etos-nagellak
Artikelen, Budget, Etos, Make-up, Merken, Nagels

Review: Etos nagellak (White Frost, Purple Off, Marry Me. Sh*t Up)

Een nieuwe collectie bij Etos en dan hebben wij het over nagellak. Eindelijk kan ik ook nagellak beter showen aan jullie want ik heb een partij mooie nepnagels laten zetten! Acrylnagels wel te verstaan, dat klinkt chiquer… Ik kreeg een viertal mooie lakjes opgestuurd en ik ga er van alles over vertellen en ze laten zien. kijken jullie mee?

 

etos-nagellak

Ik ben enorm fan van Essie, een maand geleden “ontdekt” en helemaal verslaafd. OPI is ook mooi maar weer duurder. De nagellakjes van Etos zijn zo goedkoop in de goede zin van het woord (nu €1,99!), dus als ze ook nog eens goed presteren kan je meer kleurtjes aanschaffen. Vijf, zes flesjes tegen één dure lak.

Ik kreeg:

  • White Frost
  • Purple Off
  • Marry Me
  • Sh*t Up

Het kwastje: de vorm is halfrond en werkt voor mij ideaal.

etos-nagellak

 

Marry Me

marry-me-etos-nagellak

Marry Me is wit, voor mij de meest lastige kleur om op te brengen. Maar ik vind dat deze redelijk smooth over mijn nagel verdeeld. Geen rare Typp-Ex strepen, beter!

 

White Frost

white-frost

White Frost is een mooie roze-achtige nude kleur. Eigenlijk hadden ze de namen moeten omkeren… ik dacht dat ik de verkeerde dop op het flesje gedaan had. Als een wisseltruc. White Frost is dus pinkish qua kleur. Ik vind hem heel mooi, zo een kleur die ook een bruidje niet zal misstaan!

Purple Off en Sh*t Up lijken enorm op elkaar. Een is iets donkerder/warmer.

Maar beide fijne herfstkleuren!

Toen ik mijn nagels lakte had ik mijn ene hand gelakt met de Essie gel couture en mijn andere met de Etos lakjes. Nu heb ik over al mijn nagels de topcoat van Essie gedaan.. zonder er bij na te denken… Stom achteraf, want zo kan ik niet zo goed checken hoe lang de lak blijft zitten.

Maar laat ik het zo  zeggen, de lak blijft met die knetterharde topcoat zeker 5 dagen prima zitten! En de Essie kant zit er nog spotless op)

alle-etos-kleuren-nagellak-en-essie

 

De Etos nagellakcollectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal dus keuze is uit een overweldigend aantal van 72 kleuren! Er zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagel-beschermende base coat.

Ik vind White Frost, Sh*t Up en Purple Off echte aanraders.. Met de Marry Me ga ik mij aan nailart wagen. Of trouwen…

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariëlle
5 jaren geleden

Ik heb er nu drie geprobeerd en de base coat, ik vind ze erg fijn!

Vanessa
5 jaren geleden

Ik vind White Frost heel mooi!

Marsha
5 jaren geleden

Ik vind ze zelf allemaal super mooi! Zelfs white frost, dat had ik niet verwacht.

Melike
5 jaren geleden

Haha ja die namen zijn echt te leuk, trouwen met marry me klinkt op zich logisch hihi Wat een leuke nagellakjes. Ik weet niet waarom maar nu het weer kouder wordt heb ik echt zin in rode nagels. Ik ga ze maar eens weer lakken. Heb ik al zo lang niet gedaan;)

hillybillybeauty
5 jaren geleden

Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar voor dat prijsje ga ik het zeker eens proberen!

Joanne
5 jaren geleden

Sh*t up ziet er mooi uit! Leuk kleurtje 🙂

Yvonne
5 jaren geleden

1,99 daar kan je nog eens los op gaan. Niet één maar vier dus. Mooie kleuren!

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Inderdaad mooie lakjes! Staat wel grappig zo op de laatste foto 🙂 !

Astrid
5 jaren geleden

Ik ben ook erg enthousiast over deze lakjes! Heb er laatst zelf een paar gekocht en ik vind dat ze het goed doen. Mooie nagels trouwens hoor! Lijkt me heerlijk om ze te lakken.

Deb
5 jaren geleden

Mooie swatches, Purple Off en Sh*t Up zijn mijn favorieten! Ik ben alvast benieuwd naar je nailart! Enne.. trouwplannen??