Review- Filorga Pigment White 9 filorga Review- Filorga Pigment White
Artikelen, Anti- aging, Filorga, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review- Filorga Pigment White

Filorga is een merk waar ik gemengd enthousiast over ben. Filorga Eyes viel mij een beetje tegen, maar ik heb ook producten van Filorga gehad die ik heel goed vond. Toen ik las dat ze iets nieuws hadden tegen pigmentvlekken vlogen mijn voelsprieten weer de lucht in… Zal dit hem worden?

filorga-pigment-white

 De claim:

1- Corrigeert pigmentvlekken beter dan hydroquinine dankzij de sterke oplichtende werking van hexylresorcinol, die de melatonine productie diep in de huid reguleert. Het is langdurig en compleet omdat het polyfenol bevat. Deze antioxidant voorkomt de vorming van nieuwe verouderingsvlekken

2- Brengt de teint weer in balans: anti-gele, anti-grijze en anti-rode teint.

  •  Anti-geel dankzij een carcininepeptide*** die glycatie tegengaat.
  • Anti-grijs dankzij de gluconolactone uit medische peelings, die de doffe huid exfolieert en revitaliseert.
  • Anti-rood dankzij vitamine B3 met een kalmerende werking die ontstekingsreacties remt

Onthult een stralende huid, maakt de huid gladder, hydrateert en revitaliseert.

  • Maakt de huid gladder dankzij een vitamine C-derivaat****, een antioxidant dat het microreliëf egaliseert waardoor het licht mooi diffuus wordt weerkaatst.
  • Diep hydraterend effect, verbeterd na 30 minuten dankzij een dorstlessende polysacharide, die in staat is om de huidtransparantie te verbeteren en het licht beter te buigen.
  • Celvitaliteit, verbeterd dankzij NCTF®, het actief regenererende steringrediënt van FILORGA dat de huidcellen stimuleert..

De crème zit in een mooie matglazen pot wat perfect past met wat het product beloofd. Een matte uitstraling en dat klopt exact. Deze crème is overigens lekker romig en op de huid voelt hij, zodra hij ingetrokken is, totaal niet vet aan, eerder droog.

De crème ruikt ook heerlijk, een prettige, zachte geur.

Maar nu… het zijn weer fikse claims en ik ga laten zien in hoeverre ze deze kunnen waarmaken.

Ik heb een paar jaar geleden hydroquinine gebruikt en dat werkt als een trein maar is wel heel heftig. Ik las ook dat er veel verschillende meningen zijn over hydroquinine. Ik geloof dat je het in Amerika nog kan kopen, maar in Europa is het verboden in vrij verkrijgbare crèmes en dus alleen op voorschrift van de arts. Het kan best zijn dat het nu helemaal verboden is. Filorga er slim aan gedaan om dit ingrediënt te vervangen. (ik ga ervan uit dat het wel veilig is natuurlijk)

Na het opbrengen voelt mijn huid aan alsof hij direct steviger is geworden. Wauw, een instant lifting gevoel. De crème geeft een mooie matte look, maar ik moet er wel direct een minpuntje bij vermelden. Je ziet ook de wittige crème op je gezicht zitten. En als je het in je wenkbrauwen gesmeerd heb zie je het helemaal.

filorga-creme-white

Dan kan je 2 dingen doen, of alleen ‘s nachts opbrengen, wat weer jammer is vanwege het matterende effect.Of eroverheen een andere (dag)crème aanbrengen. En als je thuis bent maakt het niet uit, in principe.

Het resultaat

Ik heb natuurlijk weer na de voor en na foto’s zitten turen. Ja, ik ben streng als er grote claims zijn.

na-filorga-face-babsMijn pigmentvlekken zijn niet echt lichter geworden maar wel de rest van mijn huid. Als je mijn sproeten onder een loep zou leggen dan zou er een verschil moeten zijn. Ik zie er best bleek uit, daarmee bedoel ik dat waar geen sproeten zitten de huidteint zeker opgelicht is. Dus het doet wel wat!

 

Het grauwe is een stuk helderder geworden, klopt wel met mijn meisjes-achternaam… de Wit 🙂

Al met al prima de luxe deze crème, maar verwacht niet je sproeten in een vloek of een zucht ervandoor zijn.

 

Hebben jullie deze zomer meer pigmentvlekken/sproetjes gekregen van de zon?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Hihi Babs de Wit werd wit. Ik zie echt dat je lichter bent op de foto! Ik heb zoals je weet ook last van pigmentvlekjes in de zomer en sproeten ook. Jammer dat hij ze niet weghaalt, maar dat is volgens mij ook best lastig. Wel goed om te lezen dat hij dus wel verheldert.

Claudia
5 jaren geleden

Ik heb in de zomer ook meer pigment vlekken en ook sproetjes. Sproetjes vind ik leuk, pigment wat minder. Maar na de zomer onderga ik vaak een peeling om mijn pigmentvlekjes lichter te maken. Ik ben zelf niet zo’n fan van Filorga….

Yust
5 jaren geleden

Ik kom niet in de zon, minimaal vlekjes. Mijn huid is in verhouding met mijn leeftijd nog best jong vind ik. Ik ken Filorga niet. Wel van naam, was nog niet geprikkeld denk ik.

foryourstyle.nl
5 jaren geleden

Klinkt veelbelovend! Dat gevoel dat het wat strakker is vind ik al erg fijn!

Yvonne
5 jaren geleden

Hier ook sproeten en wat pigment vlekjes door de zon, maar dat boeit me niet echt moet ik zeggen. Wel apart dat je gezicht wel witter is geworden maar die vlekjes niet. Ik heb dit merk alleen een keer gebruikt als sample en dat is te weinig om er iets van te vinden.

Annette
5 jaren geleden

Mooi merk, je moet je sproeten ook niet kwijt willen die zijn altijd zo leuk

DisneyChicks.nl
5 jaren geleden

Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd! Wel grappig dat je echt verschil merkt met het oplichten van je huid, het doet dus wel echt wat! 🙂

Mariska
5 jaren geleden

Producten beloven altijd zo veel, zo jammer dat de cosmetica wereld een beetje een kuil graaft voor zichzelf, want zo’n product kan dat nooit allemaal doen. Hoort zo een crème niet in te trekken, dat je er niks meer van ziet zitten?

Hennie
5 jaren geleden

Ik zit onder de sproeten van top tot teen maar in tegenstelling tot vroeger vind ik ze niet meer storend. Ze horen bij me en ze nemen geen extra gewicht in – hoop ik – dus ik laat ze zitten. Tof dat deze crème wel iets doet. Ook ik was gematigd enthousiast over de oogcreme. Nog steeds diepe lijnen. 🙂

Jolanda
5 jaren geleden

Ik heb er gelukkig nog geen last van. Filorga is voor mij echt een topmerk!