dr_ organic_virgin_olive_oil_foot_heel_cream
Artikelen, Dr. Organic, Holland & Barrett, Huidverzorging, Merken, Reviews, Winkelen

Review- Dr. Organic Olive Foot & Heel Cream

Wie gebruikt er speciale voetencrème?

Steek je voeten maar in de lucht… Ik denk dat er heel weinig mensen aandacht besteden aan voetverzorging, terwijl je toch letterlijk en figuurlijk vooruit moet met die ietwat vreemde stampertjes. Dr. Organic Olive Foot & Heel Cream zorgt ervoor dat voeten weer gezien mogen worden!

dr_ organic_virgin_olive_oil_foot_heel_cream

Voeten, je loopt er de hele dag op, wringt ze soms in te nauwe schoenen. Soms lak je je nagels van je tenen, want dat staat leuk in open schoenen. (ik lak ze zomer en winter). Maar voeten blijven toch vreemde lichaamsdelen. Wanneer zie je op Instagram nu eigenlijk voeten/ nagels met nail art of iets dergelijks. Ik weet niet eens of sokken onderhevig zijn aan trends. Volgens mij niet.

Deze zomer heb ik mijn voeten meer aandacht gegeven dan voorgaande jaren. Waarom?

1- Ik had bij het Kruidvat de elektrische harde huidverwijderaar gekocht en er een review over geschreven. Ik gebruik hem regelmatig. Als ik mijn sokken aantrek en ik voel weerstand bij mijn hielen, dan is het tijd om ze weer zacht en glad te maken. Een van mijn beste aankopen deze zomer vind ik..

2- In de goodiebag na het persevent van Dr. Organic zat de Voet & Hielcrème van Dr. Organic en ik ben er werkelijk verzot op.

Dr Organic Olijf Voet & Hiel Crème is een hydraterende en voedzame olie, rijk aan olijfoliezuur. De voetcrème is weldadig, snelwerkend en trekt diep in de huid.

Verzacht eelt direct, terwijl het tegelijk de extreem droge en gebarsten delen van de voet hydrateert.

dr_ organic_virgin_olive_oil_foot_heel_cream

 

• Bioactive protection and moisture balance
• Nourishes and restores dry, cracked and rough skin
• Soothing, hydrating and deodorizing action
• Bioactive foot and heel therapy

Free from: • SLS • Parabens • Artificial colors • Phthalates • Harsh preservatives

Organic and Natural Bioactive ingredients:

• Virgin Olive Oil
• Olive Fruit Oil
• Olive Leaf Extract
• Grape Vine Extract
• Aloe Vera Juice
• Zinc Ricinoleate
• Vitamin E
• Blackcurrant Extract
• Lemon Peel Extract
• Thyme Extract
• Fennel Extract
• Vitamin C

Mijn ervaring:

Een ‘robuuste’ tube met klikdop. Ik ben dol op klikdoppen, fijner dan draaidoppen. Gaat sneller en ik loop daarna niet te zoeken waar ik die dop nu weer heb gedropt…

Deze crème voelt niet vet aan, maar ietwat stug, wat natuurlijk heel slim is om een glijpartij te voorkomen.

De geur is aangenaam. Al vind ik dat niet het belangrijkste bij een voetencrème.

Mijn droge hielen voelen nu absoluut een stuk beter aan. Ik vind dat een goede voetverzorging niet mag ontbreken, we moeten er toch een leven lang op lopen.

De producten van Dr.Organic zijn te koop bij De Tuinen.

De Virgin Olive Oil lijn van Dr. Organic combineert de intens voedende eigenschappen van de Olea Europaea en de beschermende voordelen van oliezuur, één van de krachtigste antioxidanten uit de natuur. Het assortiment is speciaal ontwikkeld om de droge of gestreste huid te voeden en in topconditie te brengen.

Adviesprijs:€8,99 (125 ml) Kijk af en toe even in de folder of loop eens naar binnen. Vaak zijn er leuke kortingen van Dr. Organic. Nu ik dit opschrijf kost een tube €6,74

approved by BeautyByBabs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Mijn voeten moet ik veel beter verzorgen.
Het is belangrijk ze er goed uit te laten zien.
Fijne en duidelijk review en ben ook zo benieuwd naar de nieuwe voetcréme.