biotox pipet 1
Anti- aging, Artikelen, BIOMED, Huidverzorging, Merken, Reviews, Webshops

Review- Biotox van Biomed

Slangengif alert! Op de verpakking van Biotox staat een griezelige groene slang. Wat doet een giftige slang als hij bijt. Die verlamt je spieren. Net zoals botox doet. En Biomed heeft wat slangengif in een potje gestopt.

Ik heb hiervoor al wat producten van Biomed getest, zoals het Pure Detox Mask, de Body Firmer en de Forget Your Age serum ; de een vond ik ietsje beter presteren dan de ander. Maar zoiets is met veel merken het geval. Nu laat ik jullie weten wat ik van het veelbelovende Biotox vind… worden rimpels echt minder?

biomed biotox

De Claim

BIOTOX is hét alternatief voor Botox!  
Bevat het gepatenteerde Syn®-Ake

  

Productinformatie
Stop de rimpels en blijf lachen! BIOTOX van BioMed is een zeer snel werkende anti-rimpelcrème die injecties overbodig maakt. Dankzij de fenomenale combinatie van slangengif en andere uitermate krachtige ingrediënten zult u er zeer snel vele jaren jonger uitzien! Klinische testen bewijzen dat het veilig gedoseerde slangengif, rimpels of een frons tussen de ogen en de zogenaamde uitdrukkingslijnen in uw gezicht en hals sterk doet afnemen door de spiersamentrekkingen te verminderen.

Biomed is het eerste merk dat organische kwaliteit koppelt aan medische werkzaamheid. De doelstelling is dan ook om klinisch geteste schoonheidsproducten te maken die niet alleen bijna 100% natuurlijk zijn, maar ook binnen recordtijd hun werk op effectieve wijze doen. Door een rijke receptuur voelt de crème zijdezacht aan. Maar vergis u niet!  BIOTOX werkt zo snel en effectief dat het zich makkelijk kan meten met de allerduurste anti-rimpelcrèmes die er te vinden zijn!

BIOTOX crème verrijkt met Syn®-Ake (synthetisch slangengif) bootst het verlammende effect na van slangengif en blokkeert net als botuline de prikkeloverdracht die de mimiekspieren doet samentrekken. Het continu samentrekken van de mimiekspieren is dereden van het ontstaan van expressierimpels.

Syn®-Ake heeft meerdere patenten op zijn naam staan en heeft samen met de overige ingrediënten een onmiddelijk liftend effect, beschermt de huid tegen stress en stimuleert ook de aanmaak van collageen. U oogt in no-time jeugdiger, doordat uw huid weer strak en glad wordt met direct waarneembaar resultaat!

Syn®-Ake is hét nieuwe wondermiddel tegen rimpels en maakt dat BIOTOX van BioMed een smeerbaar alternatief is voor producten die moeten worden geïnjecteerd.

Wat vind ik er van?

Ik schrok een beetje. Ik zag niet een liftend effect en toen ik de foto’s bekeek, leek het net alsof ik meer rimpels had dan eerst, hoe kan dit?

Nu is het kouder buiten, de hoek waaruit de foto gemaakt is, de lach, het licht…ik krijg het niet voor elkaar om exact dezelfde omstandigheden te creëren. Ik heb geen goede lamp en het daglicht wisselt ook. En dan ook nog op dezelfde manier lachen= expressie rimpels maken.

Wat mij bij sommige foto’s ook op valt is dat mijn ooglid bij de een meer hangt dan bij de andere foto. Is het zo erg met mij gesteld? Heeft niets met biotox te maken overigens…

Als ik naar andere foto’s kijk, dan lijkt het wel weer mee te vallen. Moeilijk om hier een goed oordeel over te vellen.

Wat vinden jullie?

Conclusie

Ik denk dat mijn verwachtingen te hoog gespannen waren. Bij Biotox hinkel ik op 2 gedachten. Het is wel een fijn product, maar de claims vind ik te zwaar. Ik vind het geen smeerbaar alternatief voor producten die moeten worden geïnjecteerd.. Was dat maar waar.

Misschien dat Biomed de dosering Syn®-Ake wat kan verhogen? Nu weet ik natuurlijk niet of dat medisch mag, maar ik denk dat de werkzaamheid vast toeneemt.

