hannah 4youth personal choice babs
Anti- aging, Artikelen, hannah, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review! hannah 4YOUth en hannah Personal Choice

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van hannah mocht reviewen. Eigenlijk was hannah het eerste merk op mijn blog waarover ik veel schreef. Heeft hannah in de tussentijd stilgezeten? Nee, natuurlijk niet. Zij hebben een nieuwe creme ontwikkeld, een instant mooi-maker! En volgens mij willen wij dat allemaal wel aan onze stash toevoegen!

hannah

Touch of Silk en het Cleansing Clay masker waren echte toppers. nog steeds natuurlijk. Nu heb ik hannah Personal Choice en hannah 4Youth getest. Waar zal ik mee beginnen? Ik begin met mijn favoriet van de twee, namelijk

 

hannah 4Youth

Deze crème bevat onder meer 4 geavanceerde hightech ingrediënten, te weten Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie zorgt bij langduriger gebruik voor volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen. De ingrediënten hebben bovendien het vermogen om direct zichtbare effectieve verbetering te genereren in de oppervlakkige huidstructuren en zorgen voor ontspanning en opvulling van fijne lijntjes en rimpels.

Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, door de stof Acetylcholine in de huid vrij te laten komen. Dit resulteert in een huidontspannend effect op fijne lijntjes en rimpels en helpt ze tevens te voorkomen.

 • Directe maar ook langdurige huidverbeterende werking
 • Heeft een ontspannende werking op fijne lijntjes en rimpels
 • Direct zichtbare liftende werking
 • Verbetert de huidelasticiteit en tonus
 • Vermindert de rimpeldiepte
 • Werkt intensief hydraterend
 • Verbetert het huidvolume
 • Verbetert de weerstand van de huid
 • Draagt multidisciplinair bij aan huidregeneratie
 • Heeft een goede huidaffiniteit

 

Dat zijn heel veel claims in één flacon.

Ik hoef het flesje niet te beschrijven, bekijk de foto maar. Typisch mooi hannah rood,  En het airless pompsysteem is natuurlijk top.

hannah zonder dop

 

De crème is dikker dan bijvoorbeeld de personal choice. Personal Choice is meer milk- achtig,  4YOUth is compacter, steviger.

Als ik de crème op breng voel ik dat deze direct wat met mijn huid uitspookt. Mijn velletje wordt acacadabra veel steviger  en ja, … fijne rimpeltjes worden ietwat opgevuld. Niet die rimpels aan de zijkant van mijn ogen, vroeger veel te veel gelachen, hahaha. Nee, Ik denk dat die rimpel, en dat is een flinke, meer te maken heeft dat mijn oogleden hangen. Dat hangende vel duwt gewoon een extra rimpel in mijn gezicht!

De direct liftende werking: Daar zie ik niet heel veel van terug. Niet vreemd, want er moet bij mij flink wat gelift worden.

 

hannah 4youth en personal choice

Conclusie:

hannah 4YOUth maakt het Cinderella effect zeker waar. Zichtbaar en een voelbaar resultaat. Steviger velletje, optisch worden  fijne lijntjes opgevuld en de ontspannende werking voel ik het meest bij mijn voorhoofdsrimpels….

Minpuntje: Als je het te dik op brengt is het lastig om foundation op te brengen. Zelfs als ik de foundation met mijn vingers opbreng, gaat de 4YOUth eronder rullen. Althans, daar had ik last van. zou ook zo maar aan mijn foundation kunnen liggen.

Maar ik ben absoluut fan van dit soort middelen. En daarnaast gebruik je gewoon een goede crème die op de lange duur weer meer voor je huid doet.  Zoals…

 

hannah Personal Choice

De actieve ingrediënten in hannah® Personal Choice hebben als één van de belangrijkste doelstellingen om de huid te laten ontspannen en qua volume te laten toenemen door een verbeterde aanmaak van collageen. Door de huidontspannende werking van de natuurlijke werkstof Myoxinol zullen (expressie)rimpels minder strak getrokken worden en bij langdurig gebruik minder zichtbaar zijn. Tevens wordt het volume van de huid verbeterd en wordt de aanmaak van huideigen collageen gestimuleerd,  door de toevoeging van een stabiele vorm van vitamine C.

