Carmen Aqua Gentle
Artikelen, Carmen, Merken, Reviews, Winkelen

Review Carmen Aqua Gentle

Carmen Aqua GentleOntharen doe ik altijd met een scheermesje. Mijn bikinilijn met een speciale crème.

Scheerapparaten vond ik altijd een beetje eng. Waarom? Jaren terug had ik er eentje (geen idee wat voor merk) en die trokken mijn haartjes in het mesje. Auw… Geen feest.

Maar we leven nu in 2015 en de techniek staat natuurlijk niet stil.

In de goodiebag die ik na het Carmen Beauty Event meekreeg zat de Aqua Gentle, voor droog en nat scheren. Nieuwsgierig hoe het scheren met een scheerapparaat mij bevalt?

Carmen Aqua Gentle

Wat zegt Carmen over de Aqua Gentle

Deze Wet & Dry ladyshave is zowel droog als onder de douche te gebruiken. Dankzij de huidspanner op de scheerkop kun je je benen, oksels en bikinilijn comfortable ontharen.
De scheerkop bevat tevens een trimmer en micro scheerblad. Indien gewenst kunnen de meegeleverde opzetkammen van 4 en 7 mm gebruikt worden.
Houd het apparaat schoon door het schoonmaakborsteltje te gebruiken (de scheerkop kan afgenomen worden). Deze ladyshave is oplaadbaar en snoerloos te gebruiken. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor een comfortabele grip.

Gebruik

Toen ik hem uit de verpakking haalde, was hij al opgeladen. Dat is apart. Hij is lichtgewicht, ligt lekker in de hand en de kleur van de Aqua Gentle is mooi. Een frisse kleur, die mij doet denken aan vakantie, een heldere azuurblauwe zee.

Je kan hem gewoon in de bijgeleverde oplader zetten, net als bij een elektrische tandenborstel.

Carmen Aqua Gentle

Droog scheren

Eerste ben ik ‘droog’ gaan scheren. Benen, oksels, bikinilijn.

Ik was in no time klaar, dat ging smooth! Wat een gemak!

Je moet wel even oefenen, in het begin had ik nog last van stoppeltjes, maar na nogmaals met het scheerapparaat erover te gaan, voelde mijn huid mooi glad aan. Niets op aan te merken. Ook de trimmer voor mijn bikinilijn gebruikt, heel handig!

Nat Scheren

Dit vond ik wel apart. Het liefst houd ik hem droog, ik ben altijd bang dat ie dan kapot gaat. Of dat er kalk in gaat zitten. Het water in ons gebied is vrij hard, maar testen zullen we.

Ik vond dat persoonlijk minder fijn. Het leek alsof hij de haartjes minder goed pakte. Droog scheren heeft mijn voorkeur.

Duur?

Scheermesjes zijn eigenlijk hartstikke duur. Weggooimesjes, die goedkope, gebruik ik een paar keer en als ik eenmaal onder de douche sta en het mesje is ietwat bot, neem ik mij altijd voor om hem te vervangen. En dan vergeet ik het weer.

Gevolg. Jeukende benen, wondjes… waardeloos.

En ik schrik altijd van de prijs van merk- scheermesjes in de winkel. En dan noemen ze het een aanbieding.

Voor dat bedrag kan je dus beter deze Aqua Gentle kopen. Dat gaat flink wat in mijn portemonnee schelen, super!

Al met al ben ik zeer te spreken over dit scheerapparaat. Wat ben ik blij dat ik dit nu eens heb kunnen proberen. En ik zal hem zeker blijven gebruiken!

Prijs: € 32,99

Hij is te koop bij deze winkels. Of je kan hem hier online bestellen, en eventueel afhalen in de winkel.

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Miss Sentinelli
7 jaren geleden

Leuk om jouw review te lezen! Ik ben er ook echt tevreden over, inderdaad wat jij ook zegt, beter droog te gebruiken dan nat haha.

Sonja
7 jaren geleden

Wat herkenbaar. Vooral het voorval auwch…
Deze zet ik op mijn verjaardagslijst!

Annette - Ann Ages Gracefully

Ja als je van de merk scheermesjes bent is het een enorm dure hobby dat scheren 🙂 Gelukkig kom ik 2x per jaar ofzo bij de DM en wederom zijn de mesjes daar schrikbarend goedkoper dan in NL. Ik heb nog ergens een ladyshave liggen volgens mij maar deze klinkt goed toch eens in overweging nemen want het is wat je zegt. De techniek heeft niet stilgestaan dus ze zijn vast een stuk beter dan ‘vroeger’.

Zoë-Amber
7 jaren geleden

Ik ga hem eens proberen – wilde al een tijdje af van de scheermesjes in de douche XD