Review- Kruidvat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray 9 kruidvat Review- Kruidvat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray
Artikelen, Haarverzorging, Kruidvat huismerk, Merken, Reviews

Review- Kruidvat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray

Iedereen wil mooi, luchtig, gezond en glanzend haar, dus zoeken wij naar allerlei middeltjes om dat te krijgen. Kruidvat heeft nu (mijn mening) een heel fijne anti-klit spray die mijn haar niet vet maakt. En deze ruikt ook nog eens lekker!

kruidvat keratin hair repair

Over de Kruidvat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray

Bescherm je haar tegen haarbreuk en maak het makkelijk doorkambaar met deze Kruidvat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray. De intensief voedende spray bevat pro-vitamine B5 en laat je haar er gezond en glanzend uitzien.

Het is een twee-fasen spray. Bovenin zie je een witte substantie en onderin een perzikkleurige vloeistof.

Even schudden en klaar voor gebruik. Op vochtig of droog haar sprayen, niet uitspoelen!

kruidvat anti klit spray

Als mijn haar net gewassen is ben ik extra voorzichtig met borstelen. Er zitten vaak klitten in die je lastig eruit borstelt. Zelfs met de Tangle Teezer. Ik spray dan even op die plek en de borstel glijdt er weer moeiteloos doorheen.

Tom heeft een bos met krullen en die staat iedere dag te schrobben aan zijn haar dat het pijn doet aan mijn oren. Toen ie weer zijn haar aan het uitkammen was spoot ik wat Keratin Hair Repair Anti-Klit Spray in zijn haar en direct daarna was het weer makkelijk kambaar.

Ik vind deze spray heel goed werken. En het bijzondere vind ik dat het geen vettig laagje achterlaat. Aanrader!

250ml/ 2,99

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Klinkt mij als muziek in de oren, niet voor mijzelf maar voor mijn dochtertje. Met haar 7 jaar heeft ze een enorme bos haar (heeft ze duidelijk niet van mij 😉 ) , als baby had ze al flink wat haar (heb je laatst op de foto gezien) en ze klaagt altijd steen en been wanneer ik haar haar kam, zelfs met de tangle teezer. Ze heeft prachtig haar maar er zitten altijd heel veel klitten in. Ik had een anti-klit spulletje van de prinsessenlijn van het Kruidvat, maar ik denk dat zij dit spul moet hebben.

Charel
5 jaren geleden

Dit vind ik echt heerlijk spul!

annette
5 jaren geleden

Ik heb hem vandaag gekocht 🙂 ik ben benieuwd. Ik heb altijd klitten dus kan wel hulp gebruiken op dat vlak.

Anna Gerrie
5 jaren geleden

Oh dit klinkt goed! Maar aangezien ik vrijwel nooit klitten heb, sla ik ‘m over 🙂

Jolanda
5 jaren geleden

Ja die spray is echt superfijn!!!

Rachel Kromdijk
5 jaren geleden

Wat fijn dat deze spray goed werkt, het enige probleem van deze spray vind ik dat de tegels zo onwijs glad worden (bijv in je badkamer) mijn moeder vloog de vorige keer bijna door de badkamer heen

chucky1012
5 jaren geleden

Dit zal ik zeker gaan kopen nu mijn kapsel dikker wordt.

Sonja
5 jaren geleden

Ik dacht dat ik geen klitten had, maar nu ze langer worden, merkte ik recent met kammen dat ik er moeilijker doorheen kwam. Fijne tip! Leuke prijs!