 

Een stabiele vorm van Vitamine C is belangrijk. Helpt tegen veroudering en zorgt voor een mooie egale huid. vitamine C beschermt tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf  .

Vitamine C:

 • Maakt bruine vlekken (ouderdomsvlekken) en andere vormen van zonneschade minder zichtbaar
 • Helpt de opbouw van gezond collageen te stimuleren (met als gevolg een stevigere huid!)
 • Vermindert ontstekingen en irritatie (2 grote boosdoeners voor de huid)
 • Vervaagt rode vlekken na puistjes door het natuurlijke genezingsproces van de huid te verbeteren
 • Verhoogt de werkzaamheid van een zonnebrandproduct en geeft de huid een grotere bescherming tegen blootstelling aan UV-straling

 

Ik vind dat iedere vrouw minstens 1 product moet aanschaffen met een gestabiliseerde vorm van Vit C erin. hannah heeft een lucht en lichtdichte verpakking, dus die vitamientjes worden niet aangetast.

Wat mij als eerste opvalt is de geur. Een stuk minder ‘lekker’ dan de 4 YOUth. Het is een lichte, luchtige crème die ook snel wordt opgenomen door de huid.

Ik heb wat rode vlekken op mijn voorhoofd, vlak bij mijn haarlijn en die lijken wat rustiger te worden. Dus dat is weer hoopvol!

De 30ml flacons zijn superhandig. Wat zou het fijn zijn als andere merken ook kleinere flacons/potjes aanbieden. Zo kan je, zonder direct een groot bedrag uit te geven, kijken of je het wat vindt.

Fijne producten en hannah 4YOUth is echt een aanrader als je er even wat ‘strakker’ uit wilt zien!

 

 

approved by BeautyByBabs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Claudia
5 jaren geleden

Bedankt voor deze mooie review. Ik ben zoooooo benieuwd naar Hannah. Ik ben 40 plus dus past dit merk helemaal bij mij. Ik gebruik dagelijks Vitamine C, een serum en een creme en ik heb er ook een masker van. Kan er niet meer zonder!!

Melike
5 jaren geleden

Fijne review! Ik ben ook heel benieuwd naar deze producten;) Goed om te weten dat de 4youth niet te dik aangebracht moet worden. Ik vind het altijd heel vervelend als ik ontdek dat ik mijn foundation niet meer goed kan aanbrengen. Vitamine c is inderdaad ook onmisbaar, ik heb hier ook hele positieve ervaringen mee!

Annette
5 jaren geleden

Strakker klinkt goed 🙂 die lijkt me wel wat

Astrid
5 jaren geleden

De producten zien er heel mooi uit vind ik, mooie strakke verpakking die zorgen voor een strakkere ‘verpakking’ bij jezelf. Klinkt goed 😀

Shannon Sheila
5 jaren geleden

Wat een fijne review. Al voel ik me nog jeugdig genoeg, zo’n crèmetje kan er zeker bij!

Gonny
Gonny
5 jaren geleden

Ik geloof in sprookjes dus kom maar op met dat Cinderella effect.
Waar is mijn prins?
Haha…

hilde
5 jaren geleden

Strakker?! Lees ik strakker?! Hier met dat product! haha. Als ik je review lees vind ik het erg interessant klinken. Vooral dat Vit. C product aangezien ik wat pigmentvlekken op mijn voorhoofd heb. Ik sla deze producten even op!

YuSt
5 jaren geleden

Het doet wat het beloofd!
Qua foundation had ik ook even een probleempje, dat is opgelost door de creme wat langer te laten drogen. Ik was gewoon te snel.

Jolanda
5 jaren geleden

Mooie review! Ik ben helemaal weg van Hannah 4Youth! Gebruikte hem als nachtcrème.

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Fijn artikel en leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over dit merk 😉