L'Oreal
Artikelen, Blush, Eyeliner, Foundation, L'Oreal, Lipstick, Make-up, Mascara, Merken, Oogschaduw, Reviews

Review- L’Oréal Paris Make-Up (lipstick, dagcrème, blush, mascara, eyeshadow & eyeliner)

Of ik een make-up pakket van L’Oréal van Blisso wilde testen? Het is lang geleden dat ik iets van L’Oréal in mijn handen gehad heb, dus ja, leuk! In het pakket zat een dagcrème, lipstick, eyeliner, eyeshadow, blush en een mascara. Goed voor een complete look.

l 'oreal makeup 10

L’Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème (€13,95)

L'Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème (3)

De getinte Micro-pareltjes smelten op de huid en zorgen voor een direct egalere teint. De technologie vervaagt zichtbare tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen, een vale teint en roodheid. De crème hydrateert de hele dag.

L'Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème

Wat vind ik ervan?

Wat kan je je voorstellen bij een dagcrème die tekenen van vermoeidheid vervaagt?

De crème is wit van kleur, eigenlijk zoals bij een normale dagcrème. Ik had eerst helemaal niet door dat het op mijn huid een tintje kreeg, totdat mijn huid ‘s avonds schoonmaakte. Het opbrengen is super fijn, je smeert gewoon je gezicht ermee in zoals je met een normale dagcrème doet en mijn huid lijkt door het kleurtje wat ontstaat, opgefrist en egaler. Niet dat het dekkend is, het geeft een meer gezonde uitstraling. Ik denk dus dat dit de truc is om een vermoeide huid frisser te laten ogen. Verder hydrateert deze crème goed, dus ik vind het zeker een fijne dagcrème!

L’Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow – 358 Milla (€5,95)

L’Oréal Paris Color Appeal Quad Pro 358 Mila, is de perfecte oog make-up, in 4 stappen, ontwikkeld in samenwerking met de ambassadrices van L’Oréal Paris. Het creëren van onweerstaanbare ogen was nog nooit zo makkelijk als met de Color Appeal Quad Pro! Voor iedere kleur ogen bestaat een doosje met prachtig op elkaar afgestemde tinten plus een highlighter om je ogen te laten sprankelen.

L'Oréal Color Appeal Quad Pro Eyeshadow

Wat vind ik ervan?

Deze 4 kleuren hebben een geweldige pigmentatie. Het kwastje? wat erbij zit heb ik niet gebruikt daar ik liever met mijn kwasten werk. Opbrengen is easy en blijft de hele dag op zijn plek. Ik vind het wel heel spannend om zo een donkerblauwe kleur te gebruiken, niet iets wat ik dagelijks zal gebruiken.

L’Oréal Nuance Rouge Blush – 106 Ambre (€8,95)

Prachtige blush, een heel klassieke oranje- bruine kleur. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner – Extra Black (€6,95)

L'Oréal Super Liner Black'N'Sculpt Eyeliner (2)

Wat een aparte vorm heeft deze eyeliner Het was wel even wennen met deze ronde ietwat toelopende bolvorm, zeker nu ik gewend ben om mijn eyeliner met een rollertje op te brengen. Ik was bang dat het een dikke streep zou worden maar dat valt gelukkig wel mee.

 

L’Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale – Black (€12,95)

Perfect gesepareerde wimpers met extreem volume gebruik je L’Oréal Paris Million Lashes Fatale Mascara. Het grote borsteltje met extra veel haartjes en de extreem zwarte formule geven je een ultieme femme fatale-look.

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

Het borsteltje van de unieke mascara geeft de wimpers intens volume. De formule is verreikt met verzorgende camille en zwarte orchidee oliën die zorgen voor zachte, sensationeel gedefinieerde wimpers.

