Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion 9 bronzexpress Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion
Artikelen, Bronz' Express, Zelfbruiners

Review Bronz’ Express Tinted Self-Tanning Lotion

Als je liever uit de zon blijft of juist de zon voor wil zijn en alvast een kleurtje wil hebben dan zijn selftanning lotions ofwel zelfbruiners ideaal. Zo ook de Bronz’ Express Tinted Self-Tanning Lotion, die zorgt ervoor dat je alvast een mooie teint hebt, zelfs als geen zonnestraal je lichaam nog heeft beroerd.

Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion 11 bronzexpress Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion

Wat zeg ik dat weer poëtisch: “als geen zonnestraal je lichaam nog heeft beroerd!” Soms kan ik gewoon niet op de juiste woorden komen en dan typ ik het eerst wat in mij op komt. Vertaald is het gewoon: “als je geen zin hebt als een Bleke Bet rond te lopen met die witte melkflessen dan is een zelfbruiner best een goed idee.”

Bronz’ Express Tinted Self-Tanning Lotion

Doordat de lotion getint is krijgt de huid ook direct een vleugje kleur en wordt deze met de tijd iets donkerder.Het resultaat is een mooie natuurlijke gebruinde huid het hele jaar door, zonder de huid aan de schadelijke uv-stralen bloot te moeten stellen.

Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion 13 bronzexpress Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion

Gebruiksaanwijzing:

Breng de zelfbruiner lotion aan op de gereinigde huid. Gebruik een wattenschijfje voor het aanbrengen op het gezicht en verdeel het product gelijkmatig op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de haarlijn en de wenkbrauwen.

Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion 15 bronzexpress Review Bronz' Express Tinted Self-Tanning Lotion

Adviesverkoopprijs 24,50

Applicator Glove

De body Bronz’ Express applicator / handschoen zorgt ervoor dat de Gel of Lotion uit de collectie gemakkelijk en perfect wordt aangebracht. De applicator heeft een fluweelachtige kant, die ervoor zorgt dat het productstreepvrij en egaal over het lichaam en/of gelaat wordt verspreid. Daarnaast bevat de applicator een speciale laag, die niet vocht doorlatend is waardoor de handen beschermd zijn tegen vlekken.

De applicator is herbruikbaar en kan in de wasmachine op 40 graden gewassen worden. Let wel: de applicator kan niet in de droger.

Adviesverkoopprijs 9,25

Wat vind ik ervan?

De Tinted Self-Tanning Lotion komt in een plastic flesje met schroefdop. De waterige lotion verdeelt zich gemakkelijk over de huid en ik ben blij dat de applicator glove erbij zat want die verdeelt alles super snel en met gemak!

Je moet erop letten dat je in dunne laagjes werkt; ik bracht in een sessie teveel op waardoor ik het resultaat te donker vond uitvallen. Let ook goed op bij je enkels en knieën, dat zijn de plekken waar selftanners zich snel ophopen en dan krijg je van die donkere vlekken. Van te voren deze plekken extra scrubben is geen overbodige luxe. Dan wordt alles mooi egaal.

Ik heb het op mijn armen en benen gebruikt. Op mijn gezicht durf ik het nog niet aan, mede door een litteken wat ik tussen mijn wenkbrauwen heb. Ik ben bang dat die dan alleen maar meer geaccentueerd wordt.

Prima selftanner met een snel resultaat!

-deze producten heb ik gekregen voor een review-

Gebruik jij ook wel eens zelfbruiningsproducten?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
petra
2 jaren geleden

Ziet er als een fijn resultaat uit, moet ik eens proberen, want mijn benen zijn best wit!!

Robin
2 jaren geleden

Ik gebruik altijd zelfbruiner van Marc Ibane. De rest wat ik heb geprobeerd ging altijd vlekken bij mij.
x

Rory
2 jaren geleden

Wow! Goed resultaat zeg! Ik heb die ook thuis dus dat ga ik voor mijn benen zeker doen. Gezicht vind ik altijd wel een dingetje moet ik zeggen. In de categorie spannend.

Deb
2 jaren geleden

Wat een mooi en egaal resultaat! Geweldig ook met die achtergrond erbij. Net of je ergens op een tropisch eiland zit 🌴. Was het maar waar. Ergens hoop ik dat ik geen zelfbruiner nodig zal hebben en nog op vakantie zal gaan, maar zo niet dan is dit zeker een goede optie om toch een (al is het gefaked) een zongebruind huidje te hebben deze zomer.

bychristiana
2 jaren geleden

Ik vind het resultaat op de foto er wel mooi uitzien! Zelf gebruik ik eigenlijk nooit een zelfbruiner, ik durf het niet aan haha;-)

Ilona
Ilona
2 jaren geleden

Leuk product lijkt mij perfect voor mijn benen die er ondanks de zon eeuwig als de spreekwoordlijke melkflessen blijven uitzien zelfs na dagen prachtig weer…

Tessa
2 jaren geleden

Mooi resultaat. Ik ben er denk ik te onhandig/ongeduldig voor met als gevolg: zebra strepen

chucky1012
2 jaren geleden

Zo handig als het hier slecht weer is etc. en men wil dan toch een zomerse teint hebben….

Xoxo

Annette
2 jaren geleden

Ik heb van dit merk de gezichts druppels. Geeft een mooie bruining.