Nu heb ik dieper liggende lach rimpels vergeleken bij een 30-40 jarige, dus het kan zo maar zijn dat Biotox beter werkt bij een wat jeugdigere huid. Er zijn wat collega bloggers die dit ook testen en ik zou eens kijken wat zij ervan vinden. (zij zijn ook wat jonger dan ik)

 

Ingrediënten (INCI):
Aqua, Glycerin, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Flacon à 30 ml. Adviesprijs: €59,95

Dermatologisch getest, ook voor de gevoelige huid!

Meer weten over de producten van Biomed?

Biomed: http://biomedorganics.de
Apotheek Viata: https://www.viata.nl/online-apotheek

Facebookpagina: https://www.facebook.com/biomed.organics.nederland/

Ik heb nog 2 producten van BIOMED liggen die ik ga testen. Daarna kies ik 5 producten die mij het best zijn bevallen en die ga ik verloten.

Voor meer nieuws check de Facebookpagina van BIOMED en wil je meer informatie over deze producten, kijk dan op de website van BIOMED. Daar vind je ook de resultaten van de klinische studies die uitgevoerd zijn.

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca
Bianca
3 jaren geleden

Wat fijn om je ervaring te lezen. Zelf ben ik nog zoekende, maar zou wel graag een botox behandeling willen nemen. Die kraaienpootjes kunnen echt niet meer! Echter houdt alleen een ding mij nog tegen. en dat is dat ik bang ben voor de eventuele pijn. Wat is jullie/jou ervaring hier mee?

Denise
Denise
6 jaren geleden

Ik ging dus ook effe zoeken op internet wat er te vinden was voor reviews ,,,zodoende kwam ik hier. En ik wou er toch ook even op reageren , ik denk en dat is ook met botoX de spier(Tjes) worden als t ware verlamd ,,,dus net zoals de rimpel erin komt door veelvuldig een bepaalde stand te maken met je huid zoals de frons, zo zal ie er ook weer een beetje uitmoeten toch….? Ikzelf heb een frons die ik wou aanvechten zegmaar en ik weet zelf als ik een dag niet gefronst heb getal stukken minder is. Door dus… Lees verder »

Nadia
Nadia
6 jaren geleden

Nou, als het maar niet erger wordt, dan is het wel een plus. Maar hier lijk je inderdaad meer lijntjes te hebben na gebruik van dit product. Vervanging voor Botox? Nee.

Annette
6 jaren geleden

Ik zie het ook niet echt. Ik vind van de geteste producten het Detox masker en de reiniger het fijnst. De rest vond ik eigenlijk de moeite niet waard. Vond het serum wel goed maar ben even gestopt vond hem toch te weinig voedend of moet ik zeggen vocht onttrekkend leek het haast wel na een paar weken gebruik heb denk ik nog 1/3 staan die ik wat later op ga maken. Wellicht was de wintermaanden minder geschikt?

petra
6 jaren geleden

.Ik ben eigenlijk niet zo van het geloven in dit soort wonder anti rimpelproducten…Ik ben nog niet echt overtuigd van dit product en kreeg spontaan een ‘bedenk” rimpel bij het minimale resultaat wat je kon zien op de foto’s en bij het zien van de prijs…Ik denk dat het resultaat bij wat jongere dames misschien best wel wat beter zichtbaar kan zijn, maar vind het toch altijd moeilijk om dit soort claims zelf te “checken” op waarheid…Ik ben dus erg benieuwd naar de ervaringen van de andere dames…

Inaya
6 jaren geleden

Leuk artikel..ik zie niet echt een verschil op de foto’s.

Mariska
6 jaren geleden

Hoe het product aangeprijsd wordt kreeg ik er zelf ook hoge verwachtingen van. Jammer maar te verwachten dat het eigenlijk niet zo is.

YuStSoMe
6 jaren geleden

Mmmmm,…. Vervanging voor botox?
Denk het niet. Dan zou mijn vriendin stukken goedkoper uit zijn. Ze heeft een oog aandoening en moet spuiten.
Ik ben nog niet overtuigd!

Astrid
6 jaren geleden

Hey Babs,

Slangengif…hmm klinkt toch wel een beetje eng haha. Het is inderdaad lastig om zoiets op de foto te zetten. Maar op de onderste foto zie ik toch wel iets verbetering 🙂 . Ik ben inderdaad benieuwd naar de andere bloggers wat zij ervan vinden 🙂 . En ik ben benieuwd naar de andere twee producten van BIOMED.

Liefs!

Debbie
6 jaren geleden

Mij lijkt dit een beetje onmogelijk. Zou die werkzame stof echt door de diverse huidlagen kunnen heensijpelen? Lijkt me niet voor niks dat Botox onderhuids wordt geïnjecteerd.