet in de porie blijven zitten en zorgen voor irritatie en roodheid. Baking Soda lost dit probleem op. Het is een natuurlijke reiniger en exfolieert de huid. Het ingrediënt is vooral geschikt voor de droge – gecombineerde huid, omdat het zich richt op overtollig vet wat zich met name in de T-zone bevindt.

 

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-Soda

Porie Cleanser met Baking Soda benut de diep reinigende & scrubbende kracht van Baking Soda om diep in de poriën door te dringen en vuil, vet en porie-verstoppende onzuiverheden te verwijderen. De cleanser reinigt poriën diep en scrubt zacht voor een intens schone huid zonder de huidbarrière aan te tasten en de droge delen uit de drogen.

Wat vind ik ervan?

Goede cleanser die wat extra’s doet, namelijk tot in de poriën schoonmaken. Deze cleanser schuimt, niet rijkelijk maar precies genoeg. (als iets overdadig schuimt bij een gezichtsproduct ben ik nog langer aan het afspoelen voor mijn gevoel)

Bioré Porie Cleanser met Zuiverings-Soda

Deze cleanser zou ik zeker nogmaals kopen als hij op is. Ook vanwege de fijne prijs!

Adviesverkoopprijs: €8,99

 

Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-Soda

Let it bubble en krijg een tintelzachte huid met de Cleansing Poeder Scrub met ZuiveringsSoda!

Dit product reinigt de poriën 2,5x beter dan een standaard cleanser. De geconcentreerde poeder wordt geactiveerd met water in je handpalm en benut de diep reinigende en scrubbende kracht van Zuiverings-Soda. Geniet van het fizzy gevoel terwijl de dode huidcellen voorzichtig worden verwijderd door het zuiverings-soda poeder dat snel oplost.

Bioré Cleansing Poeder Scrub met Zuiverings-Soda

Wat vind ik ervan?

Hier zit een bijzondere dop op, een heel apart systeem. Je drukt op een knopje aan de zijkant en dan gaat het klepje omhoog. Handig!

Het doseren van de poeder gaat prima, je schud wat in de palm van je hand, lengt het aan met wat water en scrubben maar. Ik heb het gevoel dat de scrub functie intensiever is dan bij de cleanser. Deze scrub geeft nauwelijks schuim of bubbels.

Als ik mijn mening moet geven welke ik het fijnst vind van de twee dan is het de cleanser. Die gebruik ik dagelijks onder de douche. De poeder scrub is iets bewerkelijker. En die kan je beter bij de wasbak gebruiken want je wilt niet dat er per ongeluk water in de flacon komt.

Adviesverkoopprijs: €10,99

biore cleansing poeder scrub

Ik ben over beide producten echt super enthousiast! Als je je huid reinigt met een gewone reiniger zoals een milk voelt deze schoon aan, met een masker voelt je huid vaak zacht en fris aan. (behalve de maskers en cleansers met diepreinigende werking) Als je Bioré hebt gebruikt dan voelt je huid waanzinnig glad aan! Een heerlijk en schoon gevoel.

Het enige minpuntje is dat er in de cleansing gel (die met het pompje) SLS  zit. Mijn huid voelt ook wel trekkerig aan na gebruik.

Vind je dat geen bezwaar dan kan je het gerust gebruiken. De prijs is goed en ik denk dat ik een keer het masker (zelfverwarmend 1 minuut masker met houtskool) ga halen. Lijkt mij een heel fijn masker.

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
4 jaren geleden

Dit klinkt goed!
Ik had fijne reviews op diverse blogs gelezen over een artikel van dit merk 😉

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Wat een interessante producten! De poeder scrub lijkt mij heel apart.

Sonja
4 jaren geleden

Ik heb bakingsoda in huis. En ben met de puber aan het testen hoe dit werkt op zijn puisten.
Wie weet heb ik binnenkort wel een leuke tip 😜
Persoonlijk wilde ik hier de neusstrips van testen, maar hoorde er niet zo’n goede geluiden over.
Nu weet ik het niet meer… ☹️

Marsha von Winckelman
4 jaren geleden

Ik vind de verpakking ook wel iets weghebben van schoonmaakproducten hihi. Ik had nog nooit van dit merk gehoord.

Annette
4 jaren geleden

Wat apart dat poeder ik ken dit alleen als schoonmaakmiddel voor in huis haha wel handig die pompverpakking daar is over nagedacht.

Yvonne
4 jaren geleden

bicarboante soda kan zoveel doen van gezicht tot het huishouden, het werkt echt.

Jolanda
4 jaren geleden

Wat apart die poeder scrub! Daar ben ik ook wel erg benieuwd naar.