pink clay masker lovea tube 2
Artikelen, Huidverzorging, Lovea, Merken, Reviews

Review- Lovea Kleimaskers en Huidoliën

Het mooie van Lovea is dat alle producten van Lovea Nature biologische ingrediënten bevatten, waaronder natuurlijke plantenoliën en kleisoorten, zonder parabenen, PEG, synthetische kleur- en geurstoffen.  Ik denk dat menigeen heel blij wordt van dit soort huidverzorging waaronder ik. Ik ga de maskers en de heerlijke oliën aan jullie laten zien!

pink clay masker lovea tube 2

Het eerste wat ik testte waren de maskers, daar was ik het meest benieuwd naar.

Pink Clay Mask

Het Lovea Nature Pink Clay Mask is een 100% biologisch masker voor de droge- en gevoelige huid op basis van roze klei. De samenstelling bevat natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, betaïne, aloë vera en sheabutter. Roze klei heeft voedende en kalmerende eigenschappen en heeft tevens een zuiverende en teintegaliserende werking. De samenstelling van dit nieuwe masker is vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, PEG en synthetische parfums. Lovea Nature Pink Clay Mask laat de droge en gevoelige huidtypes aangenaam zacht, gekalmeerd, fris en optimaal gevoed aanvoelen.

pink clay masker lovea tube

Wat vind ik ervan?

Het is een masker voor de gevoelige huid. Ik heb geen gevoelige huid maar ik begrijp dat dit masker daarvoor heel geschikt is. Het masker wordt hard en dat vind ik persoonlijk heel fijn, maar als je daar niet van houdt dan kan je het tussendoor nat maken, bijvoorbeeld met een spray. Nadat ik het masker heb afgespoeld ziet mijn huid er zo schoon uit. En voelbaar zachter.

pink clay mask lovea

 

Green Clay Mask

 

Het Lovea Nature Green Clay Mask is een 100% biologisch masker voor de vette huid op basis van groene klei en natuurlijke ingrediënten, waaronder sheabutter, glycerine, betaïne, aloë vera en talgreducerende hazelnootolie. De groene klei heeft absorberende eigenschappen en verwijdert overtollig talg en onzuiverheden. Deze kleisoort heeft tevens een zuiverende en regulerende werking ten aanzien van de vette- en onzuivere huidtypes. De samenstelling is vrij van parabenen, siliconen, phenoxyethanol, PEG en synthetische parfums. Dit masker laat de vette huid perfect schoon, zacht, fris en zuiver aanvoelen en reguleert de natuurlijke talgproductie.

green clay masker lovea tube

Wat vind ik ervan?

Een vette huid heb ik ook niet, hij neigt eerder naar droog. Maar van die talg op mijn neusvleugels en tussen mijn wenkbrauwen wil ik wel graag van verlost worden, mijn poriën zijn daar niet bepaald “schoon”. Toen ik een foto van mijn koppie uitvergrootte schrok ik best wel. Je denkt dat je nauwelijks mee-eters hebt, maar vergeet dat maar. Hele kraters vol, gedver!

lovea groene klei masker

Ik zal jullie de horror foto’s besparen (als ik er zelf naar kijk dan daalt mijn zelfvertrouwen naar nul) maar mijn poriën zeker een stuk schoner. ik moet eerlijk zeggen dat veel maskers die uitharden dat vaak voor elkaar krijgen en deze van Lovea zijn wel super veilig en hebben goede ingrediënten.

 

Conclusie:

Beide maskers zijn effectief. Het enige verschil is dus voor welk type huid het het meest geschikt is en de geur is anders. Het roze masker ruikt heerlijk zacht-zoet en de groene heeft meer een klei geur, wat zwaarder qua geur. Dus als je twijfelt, ga voor het masker die het meest geschikt is voor jouw huidtype.

