carmen-smooth-and-shine
Artikelen, Carmen, Haarverzorging, Merken, Over mij

Review-Carmen Smooth & Shine stijltang

In de goodiebag die ik kreeg bij het Carmen Beauty Event zat ook de Carmen  Smooth & Shine stijltang. Ik heb best veel stijltangen uitgeprobeerd, maar deze vind ik toch wel heel bijzonder.

Waarom? Lees maar verder…

Carmen Smooth & Shine

Een stijltang is een stijltang, zal je wel zeggen. Niet helemaal waar. Veel stijltangen glijden niet lekker door mijn haar. Ik heb fijn maar ook veel en dik haar.

Met de meeste stijltangen kreeg ik altijd ruzie, omdat ze steeds op bepaalde plekken bleven ‘hangen’. Hij gleed gewoon niet lekker door. En dan raakt ik in een milde paniek dat mijn haar zou verbranden.

Over de Carmen Smooth & Shine

Deze stijltang heeft extra brede platen (van 11 cm) voor een supersnel resultaat en glijdt zacht door je haar dankzij de ultra smooth ceramic platen. De fast heat functie zorgt ervoor dat de stijltang binnen 1 minuut klaar is voor gebruik. De temperatuur is zelf in te stellen (120 C tot 230 C).

Deze stijltang doet wat ie beloofd. Hij glijdt inderdaad moeiteloos door mijn haar.

Carmen Heat Protection serum

Ik heb natuurlijk ook de Carmen Heat Protection serum (€7,99) erbij gebruikt. Voordat ik mijn haar droog ga föhnen , bracht ik op handdoekdroog haar 2-3 pompjes van het serum aan.  Vooral mijn haarpunten zijn erg gevoelig voor de hitte van de stijltang.

Dit beschermende serum zorgt er voor dat je haar niet beschadigd door de hitte van je stylingsapparaat. Tevens zorgt het voor antistatisch haar en geeft het glans aan je haar.

Het serum voelt in eerste instantie ietwat vet aan, maar in mijn haar merk ik daar niets meer van. Gelukkig maar, als ik ergens een hekel aan heb, is het gevoel dat mijn alles vettig en zwaar aanvoelt. De substantie is dun, plakt niet en ruikt subtiel zoet. Lekker!

Carmen heat protection

 

Het resultaat?

Glad en daardoor ook wat glanzender haar met gemak. Het is een superfijne stijltang, warmt snel op en gaat moeiteloos door mijn haar.

Ja, dit is een heel goede stijltang voor een lief prijsje. No doubt about it.

Voor meer informatie: Carmen

Adviesprijs €29,99

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Mooie en handige stijltang 😉

Annette - Ann Ages Gracefully

Goed zeg, ik heb hartstikke stijl haar van mezelf dus geen stijltang nodig 😉 alhoewel nu mijn hormonen wat op beginnen te spelen heb ik na het douchen ineens een soort van slag in mijn haar, maar 1x de borstel erdoor en het is weer gladjes.

Miss Sentinelli
7 jaren geleden

Fijne review! Het resultaat ziet er echt goed uit :). Ik ben ook echt benieuwd naar deze, moet hem nog testen. De serum heb ik ook al wel gebruikt met de TrueCurls, echt super fijn :).