Moroccan Glow Self Tan Mousse 1
Artikelen, Dr. Organic, Holland & Barrett, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review: Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan mousse

Op het persevent van Dr. Organic kreeg iedereen een goodiebag mee en ik was het meest benieuwd naar de Moroccan Glow Self Tan mousse. Deze bleke bet wilde deze zomer een keer met een lekker kleurtje rondlopen zonder foundation. Omdat deze selftan ook op je gezicht gebruikt kan worden en volkomen veilig is, durfde ik het aan.

Moroccan Glow Self Tan Mousse 1

 

Je bent altijd een beetje huiverig dat je door selftan producten dat je er als een oranje-bruine wortel uit gaat zien en erger, als het product niet lekker verdeeld als een gemuteerde zebra.  Omdat het een mousse is, was ik daar totaal niet bang voor. Net zoals bij haarverf, ik ben dol op mousses, die verdelen gemakkelijk over je haar en heb je het minst kans dat je wat overslaat.

 

Moroccan Glow Self Tan Mousse (150ml)

subtiele glow -­ eenvoudig aan te brengen -­ egaal   effect

Met Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan Mousse creëer je een zongebruinde tint op maat met behulp van plantaardige, bioactieve en biologische ingrediënten. De formule is verrijkt met Argan Olie, een rijke bron van vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. De lichte textuur smelt op de huid en smeert gemakkelijk uit voor een egaal resultaat. De licht geparfumeerde mousse geeft de huid geleidelijk een tintje en biedt tegelijkertijd intense verzorging. De Light variant zorgt voor een subtiele lichte bruining, Medium geeft een gouden touch die lang mooi blijft en de Dark Mousse geeft een mooie diepe kleur aan de reeds getinte lichaamshuid.

In het persbericht  over Moroccan Glow Collectie lees je dat je ook de body polish Pre- Tan exfoliator kan gebruiken, die exfolieert, werkt verzachtend en gladmakend.(met microbolletjes van vulkanische lava)

Moroccan Glow Self Tan Mousse

 

En dr. Organic heeft ook de Glow Body Lotion Tan Extender. met arganolie en Een lage dosering dihydroxyacetone (DHA) geeft de tint een all-­over boost. De huid wordt tegelijkertijd intensief gehydrateerd en krijgt een prachtige natuurlijke glans..

 

achterkant selftan dr. organic

Benen

Ik ben eerst begonnen met het bruinen van mijn onderbenen. Ziet het er raar uit, dan gaat er een lange broek overheen totdat de kleur weer weggetrokken is.

 

dot mousse

 

Het is een witte mousse, en de eerste keer zag ik geen verschil. dus toch maar nog een laagje eroverheen. En ik weet dat het altijd even tijd nodig heeft voordat het een kleurt, dus geen paniek…

 

links 2 maal

 

 

 

Vooral de dag erna zag ik een mooi verschil. Mooi goudbruin, Prachtig. Geen oranje waas, geen rare strepen of ophopingen. (die zie vaak bij mijn knie en enkel, van die foute donkere plekken)

selftan dag 2

Ik heb mijn andere been niet ingesmeerd en de bruine kleur bleef toch zeker 4 hele dagen mooi zitten. de kleur werd zelfs intenser!

 

Gezicht

Whaa… bleekscheet! Ik schrik soms echt van die witte kop in de spiegel. Hup, mousse op mijn gezicht. Omdat ik het al getest had op mijn benen durfde ik het aan. Met je gezicht ligt het wat gevoeliger, want wat te doen als het er idioot uitziet? Die broek kan ik moeilijk over mijn hoofd trekken…

1 laagje selftan dr organic

Exact hetzelfde mooie reultaat, na het eerste laagje zag je nog niets. Na het tweede laagje zag je de kleur weer terugkomen in mijn gezicht, beter!

 

De geur

Er zit een prettige geur aan de mousse. Geen chemische lucht, gewoon heel aangenaam.

 

Conclusie:

 

Ik vind de Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan Mousse gewoon helemaal top. De mousse werkt zo fijn, het gelijk verdelen gaat super goed en de glow is prachtig. Je kan het in laagjes opbouwen, afhankelijk hoe bruin je eruit wilt zien.

Wat mij wel opviel was dat iedere keer als ik mijn gezicht reinigde (en zeker met dit zweterige weer doe ik dat een paar keer per dag) was dat er steeds een bruine kleur op mijn watje zat. Soms moest ik even nadenken of ik die dag nu wel of geen foundation had opgedaan. Maar dat mag de pret niet drukken.

Ik heb de tint Medum en voor de mensen die het nog een beetje spannend vinden raad ik de light versie aan. Als je niet bang ben voor een beetje parfum is dit een goede en veilige manier om deze zomer er ook zo uit te zien alsof je lekker van de zon hebt genoten!

 

Dit is zonder meer een heel goede selftan die zeker 5 dagen je gezicht een lekker gezond tintje geeft! En daarover smeer je je SPF om je huid te beschermen. Top!

morroccan selftan dr organic

 

Organic introduceert een natuurlijk selftansysteem waarbij je niet alleen een mooi tintje krijgt maar je ook je huid verzorgt met een bioactieve formule.

 De Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan collectie is een natuurlijk alternatief voor een mooie zongebruinde tint -­ het gehele jaar lang. De producten zijn geformuleerd met dihydroxyacetone (DHA) een plantaardig ingrediënt dat de huid bruint in combinatie met bioactieve natuurlijke ingrediënten, waaronder biologische Argan Olie. De mousses zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Light, Medium en Dark. voor een subtiele goudbruine tint tot een donkerder effect voor de getinte huid. Gebruik de mousse in combinatie met de Body Polish Pre-­Tan Exfoliator en de Body Lotion Tan Extender voor de perfecte, natuurlijke bruining.

 

Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen (Holland & Barrett) in Nederland en Essenza (Holland & Barrett) in België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be

approved by BeautyByBabs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha
7 jaren geleden

Wat een prachtig resultaat geeft deze zeg! Nog een reden waarom ik het jammer blijf vinden dat ik er niet bij kon zijn hahaha. Je krijgt er echt een mooie glow van Babs, je ziet er sowieso goed uit!

Anna Gerrie
7 jaren geleden

waauw, wat een mooi effect! deze wil ik ook wel eens proberen.

YuSt
7 jaren geleden

Zoooooo doe mij ook maar zo’n flaconnetje… Of jerrycan?

Deb
7 jaren geleden

Wat een mooi natuurlijk resultaat! Ook je gezicht ziet er ‘sunkissed’ uit.

Esmeralda
7 jaren geleden

Jaaa dit is de oplossing voor die melkflessen van mij haha

Melike
7 jaren geleden

Oeh ik vind het altijd zo eng om met selftanning te werken maar dit ziet er oprecht heel mooi uit! Je hebt een mooie tan gekregen.

Astrid
7 jaren geleden

Wat een mooi effect! En inderdaad geen oempa-loempa hoofd 😉 Top zeg!

Marushi
7 jaren geleden

Wat een verschil! Het ziet er echt heel mooi uit. Ik denk dat ik deze wel een keer ga uit proberen. -x-

Mariska
7 jaren geleden

Hij geeft inderdaad een erg mooi resultaat! En mousse vind ik ook altijd zo fijn werken. Geen gekkigheid gelukkig, gewoon een fijne tan 😀

Yvonne
7 jaren geleden

Zo wat een verschil zeg, en je bent niet oranje en ziet er natuurlijk uit.