 

Avocado Oil

Lovea Nature Avocado Oil is een 100% puur natuurlijke huidolie op basis van avocado. Deze intensief voedende huidolie is heel geschikt voor de verzorging van de zeer droge huid van zowel het lichaam als gezicht. Avocado olie is rijk aan essentiële vetzuren en bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E. Verzacht, voedt en kalmeert de zeer droge huid en beschermt tegen vochtverlies en schadelijke externe invloeden. Avocado olie bevordert tevens de aanmaak van huideigen collageen en werkt daarmee huidregenererend en huidverjongend. De formule is vrij van parfum, siliconen, parabenen en paraffine.

lovea avocado oil

Deze olie zit in een glazen fles met pompje. Doseren werkt fijn! Het is best lastig om uit te leggen hoe avocado olie ruikt. Ik vind het vrij geurloos (prima!) maar omdat ik weet dat er avocado in zit bespeur ik inderdaad een lichte avocado geur.

 

Sweet Almond Oil

Lovea Nature Sweet Almond Oil is een 100% puur natuurlijke huidolie op basis van koudgeperste zoete amandelen. Deze zachte en voedende huidolie is uitzonderlijk geschikt voor de verzorging van de gevoelige en droge huid van zowel het lichaam als gezicht en is ook ideaal voor de babyhuid. Amandelolie is rijk aan de natuurlijke vitamine A en E. Lovea Nature Sweet Almond Oil hydrateert, verzacht, voedt en kalmeert de gevoelige en droge huid en laat de huid comfortabel, glad en fluweelzacht aanvoelen. De formule is vrij van parabenen, parfum, siliconen en paraffine.

lovea amandelolie fles

Wat vind ik ervan?

Ook deze olie zit een glazen fles met pompje. De kleur is lichter dan die van de avocado olie. Ik ruik duidelijk de zoete amandelen erin, heerlijk!

lovea amandel

Conclusie

Beide oliën zijn zo fijn, ze zijn niet te dun zodat het langs je handen eraf druipt, maar hebben de perfecte dikte wat mij betreft. Ik gebruik oliën vaak voor mijn onderbenen, die voelen het meest droog aan.

Ook nog eens fijne prijsjes, heel betaalbaar! Goede producten van Lovea, ik kan niet anders zeggen!

Te koop bij Etos en Holland & Barrett.

 

  • Lovea Nature Green Clay Face Mask    € 5,99/75 ml.
  • Lovea Nature Pink Clay Face Mask       € 5,99/75 ml.
  • Lovea Nature Avocado Oil                      € 8,99/100ml.
  • Lovea Nature Sweet Almond Oil           € 5,99/100 ml.

Voor meer informatie is er de website www.lovea.nl

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kayla
5 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar de maskers, ze hebben ook een fijne prijs! Ik zou ze eigenlijk allebei wel willen proberen 🙂

Deb
5 jaren geleden

Hihi geweldige foto Babs! Avocado olie heb ik nog niet eerder uitgeprobeerd, dat lijkt me nu wel eens interessant om te proberen. De maskers klinken ook goed, maar ik ben het gewoon niet waard 😉 omdat ik er simpelweg nooit de tijd voor neem. Fijn weekend!

Jouvence
5 jaren geleden

De kleimaskers lijken me erg fijn!

TypischKim
5 jaren geleden

Klinkt goed, lijkt me erg fijn!

Astrid
5 jaren geleden

Hey Babs,

Ik ben wel zeer benieuwd naar de maskers. Ik heb zelf een droge huid, dus ik ben wel benieuwd naar de Pink Clay Mask 🙂 . Klink zeer goed!

Liefs!

Loes
5 jaren geleden

Het klinken als fijne producten! Ik ga deze ook eens proberen!

Irene
5 jaren geleden

Klinkt als een fijn masker. Mijn huid wisselt heel erg. Misschien komt dat door hormonen, ik weet het niet.

Donna
5 jaren geleden

Dit lijken me erg fijne maskers! Ik was nog opzoek naar eentje voor een vette huid. Bedankt!

Annette
5 jaren geleden

Hee, de hulk 🙂 ik gebruik thuis echt veel te weinig een masker. Op de een of andere manier wil dat maar niet in mijn systeem komen. Vaak als ik eraan denk zit mijn nachtverzorging er al weer op dus dan is het te laat.
Ik heb best nog wat fijne maskers liggen.

chucky1012
5 jaren geleden

Dit klinkt goed en ik ben nu erg benieuwd naar de huidolie!