Artikelen, Huidverzorging, Reviews

Instantly Ageless van Jeunesse – Weg met die wallen!

Mijn ervaring met Instantly Ageless van Jeunesse. De belofte? Rimpels vervagen en wallen slinken binnen 2 minuten! Ik kreeg van Stephanie van het Schoonheidsschuurtje een pipetje Instantly Ageless toegestuurd. Ja, die. Maar nu ga ik het zelf op mijn gemakje thuis testen. Benieuwd of ik die vermoeide blik kwijtraak? 
 Instantly Ageless 2

Ik heb wallen. Wallen die ervoor zorgen dat ik er moe en oud uitzie. En ze zitten ook nog ongelijk. De een zit hoger dan de ander…. of lager, het is maar hoe je het bekijkt.
Nu denken jullie: Je hebt toch al laten zien dat het wel werkt, maar dat de huid er daarna vreselijk uitziet?
Inderdaad, kijk maar naar dit filmpje.
Maar… als ik de kans krijg om iets te testen, dan grijp ik die met beide handen aan. Hoe ziet het er bij mij uit, en als ik wat spaarzamer opbreng, zal het dan ook werken?
 …
Stephanie van Het Schoonheidsschuurtje ken ik van de wimperlift. Ik ben een jaar geleden bij Stephanie geweest en kreeg een prachtige krul in mijn wimpers. Helemaal leuk, en het werkt als een trein.
… 
Ik had al laten zien dat wallen door Instantly Ageless flink aangepakt worden, maar in de video zag je dat huid nogal wit en craquelé werd.
Nu ga ik zelf Jeunesse Instantly Ageless testen, check, check en dubbelcheck!
 …

Wat is dit toch voor spul?

pipet instantly ageless

Een lichtgewicht cosmetisch product gebaseerd op een olievrije formule. Het bevat een revolutionaire peptide genaamd Agireline en kan gebruikt worden met of zonder make-up.

Actieve ingrediënten:

Het revolutionaire ingrediënt is Agireline, een hexapetide die bestaat uit natuurlijke aminozuren. Het werkt als Botox, maar dan zonder naalden. Het is een niet-giftig antirimpel peptide dat de werking van Botox nabootst, een biologisch veilig alternatief voor Botox.
 
Natrium-en magnesiumsilicaat
Dit is een unieke mengeling van twee verschillende silicaten die er samen voor zorgen dat de huid opspant, waardoor poriën kleiner worden en de rimpels verminderen.
… 

Gebruiksaanwijzing: Dep zachtjes een zeer dun laagje op de te behandelen gebieden. Laat vochtig op de huid zitten en zorg dat u 2-3 minuten uitdrukkingsloos blijft terwijl het product werkt voor het beste resultaat.Een flacon is in de meeste gevallen genoeg voor 2-3 dagen, afhankelijk van individueel gebruik.

Wat beloofd Instantly Ageless?

Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpel microcrème die de tekenen van veroudering snel en effectief tenietdoet.

Het is een krachtig lichtgewicht serum dat de strijd aangaat tegen fijne lijntjes, rimpels, porien en zwelling onder de ogen, in slechts 3-5 minuten. Instantly Ageless werkt tot wel 8-10 uur per dag met slechts 1 keer aanbrengen. Het is veilig, effectief en geurvrij.

 

  • Geweldige resultaten zonder botox of operaties
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar snel
  • Laat kringen en donkere zwellingen onder de ogen verdwijnen in slechts minuten
  • Minimaliseert zichtbare poriën en na verloop van tijd zelfs sommige acnelittekens
  • Helpt bij het creëren van een egale huidstructuur, perfect als basis voor make-up
  • Matteert de huid voor een egale finishing touch

De test

Op een schone huid bracht ik 2 druppels op. Het zijn niet echt druppels, de substantie kan je een beetje vergelijken met Garnier Perfect Blur. Het serum voelt verfrissend aan, een lichte tinteling. Een beetje een menthol gevoel maar dan zonder de pepermunt geur.
Ik voelde dat mijn huid wat aanspande en zag de wal platter worden, slinken!
Ja, dit gaat goed!

Na 5 minuten…

Op de foto zie je het verschil. Ik vind het echt een verbetering. Dit werkt gewoon!
Ik kijk hieronder bij de voor foto iets teveel naar beneden, het is soms vreselijk lastig om dezelfde houding aan te nemen als je een camera hebt waarbij het beeld niet op de selfie stand kan…maar geloof mij, het ziet er een stuk beter uit.

Maar heb je daarna ook witte panda ogen?.. 

