Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 9 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)
Artikelen, Catrice, Foundation, Lipstick, Make-up, Mascara, Merken, Nagels, Reviews

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

Ik kreeg vorige week een pakketje met de nieuwste make-up van Catrice. Lipsticks, lip boosters, mascara, foundation tot nagellakjes. Ik heb enthousiast diezelfde dag direct de foto’s gemaakt, de dag daarna heb ik alles getest. Er zitten heel mooie producten tussen en helaas eentje die mij minder bevalt… Ik laat jullie vandaag de eerste 5 producten zien!

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 11 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

Ik begin met de lip booster, daar was ik het meest benieuwd naar!

VOLUMIZING EXTREME LIP BOOSTER (€3,99)

Hot of cool – met de nieuwe Volumizing Extreme Lip Booster zijn je lippen het allebei! Dankzij het menthol en chili-extract tintelt de Lip Booster op de lippen en
creëert het een fascinerend volume-effect in slechts enkele seconden. Wat overblijft is een koel gevoel, een glanzende finish in delicaat rosé en een spannende ervaring. In alle opzichten.

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 13 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

Met de jaren wordt bijna alles groter aan je lijf, denk aan dat 50+buikje (heb ik) en die oren, maar dat komt weer omdat je hoofd krimpt. Sommige lichaamsdelen worden dunner; je gezicht valt in, benen worden dunner (of dat lijkt weer zo in verhouding tot dat buikje wat maar niet weg wil gaan), je borsten meestal ook… Even niet aan denken.

En je lippen worden ook dunner. Dan wordt het zo een streepje met van die charmante afhangende mondhoeken. Plus als hoogtepunt die marionetlijnen waardoor je op zo’n griezelige buiksprekers-pop begint te lijken.

Laten we er maar om lachen, zo erg zwart-wit is het natuurlijk niet, maar het zou wel fijn zijn om met zo’n lip booster je lippen wat op te waarderen qua volume. (Lip fillers vind ik overigens nog steeds een van de “engste”cosmetische ingrepen, ik ben veel te bang dat het mislukt en het lijkt mij ook best pijnlijk. Gek eigenlijk dat vaak juist heel jonge meiden dit zoveel laten doen).

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 15 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

Ik dwaal af. De lip booster voelde in het begin aan als een gewone lipgloss maar na enkele seconden voel je toch wel een tintelend, en gek genoeg verkoelend gevoel. Als je nagaat dat er chili peper in zit! Ik vind het persoonlijk een heel lekkere sensatie.

Zijn mijn lippen voller geworden?

Mwah.. Niet heel opvallend voller/dikker, maar toch zie ik een klein verschil. Ze zijn dan lekker doorbloed en zijn ook roder van kleur, waardoor ze wel wat voller lijken.

PORELESS PERFECTION MOUSSE FOUNDATION (€4,99)

De siliconenvrije Poreless Perfection Mousse Foundation is verkrijgbaar in vier kleuren en moet de huid een egalere teint geven en de poriën verfijnen. Het belooft een matte finish.

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 17 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

De mousse is stevig van substantie, maar als je het even tussen je vingers wrijft wordt hij al wat zachter. In eerste instantie zag het er best mooi uit op mijn gezicht. Egaliserend met een heel mat effect.

Maar toen ik in mijn 5x vergrotende spiegel keek zag ik onder mijn ogen en naast mijn lippen dat mijn rimpels enorm geaccentueerd werden. Niet mooi dus. Misschien geschikt voor de jongere huidjes, ben je wat ouder zoals ik dan zou ik deze foundation overslaan.

FULL SATIN LIPSTICK (€3,99)

Deze romige lipstick heeft een satijnen finish en biedt volgens het persbericht een intense, hoog gepigmenteerde kleurervaring. De romige lipstick voelt licht aan op de lippen, hydrateert en verwent ze met waardevolle, actieve ingrediënten als wilde rozenolie en vitamine C. Het kleurpalet bestaat uit tien Full Satin Lipsticks, variërend van zacht nude en bessenkleuren tot warme roodtinten.

Ik kreeg de kleur 020 Full of Dreams…

en de kleur 070 Full of Love.

