Eelt voeten
Artikelen, Gadgets, Lifestyle, Reviews

Review- Elektrische harde huidverwijderaar-eelt

Dat is lastig kiezen als er 3 nieuwe producten te koop zijn. Waar ook flink reclame voor gemaakt wordt. Eeltverwijderaars koop je ook niet dagelijks, maar nu de zomer echt in aantocht is en je open schoentjes en sandaaltjes weer uit de kast komen, dan wil je weer zachte, poezelige voetjes. Benieuwd welke ik heb gekocht?

harde huidverwijderaar kruidvat

Je hebt eeltsokken, speciale crèmes, de Scholl Velvet elektronische voetvijl van €29,99, de Pedi Twist van €19,95 en alle andere varianten. Toen kwam het Kruidvat met de elektrische harde huidverwijderaar. (ik vind het zo een vreselijk woord)

Wat belooft deze eelt verwijderaar?

1- Speciaal gemaakt voor het verwijderen van harde huid en eelt.
2- Maakt de huid weer glad en soepel, inclusief schoonmaakborsteltje en 2 batterijen.
3- Voor gladde en zachte voeten.

Vanwege de aantrekkelijke prijs van €9,95 heb ik voor deze gekozen. Ik heb onder mijn rechtervoet bij mijn kleine teen altijd veel eelt zitten (ik loop dus niet recht, denk ik) en mijn hielen zien er droog uit. En zo voelen ze ook aan. Griebel.

Niets vervelender dan je sokken aantrekken en dan schuren ze langs je hiel. Om maar niet te spreken over panty’s.

Voelt gewoon niet tof.

De verpakking

Minder aantrekkelijk dan de verpakking van Scholl. die ziet er door de ‘diamanten’ kop er wat professioneler en daadkrachtiger uit.

harde huidverwijderaar kruidvat

Ik heb 1 voet behandeld. Niet lachen, maar naast een gewone eeltvijl gebruikte ik ook mijn elektrische manicure setje voor mijn voeten. Daar zitten kegelvormige opzetstukjes bij en die draaien ook rond. Nu vond ik dat setje te heftig voor mijn dunne nagels, dus af en toe moesten mijn hielen eraan geloven.

Maar dan ben je wel héél lang bezig voordat je velletje weer lekker soft is. Nee, ik wil het nu snel en effectief doen!

Waarschuwing… een voor– foto!

harde huidverwijderaar kruidvat

harde huidverwijderaar kruidvat

Mijn hiel lijkt op de linker foto enger dan dat hij was, hoor. Deze foto was ietwat wazig dus heb ik hem een kleine boost gegeven.

Tip: leg er een doekje of tissue onder. Het is bizar, zoveel als eraf gaat. Of in het geval van een ernstige dikke huid… een stofzuiger of kruimeldief ? Wat kwam er veel huid-stof vrij. Gruwel.

En?

Perfect! Doet wat hij moet doen en mijn harde huid is weg, vervangen door een mooi zacht velletje. Ook die grote eeltplek is gelukkig weg.

Het is zo easy, het verwijderen doet geen pijn, slechts een beetje geduld en het apparaatje doet de rest.

Absoluut een goede aankoop. Nu is het een kwestie van netjes bijhouden…

Summer, here we come!

approved by BeautyByBabs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Dat verwijdert de eelt zeer goed!
Ik ben er ook naar op zoek en zal van de week even die winkel binnengaan om er misschien 1 te kopen.