we love to make you smile 1
Artikelen, Reviews

Review- Charwhite, voor natuurlijk witte tanden

Witte tanden, een mooi gebit. Ik vind het belangrijk. Als ik met iemand praat dan kijk ik als eerste naar de ogen en vaak daarna naar iemand zijn gebit. Van mij hoef je geen Hollywood Smile te hebben, als het er netjes uit ziet is het ook prima.

charwhite 1

De laatste tijd kijken wij veel naar Engelse tv series en het valt ons op dat veel Engelse acteurs (meestal de mannen, maar ook bosjes vrouwen, zeker van mijn generatie) een heel lelijk gebit hebben. Veel scheve tanden. Ik vraag mij dan ook af of de Engelsen minder ijdel zijn wat hun gebit betreft.

Naar de tandarts gaan vind ik niet erg. Sterker nog, ik ben super blij als tandsteen weer verwijderd is en alles weer gepolijst en glad is.

Toen ik over Charwhite las wilde ik deze graag testen. Kijken in hoeverre tandpasta een poedervorm mijn tanden kan oplichten!

Charwhite is 100% natuurlijk, veganistisch en niet schadelijk voor je tanden

Ik had lang een zwak voor whitening tandpasta’s (ik kocht steeds een ander merk, als er maar whitening op stond), maar daar ben ik van genezen. Dat helpt allemaal niet, hoogstens leggen ze een glanzend laagje over je tanden and that’s it. Ook heb ik gepoetst met baking soda, citroensap en een beetje vaseline voor de glans, maar ik had het idee dat de baking soda mijn tanden toch aantastte, dus maar mee gestopt.

we love to make you smile

Poetsen met zwarte poeder voor wittere tanden

Als je Charwhite gebruikt moet je geen haast hebben. Je mond wordt tijdens het poetsen pikzwart en goed naspoelen is een must. Ik had voor de grap wat foto’s gemaakt en ik kan zo als heks bij de Efteling gaan staan, hahaha. Wat ziet dat er goor uit!

charwhite-teeth-whitener-50-ml-4

Het resultaat?

Omdat ik tussendoor onverwacht het ziekenhuis in moest heb ik het “maar een week” getest. Toch ben ik niet ontevreden met het resultaat. Mijn tanden voelen schoon aan na een poetsbeurt en dat is minstens zo belangrijk.

Ik heb geprobeerd om goede foto’s te maken, maar dit is heel lastig. Zoals een andere lichtinval en omdat mijn camera ook nog wel eens switchen qua kleurenspectrum (te rood, te geel) maakt dat ik er geen goed beeld van kan krijgen. Op het oog zien mijn tanden er frisser uit, niet noemenswaardig witter. Maar wel een verschil.

Conclusie:

Ik vind Charwhite helemaal niet slecht scoren. Voorlopig laat ik alle whitening tandpasta’s links liggen bij de drogist. Op het oog vind ik Charwhite tot nu toe het best werken.

Charwhite is onder andere verkrijgbaar bij Shizo en SoloBioMooi.

De adviesverkoopprijs bedraagt € 34,95 (potje bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten).

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mart
5 jaren geleden

Klinkt super dit!

Jasmijn
5 jaren geleden

Heb je toevallig nog een update over hoe het je verder is vergaan met de charwhite? Ik ben echt heel benieuwd of je tanden er nog witter van zijn geworden.

Aileen
5 jaren geleden

Ik heb ook wel een getwijfeld of ik dit product zal gaan gebruiken. Jammer dat het niet echt goed werkt. Ik heb nu een setje van de tandarts liggen om mijn tanden mee te bleken. Dat ga ik binnenkort maar eens testen. Schijnt heel goed te werken.

Josine
5 jaren geleden

Oh ik vind dat soort spulletjes altijd zo eng (ook die pinterest receptjes voor witte tanden, dus het tast wel je gebit aan?). Ik heb onlangs mijn voortand laten fixen (en bleken) en ben elke keer weer blij als ik een foto zie met mijn mond open. Ik kijk er ook altijd naar! Liefs Josine

YuSt
5 jaren geleden

Ik moet aan Smile tandpoeder denken van vroeger. Dat haalde de rookaanslag weg. En daardoor werden je tanden ook witter. Dat was een stuk goedkoper en werkte toen prima. Ik denk dat ik die eens ga proberen, ik rook niet meer, maar koffie zet ook af.

Armande
5 jaren geleden

Oh daar had ik nog nooit van gehoord. Gebruik je dit gewoon als tandpasta? Of is het iets wat je als aanvulling op tandpasta gebruikt?

Claire
5 jaren geleden

Jammer dat het niet een wow-effect heeft. Maar misschien moet je het daarvoor ook langer gebruiken? Lijkt me inderdaad wel een apart gezicht: een zwarte mond haha.

Deb
5 jaren geleden

Hmm.. ik ben nog niet helemaal overtuigd. Ook het feit dat het best bewerkelijk is, staat me een beetje tegen. Ik denk er wel eens over om mijn tanden te laten bleken. Ik vraag me af waar je dat het beste kunt doen.

Annette
5 jaren geleden

Ja die whitening tandpasta’s ik had er laatst 1 van maar liefst 8 euro. Helaas inderdaad geen verschil. Ik houd het wel bij mijn tube’s van de DM die kosten mijn maar 55 cent 🙂 Vroeger had je ook van dat poeder. Volgens mij heette dat smokers? Dit lijkt er wel wat op alleen is dit zwart, ik vind het altijd wel interessante producten.

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Ik heb zo’n zelfde potje… maar dan van Ivories. Zat in de Healthbox.
En ben daar super blij mee.
Gebruik het al een week.
De randjes (tegen het tandvlees aan) zijn nu dezelfde kleur als de rest van mijn tand.
Als dit potje op is haal ik zeker een nieuwe.

Happy Teeth!