Review: Blèzi Brow Colour ’n Fix 9 blèzi brow Review: Blèzi Brow Colour ’n Fix
Artikelen, Make-up, Reviews, Wenkbrauwen

Review: Blèzi Brow Colour ’n Fix

Wenkbrauw producten test ik altijd graag. Deels omdat mijn wenkbrauwen wel wat kleur en volume kunnen gebruiken, en ik weet dat er veel vrouwen op zoek zijn naar een goed wenkbrauw product. Ik vond het dan ook super leuk dat ik deze heel aparte wenkbrauw mascara mocht testen!

Blezi Brow Colour n Fix

 

 

Het is een soort wenkbrauw mascara, het verschil zit hem in de manier hoe je de vloeistof tevoorschijn tovert. Het zit niet in de huls maar door een draaimechanisme komt de gel in het borsteltje terecht.

De kleur die ik kreeg was nummer 20, brown. Je hebt ook de blonde versie, nummer 10.

Over Blèzi Brow Colour ’n Fix

Blèzi Brow Colour ’n Fix geeft je wenkbrauwen kleur en houdt ze in model van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De lichtgewicht gelformule klontert niet, geeft geen schilfertjes en wordt niet hard. De kleur blijft mooi en vervaagt niet: het product is waterproof, veegvast en houdt maar liefst 12 uur.

Met Blèzi Brow Colour ’n Fix maak je je wenkbrauwen in één stap voller en verzorgd. Dankzij de unieke applicator is aanbrengen heel makkelijk. Draai tot je een klik hoort; daarmee wordt de perfecte hoeveelheid gekleurde gel op het borsteltje gebracht. Het siliconen borsteltje brengt je wenkbrauwen in model en kleurt elk wenkbrauwhaartje.

De formule van Blèzi Brow Colour ’n Fix is hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij en oogheelkundig getest.

borsteltje Blèzi Brow Colour ’n Fix

Wat vind ik ervan?

Het borsteltje is niet flexibel, eigenlijk keihard. De eerste keer begreep ik niet goed hoe dit werkte, dus ik draaide een paar keer aan het uiteinde. Gevolg: Er kwam teveel uit. Ik probeerde mijn wenkbrauwen ermee aan te zetten, maar dat lukte absoluut niet. Dikke klodders kwamen in, boven en onder mijn wenkbrauw waardoor ik eruitzag als Groucho Marx…

groucho_marx

Hieronder zie je de gel tussen het borsteltje verschijnen.

Blèzi Brow Colour ’n Fix

O nee, dit gaat hem niet worden! Toch maar even het PR  bureau gemaild wat te doen. Volgens de dame daar moest ik even wennen aan het doseren, één keer klikken, en dan zou het helemaal goed komen.

Nog een poging en warempel, dat werkte toch best fijn. Je borstelt je wenkbrauwen lichtjes en tegelijkertijd kleur je ze in. Het is wel een beetje een precisiewerkje, maar dat komt omdat ik niet veel haartjes heb om in te kleuren.

Ik heb wel een paar waardeloze wenkbrauwen, qua vorm zijn ze vreemd, ik mis haartjes… ik ben dan ook benieuwd hoe Blèzi eruitziet op een paar mooie wenkbrauwen.

Deze brow colour blijft enorm goed zitten. Als ik mijn gezicht reinig moet ik extra moeite doen om het eraf te krijgen. Top, volgens mij kan je ook prima het zwembad ermee in. Later las ik dat deze gel veegvast en waterproof is. Check! Je haartjes worden ook niet hard, wat ik ook wel prettig vind.

 

Ik was in het begin enorm sceptisch, maar daarna werkt het best snel. Het enige minpuntje is dat er niet meer kleuren zijn. Maar de tint is op te bouwen. Wil je een diepere kleur dan kan je het nog een keer opbrengen, wil je het subtiel, dan haal je het borsteltje vluchtig over je wenkbrauwen.

Ingrediënten:

ISODODECANE,
 TALC,
 SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE,
 HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, DIMETHICONE,
TRIMETHYLSILOXYSILICATE, 
BEESWAX / CERA ALBA,
 VP/HEXADECENE COPOLYMER,
 ORYZA SATIVA (RICE) POWDER,
OCTYLDODECANOL,
 NYLON-12,
 DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE,
 POLYETHYLENE,
 PROPYLENE CARBONATE,
 
COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX / COPERNICIA, CERIFERA CERA,
 TOCOPHEROL may contain: CI 77891, CI 77492, CI 77499,
 CI 77491

Verkrijgbaar bij Blèzi Cosmetics 2,2 ml/ €17,95

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claire
4 jaren geleden

Wat een grappig borsteltje. Ik herken je wenkbrauw ‘struggles’. Ik heb wel haartjes maar vrij weinig 😉 Super vervelend haha.

jonna@burgertrutjes
4 jaren geleden

Dit lijkt mij wel wat! Alleen ben ik toch meer fan van de zachtere borsteltjes.

Natascha
4 jaren geleden

Ik had Babs alias Groucho Marx wel willen zien haha. Ik vind de kleur wel heel erg mooi!

Annette
4 jaren geleden

Ziet er wel goed uit hoor vind de applicator er ook wel goed uitzien, dacht ook even kan niet werken haha maar zo zie je maar weer. Mooi resultaat.

Sonja
4 jaren geleden

Op zich ziet het er ook futuristisch uit en zou ik dezelfde stunt uithalen! Ik ben ook erg slecht in doseren!
Al met al is het resultaat 10x beter dan mijn MUA wenkbrauw mascara, dat lijkt op schoensmeer. Als ik die gebruik is De Hulk een ei bij!

Jolanda
4 jaren geleden

Ik ben hier ook heek tevreden over!

chucky1012
4 jaren geleden

Gelukkig is het toch goed gekomen!
Het resultaat is mooi.
Ik herken het probleem van het gemis van wenkbrauwharen.
Door een val toen ik jong was mis ik ook wat.
Dus je hebt me zo nieuwsgierig gemaakt.