Piroche firming breast gel 2
Artikelen, Huidverzorging, Reviews

Review! Breast Firming Gel…. steviger en meer volume?

Het verstevigen van je borsten, is dat gelukt? Ofwel… heb ik nu ook grotere borsten?

 

Ik had al een preview geschreven waarin ik vertel dat ik de Breast Gel van Piroche zou gaan testen. Best spannend, totaal iets anders dan wat ik meestal op het gebied van huidverzorging gebruik.

Over dit soort producten ben ik natuurlijk ook sceptisch. Maar ik vind dat je ieder product een kans moet geven. “Je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is”. Of in dit geval, ik wil het eerst testen of het werkt. Zelf aan den lijve ondervinden is de beste graadmeter. Voor mij en voor jullie!

Piroche firming breast gel

Toen ik op de Facebookpagina van Piroche Cosmétiques Nederland las dat het wellicht een goed idee was om maar 1 borst in te smeren vond ik dat zo gek nog niet. Zo kan je beter zien of er een verschil is, maar het blijft lastig, omdat de borsten van de gemiddelde vrouw nooit symmetrisch zijn.

Het is natuurlijk ook wel een risico. De kans bestaat dat je straks met 2 verschillende maten zit. Maar zo een vaart zal het toch niet lopen, toch?

Verdwenen!

Nee, niet mijn borsten, de vóór foto’s! Ik had een heleboel foto’s gemaakt voordat ik aan de gel begon. Ik heb werkelijk alle mapjes doorlopen en ze zijn als bij toverslag verdwenen. Ik begrijp er helemaal niets van… Maar ik hoop dat het wel goed op de na-foto’s te zien is.

na piroche breast gel

 

Wat is de claim van de breast firming gel van Piroche?

Deze gel geeft volume, elasticiteit en verstevigd.

1- Het effect van Volufiline® is meer volume. Het is klinisch bewezen dat dit ingrediënt kan zorgen voor een borsttoename in minder dan 60 dagen. Volufiline zorgt er namelijk voor dat de vetcellen in de borsten toenemen in aantal en volume.

2- Het Pisum sativum extract verhoogt de elasticiteit.

3- De celvernieuwing wordt gestimuleerd door het Criste Marin extract.

Deze exclusieve combinatie van werkzame bestanddelen van plantaardige oorsprong geeft de borst stevigheid en elasticiteit. Zichtbaar glad, stevig en compact na een aantal toepassingen.

 

Smeren maar!

Ik heb ieder ochtend na het douchen mijn linkerborst ermee ingesmeerd. Het is een fijne, luchtige crème die snel intrekt. En plakt ook niet.

breast fiming gel restant

Het restant van de crème wat ik nog op mijn hand had zitten heb ik steeds op mijn kaaklijn gesmeerd. Je weet maar nooit! Daar waar mijn kin ‘naar binnen valt’ dus tussen mijn kin en die neerwaarts wijzende hamsterwang, daar mag wel weer wat volume komen. En als het op je borsten werkt, waarom dan niet op andere delen van je lichaam?

Kijk hoeveel je er nog uithaalt als je de tube open knipt… zonde om weg te gooien. Er zit nog genoeg in!

piroche gel op hand

Nu is de tube helemaal leeg, en awkward… ik ga mijn boezem op de foto zetten. Iets wat ik nog nooit heb gedaan…

Het resultaat: (o hemeltje, nu gaat iedereen weer turen naar mijn borst!)

meer volume piroche

Ik heb ook geprobeerd om mijn bovenlichaam zo recht mogelijk te houden… trek maar een denkbeeldige lijn aan de voorkant, zie je wat ik bedoel?

 

Ik heb mij geen illusies gemaakt dat ik van een bescheiden C cup plots naar een D cup zou gaan, wat ik overigens niet zou willen. Ik heb niet voor niets jaren geleden een borstverkleining laten doen. Maar de zwaartekracht en huidverslapping is meedogenloos. Dat gaat natuurlijk gezellig door. En ik hou ze het liefst net zo stevig als vlak na de operatie.

Ik vind dat er zeker wel een verschil is. Niet een heftig verschil, maar toch. Bij de linkerborst is weer wat “bolling” teruggekomen. Als je van voren kijkt zie je geen verschil, maar vanaf bovenaf wel. Ik voel het ook, mijn rechterborst heeft meer een glijbaan- achtige curve, bij mijn linkerborst voel ik meer een “ronding”.

Ik ben echt wel verrast. Hoe zou het zijn als je nog langer door smeert met dit product?

En zou het bij mijn kaaklijn ook werken? Nu zit ik eigenlijk met 2 verschillende borsten… misschien moet ik nog maar een tube aanvragen om de andere borst gelijk te krijgen.

Ik weet ook niet hoe lang dit effect blijft, de tijd zal het leren…

Ik vind dat Piroche deze stempel verdient! Enne… ik las donderdag dat de Breast Firming Gel genomineerd is voor Professional Beauty Product of the Year! Wauw, succes!

approved by BeautyByBabs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Corien
Corien
6 jaren geleden

Waar koop je dit product Babs?

Iris
6 jaren geleden

Gaaf dat je dit hebt getest Babs, ik vind dat het resultaat er zeker mag zijn, je hebt mij in ieder geval verbaasd! Ik had sowieso niet verwacht dat dit soort producten daadwerkelijk resultaat zouden geven.

DisneyChicks.nl
6 jaren geleden

Hahaha wat een grappig artikel! Twee ongelijke borsten, oei. Dat wordt inderdaad nog een tube aanschaffen Babs! 🙂

Melike
6 jaren geleden

Ik ben echt verbaasd dat het toch wel wat heeft gedaan. Ik ben altijd heel benieuwd naar dit soort middeltjes. Ik geloof nooit dat het werkt, waardoor ik er niet aan begin. Ik vind het trouwens echt stoer dat je het gewoon laat zien! Super review!

Debbie
6 jaren geleden

Wat een interessante review 🙂 Bij dat soort dingen is het altijd moeilijk in beeld te brengen, maar wij vertrouwen gewoon op jouw gevoel hoor.

Natascha
6 jaren geleden

Wat een bijzondere review Babs, tof om te lezen dat het werkt! En respect voor jou, dat je deze foto’s deelt én hoe je er mag wezen!

YuSt
YuSt
6 jaren geleden

Ten eerste vind ik het superknap dat je dit deelt met ons.
Ten tweede heb jij nog een hele mooie huid bij de borsten. Ik ken wel wat huidjes die er gerimpeld uit zien.
Je ziet iets verschil ja. Echter ik denk dat jij dat het beste ziet. En dat is ook fijn als iets ook goed werkt!
Ik hoop,dat borst B ook weer stevige C kan worden!

Annette
6 jaren geleden

Wat kost zo’n tube Babs, wellicht lees ik erover heen? Ik kan ook wel wat stevigheid gebruiken 😉

Blog & Beauty
6 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Ik hoop niet dat je het erg vind dat ik even inhaak, maar ik weet toevallig de prijs omdat ik binnenkort ook een review plaats en me dit dus ook afvroeg. De prijs is € 32,50 voor 150 ml.

Wat een onzettend leuke review heb je geschreven! Gewaagd, respect hoor! (mocht je mijn reactie vervelend vinden, verwijderen mag hoor, ik ben geen spammer).