Fresh Nude Cushion Foundation 1
Artikelen, Foundation, Make-up, Merken, Reviews, The Body Shop

Review- Fresh Nude Cushion Foundation- The Body Shop

Nieuw bij The Body Shop is de Fresh Nude Cushion Foundation en ik was blij verrast deze te mogen ontvangen. Ik had nog geen ervaring met zo een “cushion” systeem. Nu kon ik het zelf ook uitproberen. Nieuwsgierig wat ik ervan vind?

Fresh Nude Cushion Foundation

Fresh Nude Cushion Foundation

 

Deze 100% vegan formule biedt het beste van een vloeibare foundation in een handig compact formaat. Onze nieuwe Fresh Nude Cushion Foundation biedt een bescherming met SPF 25 PA++ en 24 uur hydratatie. Dankzij de micro-mesh cushion sponge zorgt onze nieuwe Fresh Nude Cushion Foundation voor de perfecte hoeveelheid foundation voor een applicatie zonder vlekken, hygiënisch en eenvoudig.

 

  • 100% vegan
  • Geschikt voor een gevoelige huid
  • 24 uur hydratatie
  • Niet-comedogeen, geformuleerd zonder minerale oliën en petrolatum
  • Verfrissende en semi-matte textuur die een natuurlijke finish geeft
  • Verrijkt met 100% biologische aloë vera, maroela-olie, en Engels rozenwater

body shop nude cushion foundation

Ik kreeg de kleur Malawi Beach 03 opgestuurd. Die kleur lijkt op het eerste gezicht best donker, maar valt reuze mee.

cushion foundation op hand

Wat een handig en compact systeem! Je opent de klep, daaronder zit het sponsje. Daaronder zit weer een klepje en daaronder het kussentje met de foundation.

Fresh Nude Cushion Foundation tbs

Een spiegeltje maakt het geheel compleet.

 

Ik was altijd een beetje huiverig dat zo een sponsje de foundation niet goed zou verdelen, maar de substantie is vrij dun, ietwat wateriger dan een gemiddelde foundation en het sponsje neemt het makkelijk op. Ik heb het deppend opgebracht en ik vind het resultaat zeker mooi. De foundation zit daarna mooi gelijkmatig op mijn gezicht, geen ophopingen in mijn poriën en ook geen cakey gevoel. Meer een gehydrateerd gevoel juist! Heerlijk!

body shop nude cushion foundation

Het is een fijne lichtgewicht foundation die je echt niet voelt zitten. Bovendien ruikt ie ook lekker.

Zo een cushy foundation is ideaal voor onderweg, bedacht ik. Waarom? Je kan je make-up altijd even bijwerken zonder vieze handen te krijgen, net zoals met een old school poederdoosje.

Fijn, fijne foundation! Past goed bij mij vind ik. Top hoor, Body Shop!

21 gram €21 te koop bij The Body Shop

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natasja
5 jaren geleden

Ik heb er geen ervaring mee, maar ik vind het wel erg goed klinken!

Romy
5 jaren geleden

Het klinkt echt als een fijn product! Ik vind het ook een hele interessante en handige verpakking. Leuk dat ze zoiets hebben bedacht! En pluspuntje dat hij 100% vegan is 🙂

Marielle | About That Blonde

Klinkt als een fijne foundation, de dunne substantie had ik niet verwacht eigenlijk! Ik gebruik er momenteel 1 van de HEMA, werkt ook erg fijn al is die meer op poederbasis.

Annette
5 jaren geleden

Ik heb nog niet van dit soort foundations geprobeerd hoor wel dat ze vaak snel op zijn. Ik ben er wel nieuwsgierig naar.

Sonja
5 jaren geleden

Ik heb er recent een van Douglas getest en ik vond het ook erg fijn. Deze is inderdaad heel waterig. Dan verdeeld het dus goed. Was het ook de juiste kleur?

Natascha
5 jaren geleden

Ik heb serieus dus nog nooit een cushion foundation gebruikt. Misschien vraag je je af onder welke steen ik heb geleefd haha maar ik had nog zoveel foundations en ik maak eerst alles op voordat ik een nieuwe koop 😉 Klinkt wel heel fijn trouwens, en inderdaad mooi om mee te nemen.

Lifeaholic.nl
5 jaren geleden

Oeh dat klinkt mooi! Denk dat dit ook wel iets voor mij is 🙂

Vanessa
5 jaren geleden

Klinkt als een fijne foundation! Ik ben wel benieuwd of het systeem iets voor mij is. Ik gebruik normaal altijd foundation in een flesje.

chucky1012
5 jaren geleden

Wauw….
Dit klinkt alsof het wonderen verricht want iedere dame wil graag een foundation die 24 u hydraterend werkt!
Dus mij heb je zeer nieuwsgierig gemaakt 😉

Susan
5 jaren geleden

Ik vind hem wel een beetje prijzig. Misschien wat meer reviews lezen!