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

Het mascara borsteltje is vrij dik met rubberen haartjes en deze verdeelt de mascara prima. De mascara blijft goed zitten en is ook makkelijk te verwijderen. Ik mis wel het Femme Fatale effect…

L'Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick (Normale Uitvoering) – Ruby Gold (€10,95)

Dacht ik dat ik al de mooiste lipsticks in bezit had, is deze nog mooier! Dat komt door de gouden glans die deze lipstick bijzonder maakt. Ik weet zeker dat ik deze vaker zal gaan gebruiken, de kleur past goed bij mij en het gouden glansje oogt heel chique.

 

L'Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick (3)

De lipstick glijdt heerlijk smooth over mijn lippen en blijft best lang op mijn lippen zitten. Na een uurtje of 2 vervaagd het, mits ik niets eet of drink en dat is voor mijn doen behoorlijk lang.

Look met alle producten:

L’Oreal make up 

  • Wat mij het eerste opviel was dat alle producten gesealed waren en dat vind ik top! Hoe vaak ik make-up maar weer terug leg bij de drogist wil je niet weten. Vaak dus, omdat ik vermoed dat veel dames het niet kunnen laten om het in de winkel het swatchen (en dan gebruiken ze niet de testers), of erger… Om zich ter plekke van een make-upje te voorzien.
  • Levering: Snel! Binnen 1 werkdag in huis

Minpunt:

  • Bij de producten op de website staat geen beschrijving. Ik vind dat wel zo prettig, en zeker voor mensen met allergieën is een ingrediënten lijst zeker belangrijk.

Conclusie:

Ik vind de make-up prachtig en van hoge kwaliteit. En ik had verwacht dat alles veel duurder zou zijn, het valt mij enorm mee. Zij hebben ook goede aanbiedingen dus zeker de moeite om eens te gaan kijken!

-Deze producten heb ik gekregen-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Natascha - Beautyopinie
Natascha - Beautyopinie
4 jaren geleden

Weet je dat ik door jouw mail pas voor het eerst nadenk over dat als je online make-up bestelt je dan het nadeel van andere mensen die de producten testen niet hebt? Goed punt! Ik vind dat ook altijd zo vies, mensen maken gewoon de normale verpakkingen open terwijl er een tester ligt….

Annette
4 jaren geleden

Mooi, blauwe oogschaduw is niet mijn ding maar leuke set producten. Die mascara heb ik geloof ik ook eens gehad en mijn indruk was dezelfde.

bychristiana
4 jaren geleden

Oh wat staan die kleuren jou SUPER mooi Babs, echt! Je zou denken dat blauwe oogschaduw in combinatie met rode lippies too much is, maar dit vind ik echt mooi. Ik zeg; vaker doen!

Deb
4 jaren geleden

Mooi pakket! Rode lipstick staat jou standaard goed, dus deze ziet er ook weer super mooi uit bij jou. De blauwe oogschaduw vind ik je ook goed staan, volgens mij had ik het al eens gezegd maar vind blauwe oogmake-up heel mooi in combinatie met bruine ogen. Hoeveel kost zo’n pakket? Of reken je de producten los af?

Rory
4 jaren geleden

Goed stuk. De dagcrème klinkt heel fijn en ik ben nu al fan van de lippenstift. Het borsteltje van de mascara doet mij denken aan de fantastische ‘Fatal’ van Lancôme. Helaas is die niet meer te krijgen. Daarom ben ik destijds overgestapt op Hypnôse Dráma. Nu ben ik toch wel nieuwsgierig naar deze variant van L’Oréal. Aan de andere kant ben ik nu ook gewend aan ‘femme fatal’-wimpers. De oogschaduw vind ik niet zo mooi (voor mij), maar dat is mijn persoonlijke smaak. Bij jou staat het op de totale look-foto wel heel mooi.

Vanessa
4 jaren geleden

De dagcrème klinkt heel fijn en mooie lipstick ook!

Sarah
4 jaren geleden

Oh wauw, de rode lipstick is echt prachtig en het staat je erg goed!

chucky1012
4 jaren geleden

Prachtige look!
Mooie betaalbare make-up.
Zeer goede foto’s.

Xoxo