pomegrate anti aging cream dr. organic u
Anti- aging, Artikelen, Dr. Organic, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- Dr. Organic Pomegranate anti-aging cream

Na het persevent van Dr. Organic kregen wij een enorme goodiebag mee naar huis. Waaronder de Pomegrate Anti- Aging crème, de Rose Otto Night cream en ook een oogcrème, de Advanced Recovery Eye cream.

Vandaag bekijk ik met jullie de anti-aging cream, met als hoofdbestanddeel: Pomegrate ofwel Granaatappel.

pomegrate anti aging cream dr. organic
pomegrate anti aging cream dr. organic

Pomegrate Anti-Aging

Ik begin met dus de anti-aging cream. Anti-aging is een magisch woord voor mij en mijn leeftijdsgenoten, die hun huid in een goede conditie willen houden. Hoewel ik, toen ik een jaar of 30 was, ook rustig allerlei flesjes en potjes kocht die bedoeld waren voor de oudere huid. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen vind ik.

Ik vind het slim van Dr.Organic dat ze niet 50 + erop zetten, je moet altijd kijken naar de behoefte van je huid. Of je nu jong of wat ouder bent.

De textuur en geur.

Deze crème is wat voller van textuur dan een standaard dagcrème. De geur is niet overheersend, wel ietwat fruitig.(geen citrusgeur)

Ik vind hem heerlijk ruiken en deze crème voelt heel voedend aan. Momenteel gebruik ik hem als dagcrème en omdat er geen SPF in zit, doe ik er daarna nog zonbescherming overheen. Je kan hem natuurlijk ook ‘s nachts gebruiken.

pomegrate cream dr. organic

Pomegranate (granaatappel)

[bctt tweet=”Granaatappels komen oorspronkelijk uit Iran bij het Himalaya gebergte. Dit mysterieuze en karakteristieke fruit is rijk aan antioxidanten en wordt al miljoenen jaren gebruikt in medicijnen, diëten en verzorgingsproducten”]. De Dr. Organic Pomegranate producten zijn speciaal gemaakt om de huid te revitaliseren, te voeden, te herstellen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Deze lijn is uitstekend te gebruiken bij een ouder wordende huid.

 

Ik eet ook graag en best vaak granaatappels, het zijn bommetjes vol met antioxidanten. Ook heerlijk om te verwerken in een smoothie.

Conclusie:

Ja, ik ben zeer te spreken over deze crème, het huidgevoel , de geur, en de ingrediënten zijn top. En niet te vergeten, in Dr. Organic zitten geen parabenen, SLS, SLES, PEG’s, sulfaten, synthetische parfum en kleurstoffen. Dierproefvrij, en dan bedoel ik, ieder ingrediënt wat erin zit is niet getest op dieren.

Ik zou deze crème niet aanraden als je last hebt van een heel vette huid. Dan zou ik hem als een nachtcrème inzetten.

Een pot van 50 ml kost €12,59 en ik lees dat de Tuinen nu een actie heeft. Het tweede artikel voor de halve prijs!

Wat weetjes:

Dr. Organic:
– Streeft ernaar organische ingrediënten te gebruiken waar mogelijk. Wanneer een organisch ingrediënt niet gebruikt kan worden, wordt er gezorgd voor een zo duurzaam natuurlijk alternatief.
– Maakt gebruik van bio-actieve extracten, om er zo zeker van te zijn dat elk product een zo natuurlijk mogelijke werking heeft.
– Vermijdt ingrediënten die bekend staan vanwege hun negatieve effecten zoals parabenen, SLS, SLES, PEG’s, sulfaten, synthetische parfum en kleurstoffen.
– Gebruikt geen dierlijke ingrediënten. Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs. In sommige producten wordt gebruik gemaakt van bij-producten van dieren, zoals honing, royal jelly en melk proteïne.
– Gebruikt plantaardige oliën en extracten.
– Gebruikt geen gemodificeerde producten.

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Klinkt goed, ik heb ook al eens een creme geprobeerd met granaatappel. Het valt me op dat je dit fruit steeds vaker in verzorgingsproducten terug ziet komen.

chucky1012
chucky1012
7 jaren geleden

Dit merk producten kan ik niet maar heb er al regelmatig eens iets over gelezen en ben nu zeer benieuwd naar.

Veertig Plus
7 jaren geleden

Hou ook zo van Granaatappel. Ik ga zeker even kijken. Wie weet! Ik ben steeds meer natuurlijke producten aan het gebruiken!