Ze voelen inderdaad zijdezacht en verzorgend aan. Fijne lipsticks! Wil je alle kleuren zien, check dan even het volledige persbericht van de Catrice Surprise Effects, Colours & Finishes .

CLEAN ID VOLUME +LENGTHENING MASCARA (€4,99)

De siliconenvrije Volume + Lengthening Mascara bevat 92% natuurlijke ingrediënten, zoals verzorgende wax mirte en bloesemwax en is nog vegan ook! Het cilindervormige vezelborsteltje creëert prachtige, volumineuze, lange en intens zwarte wimpers zonder ze te verzwaren.

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 23 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

In eerste instantie dacht ik: “Dit gaat hem niet worden” totdat ik het tweede laagje opbracht. Niet heel veel volume en lengte maar wat ik wel heel mooi vind is hoe mijn wimpers mooi gesepareerd bleven. Vaak heb ik bij een tweede laagje mascara dat mijn wimpers aan elkaar gaan plakken en dat gebeurde gelukkig niet. Prima mascara die ook makkelijk te verwijderen is.

PURE NAIL POLISH (€3,99)

De nagellakken bestaan voor meer dan 70% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende granaatappelolie. De vijf subtiele kleuren variëren van rosé en mauve tot roodbruin en geven de nagels een verzorgde,
natuurlijke look voor elke gelegenheid. Breng twee dunne laagjes aan en de nagels stralen met een glossy finish.

Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1) 25 lente make-up Review! Catrice lente & zomer make-up (Deel 1)

Ik kreeg de kleur 04 Simplicity. In twee laagjes prima dekkend. Je moet wel van een smal kwastje houden. Persoonlijk vind ik het kwastje van de ICONails iets fijner omdat deze wat breder is.

Zeker de Volumizing Extreme Lip Booster valt mij niet tegen, heel fijn om te hebben. De nagellak is ook mooi evenals de mascara. Jammer dat de foundation tegenviel, maar ik heb het al eerder gehad met een mousse. Voor mijn huid gewoon niet (meer) geschikt.

Welk product vind jij het mooist?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariska
2 jaren geleden

Het zijn erg leuke producten en ben er ook benieuwd naar. Alleen nog de mascara geprobeerd die voor mij helaas wat tegenviel..

Sonja Timmerman
Sonja Timmerman
2 jaren geleden

Hahahaaa, alles gaat hangen inderdaad, behalve je tandvlees! Ik ben benieuwd naar de producten.

Priscilla
2 jaren geleden

Heel benieuwd naar alle nieuwe producten! Die lipstick staat je fantastisch 🙂

Bianca
2 jaren geleden

Die lipstick staat je prachtig! Ik ben de producten nog aan het testen, ben benieuwd naar het resultaat x

Deb
2 jaren geleden

Die lipsticks en het lakje vind ik het mooiste en ben ik het meest benieuwd naar. In zo’n lip booster, geloof ik vaak ook niet zo. Vaak tintelt het een beetje, heeft een frisse munt geur en geeft een kleurtje af 😊. Wat betreft dat buikje moest ik wel ff lachen (gaf mij gelijk een ‘boost’; kijk zo’n “boost” kan ik wel gebruiken haha om toch van de week ff te gaan hardlopen of iets extra’s te doen; ik wil echt dat dat ding 😱 tegen de zomer minder is en dat roep ik elk jaar en het zal idd… Lees verder »

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Ik vind vooral die lip booster met chili extract heel bijzonder. Die lipkleuren zijn trouwens mijn nieuwe favoriet. De formule is zo onwijs fijn!

Tessa
2 jaren geleden

Die lipsticks zijn super fijn! De foundation doet ook niet veel goeds voor een droge huid heb ik gemerkt

bychristiana
2 jaren geleden

Haha Babs, ik moest wel lachen om wat je schreef; ‘Met de jaren wordt bijna alles groter aan je lijf en sommige dingen juist weer dunner’. Ik zou trouwens ook nooit lipfillers overwegen hoor, lijkt mij ook heel eng ik kan niet zeggen dat ik het resultaat nu altijd heel mooi vind. Beide lipsticks vind ik erg mooi, vooral die bovenste kleur full of Dreams. Ik heb nu zo een soortgelijke nude kleur van NYX maar die is niet meer te krijgen.