Nee, het is en blijft redelijk doorzichtig. Wat lichter, maar niet wit.
Ik zag wel dat het behandelde gebied iets meer craquelé werd, maar dat mag geen naam hebben.
Ik denk zelf dat het er ook van afhangt hoeveel je gebruikt. Hoe dikker het erop zit, hoe groter het effect is, maar ook een meer ‘gebarsten’ aanblik.
De truc is om niet teveel erop te smeren. En dan is het wel te doen. Beter eigenlijk, want dan doe je er ook lekker lang mee 🙂
 …
Nu heb ik geen huid van een 20-30-40- jarige, dus ik denk dat het bij jongere mensen nog meer effect heeft.
 …
Ik ben het nog steeds eens met het grondige onderzoek van Mrs. Hot and Flashy en toch… nu ik het zelf gedaan heb vind ik het strakke net iets meerwaarde hebben dan het niet storende craquelé effect. Op dag 2 had ik nog minder opgebracht en niks geen barstjes te zien!

Foto’s scherper gemaakt

Ik heb later op de dag foto’s gemaakt met de macro stand van mijn camera om nogmaals goed te kijken. Ik heb zelfs de foto bewerkt, maar dan met de “sharpen” versie zodat alles er nog scherper uitziet.
 …
Je kan goed zien dat waar ik Instantly Ageless heb opgebracht. De huid is daar gladder en daaronder zit niets. Zie je daar die grotere poriën waar geen crème zit? Het wit valt wel mee, toch?

Conclusie

Ik vind het echt goed werken. Een witte huid en craquelé, flakey effect? Nauwelijks. Mits je het niet te dik aanbrengt. Dat is de truc! Ik ga binnenkort nog wat pipetjes bestellen bij het Schoonheidsschuurtje, want ik vind het ideaal spul. Dag wallen!
Ik heb het nu 2 dagen gebruikt en de pipet is nog niet leeg. wat ben ik blij dat het ook zo zuinig is.…. 
Dus ja, ik vind het zeker wat voor mij. Want ik baal enorm van die suffe wallen. …
1 pipet €5
5 pipetten €20
 …
Voor meer informatie:… 
 
Stephanie Holt
Wimperstyliste
Het Schoonheidsschuurtje
… 
 …

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Ca
Ca
4 jaren geleden

Zit het echt in een pipet? Zoals op de foto? In het verleden wel eens elders besteld. Jet kwam toen in een monsterzakje waar je echt maar 1x mee kon doen. En dan vind ik het te duur

Jose
Jose
4 jaren geleden

Ik heb het geprobeerd en de wallen worden alleen maar erger instant agerless

juliana
4 jaren geleden

This product is incredible here in Brazil women so loving

Steef
Steef
4 jaren geleden

Ik heb ontdekt dat die plekjes die craquelé worden stukjes huid zijn die niet goed zijn behandeld met de instantly ageless de omliggende huid krimpt, maar die stukjes rekken op een rare manier mee. Maar als je de instantly ageless daarna extra gaat aanbrengen wordt het alleen nog maar lelijker. Oplossing: slakkengel. Even met een wattenstaafje klein beetje op de gebiedjes aanbrengen en klaar.

Beauty Salon A Presto
5 jaren geleden

Het werkt super! Als het niet werkt doe je iets niet goed!
Wij verkopen het superveel in de salon en wij doen ook door heel Nederland verzenden.
Ook bij ons kunt u terecht voor informatie en/of demonstratie.
Bent u geïnteresseerd in de andere producten van Jeunesse dan kunt u ook bij ons terecht.

Mailen via, a-presto@hotmail.com.
06-44802951
Groetjes Lena
Beauty Salon A Presto

Mar
Mar
3 jaren geleden

Dan doe ik iets niet goed. Het werkt niet.
Ik zorg dat de huid vetvrij is, klop het product in, wapper het droog.
Heel even lijkt het te werken maar dan is alles weer als vanouds.

Ceetje
5 jaren geleden

Wauw inderdaad goed spul zeg! Mijn wallen zijn niet dik, maar ik heb meer last van blauwe kringen helaas. Wel fijn zeg dat het voor je werkt!

Stephanie
5 jaren geleden
Reply to  Ceetje

Hoi Ceetje,
Het werkt ook super voor de blauwe kringen onder je ogen

Groetjes Stephanie
Wimperstyliste Het Schoonheidsschuurtje
http://www.hetschoonheidsschuurtje.nl

Debbie
5 jaren geleden

Wauw, dat ziet er goed uit, wat een verschil! Voelt het niet heel vreemd aan?

Annette
5 jaren geleden

Klinkt goed zeg denk dat ik deze ook maar eens moet gaan proberen 🙂 Thanks voor de tip.

Eline
5 jaren geleden

Dit ziet er echt goed uit! Mooi!

jeapiebel
5 jaren geleden

Wat leuk zeg, zo’n goed resultaat had ik niet verwacht. En dan ook nog suiker in gebruik. Fijn voor je.