win deze eco masters stijlborstel
Artikelen, Haarverzorging, Reviews, Tools, Win!

Review- Eco Masters™ Stijlborstel (en jij kan hem winnen!)

Ik heb de de Eco Masters™ Stijlborstel getest en jullie kunnen hem ook winnen! Dus lees snel verder!

eco masters stijlborstel 3

Ik heb van nature stijl haar waar in de loop der tijd een lichte slag in is ontstaan. Een stijltang heb ik in huis, maar gebruik hem nauwelijks, want die platen worden behoorlijk heet en mijn haar lijkt in no time daarna toch weer kurkdroog te worden. Eens kijken wat de  Eco Masters voor mijn haar kan doen.

Over de Eco Master

 

De Eco Masters Straightener Brush is een haarborstel die jouw haar vanaf de worstel stijlt en met behulp van keramische warmte platen jouw haar snel en makkelijk in model en glad kan maken. De 100% keramische platen beperken de schade aan je haar, zonder aan resultaat in te boeten; je haar krijgt een gezonde en glanzende uitstraling. De Eco Masters Stijlborstel is geschikt voor alle haartypes en heeft een stand voor normaal haar (210° C) en een stand voor dik of golvend haar (230° C). De Brush warmt snel op, is ergonomisch vormgegeven en schakelt zichzelf na gebruik automatisch uit.

eco masters stijlborstel

Je moet ervoor zorgen dat je haar droog en gekamd is. Daarna druk je 3 seconden op de ‘’On / Off’’ knop en stel de gewenste temperatuur in voor je haar.

De temperatuur stijgt razendsnel, dus heel rap klaar voor gebruik. Om je haar glad en stijl te maken, plaatst je de Eco Masters Stijlborstel dicht bij de haarwortels. Houd de borstel stevig vast en schuif de borstel naar beneden over de gehele lengte van je haar. Herhaal dit tot je de gewenste look hebt bereikt.

eco masters stijlborstel 1

Behandel hierna de rest van je haar. Het wordt geadviseerd om te wachten met het gebruik van stylingsproducten totdat je haar is afgekoeld. Je kunt de Eco Masters Stijlborstel uitschakelen door enkele seconden de ‘’On / Off ‘’ knop in te drukken. Belangrijk is dat je de Eco Masters Straightener Brush goed laat afkoelen voordat je deze weer opbergt.

 

Wat vind ik ervan?

 

Ik heb de stijlborstel eerst op Tom zijn haar geprobeerd. Ik was benieuwd in hoeverre zijn krullen glad zouden worden.

Tom zijn haar heeft een serieuze knipbeurt nodig, dus let daar maar niet op. Maar het wordt wel steiler.

Op zich redelijk gelukt, maar niet zo sterk als een stijltang zou doen. Wat mij het meest opvalt is dat de kroes wat verdwijnt, het haar wordt aan de bovenkant ook wat gladder.

 

Nu mijn haar…

Zoals jullie weten heb ik pasgeleden mijn haar laten knippen en het gaat mij er niet zozeer om of het helemaal glad en steil wordt, het is meer om te kijken of de frizzy puntjes mooi glad gaan liggen.

Prima!

Ik merk dat mijn je met de Eco Masters Straightener Brush ook een lichte slag kan creëren, zodat het ook iets mooier valt.  Ik vind het een handig apparaat om snel je haar iets gladder te maken. Niet zo krachtig zoals een stijltang doet, dat niet. Eigenlijk is mijn haar momenteel te kort om het goed te laten zien, maar ik heb besloten dat ik mijn haar weer laat groeien. En mijn haar groeit hard, ik denk dat ongeveer met de kerst al weer over mijn schouders zal hangen. Wil je je haar stylen zonder het haar te beschadigen ? Dan is de Eco Masters™ Stijlborstel een prima keuze.

Minpuntje: Op de een of andere manier kreeg ik het apparaat niet uitgeschakeld, ik hield de knop 3-4  seconden ingedrukt maar niks gebeurde. Oké, de stekker er maar uittrekken.

Meer informatie en op zoek naar meer leuke producten? Check dan shytobuy.nl

eco masters stijlborstel 2

Win deze Eco Masters Straightener Brush t.w.v €59,95!

Wat moet je hiervoor doen?

  • Deel deze post op Twitter (of retweet deze post op Twitter, dat mag ook)
  • Like mijn beautybybabs Facebookpagina, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

That’s it! Veel succes allemaal, en over een maand maak ik de gelukkige winnaar bekend!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

43 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marijke horjus
4 jaren geleden

Ik doe heeel graag mee🤗 ik ben zo benieuwd naar dit product,ik ben net mama geworden van zoontje Arvin, maar mijn haar is erg veranderd…elke ochtend heb ik er veel werk van,dus dit lijkt mij iediaal! 😍🤞🍀

Will
Will
4 jaren geleden

Sorry, heb gezien dat ik al heb meegedaan. Niet goed gekeken.Stom van mij.

Will
Will
4 jaren geleden

Dat is een mooie borstel, die lijkt mij erg handig.
Ideaal voor mijn stugge haar.
Ben nog niet zolang op je blog, maar hoop mee te mogen doen.
Ik heb geen Facebook, Twitter en Instagram, om privéredenen.
Hoop wel mee te mogen doen.
groetjes Will

Elvira Lindner
Elvira Lindner
4 jaren geleden

Wat een leuke actie. En een mooi resultaat geeft de borstel. Doe graag mee 🙂

Jolijn
Jolijn
4 jaren geleden

Ik maak graag kans! Ik volg je via facebook en twitter (:

elisabeth maria martina
elisabeth maria martina
4 jaren geleden

ideaal dit is het helemaal

Diny Gijsberts
4 jaren geleden

Volg op
instagram onder Momzymom
Pinterest onder DinyG
Twitter onder MissMomzy
fb eigen naam

LynH
LynH
4 jaren geleden

Tof, ik doe graag mee! Helaas heb ik geen fb of twitter

Claudia Diependaal
Claudia Diependaal
4 jaren geleden

Hoi hoi, ik heb MS de verzorging heeft bijna nooit tijd om met mijn haren te doen wat ik zou willen. Borstelen duurt als ik het zelf doe vrij lang. Maar dit is hetzelfde toch dan borstelen, of begrijp ik heb nu verkeerd? En doe je het op droog of nat haar?

Groetjes en nu maar duimen!

Claudia Diependaal
Claudia Diependaal
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Dan waag ik heel erg een kansje! Of kansje een grote kans wagen 😉.

Groetjes tot snel!

Iris
Iris
4 jaren geleden

Wauw, dat klinkt mij als muziek in de oren. Ik kan zelf namelijk niet zo overweg met een stijltang (check mijn gebrandde vingers maar), maar met mijn lange haren heb ik wel vaak fizzy puntjes die dan zo lelijk beginnen te pluizen. Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond (weer wat geleerd). Ik zou graag mee willen doen, maar ik heb geen social media accounts